Robero79 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Kuřecí burger s parmazánem a slaninou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Nem Lui - zkouším vietnamskou kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Dobre ty. Co to je za maso, nejaky spesl suroviny? Jo a jeste popis toho ejla(?):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Kilo a půl svíčkové naložené na sušení.... Jak mně bude zase blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Kilo a půl svíčkové naložené na sušení.... Jak mně bude zase blbě A není to málo, Antone Pavloviči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 Nezabalene tortily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 10 hodinami, Micey napsal: Dobre ty. Co to je za maso, nejaky spesl suroviny? Jo a jeste popis toho ejla(?):) Mix vepřové a hovězí, sojovka, rybí omáčka, chilli, česnek, cibule, koriandr, mam to vodsuď -https://www.albert.cz/recepty/spizy-z-mleteho-masa-nem-l-i Pivo je IPA vod Primátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 14 hodinami, Frostie napsal: A není to málo, Antone Pavloviči? Je už jsem zjistil , že je úplně jedno, kolik toho máš, je toho vždycky málo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Půl hodiny ranního venčení krajem lesa, tak uvidíme co z toho večer bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Kulajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 (upraveno) Zaprve super vlakno. Zvlastne rad ho mam, kdyz dojdu hladovej na studentskej byt a v lednicce je mozna tak maslo a jeden platek sunky... A ja pak koukam, co Maxel vykouzlil. Proto ale nepisu, zbyly mi doma 2 tyhle kudly, koupil jsem je rodicum a bratrovi, bohuzel byly vyhodnoceny jako moc velke (23 cm), proto nabizim zde. Par lidi psalo, ze je nestihlo objednat, tak to snad nekomu udela radost. Doufam, ze moc neporusuju pravidla, kdyztak to hodim normalne do sekce Ostatni - prodej, koupě a výměna. Jinak uplne idealni by byla vymena za 16 cm cepel, ale to by byla asi az moc nahoda, lec bych to velmi ocenil! Upraveno 2. září 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Tak mam zajemce o oba kusy, jesi nekdo nenabidne do vecera 16 cm cepel do vymeny, je to jeho. O koupi teda prosim uz nepsat. Abych nebyl OT, tak se u nas aktualne dela Stroganoff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Dry age picanha. Po 40 dnech čekání sem do toho říznul. Ořez je nekompromisní. Příště to chce větší flák masa a výraznější tukové krytí. Na zkoušku jsem udělal ty dva mrňousy. Jen sůl/pepř. Keep it simple. Hodně silná a výrazná chuť, maso se při krájení málem rozpadalo. Rozhodně budu pokračovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Vy se tady chcete zabít žrádlem! Kornatí mi tepny jen to vidím! Klobouk dolů chlapci, umíte si s tím vyhrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Orez je fakt velky, ale vypada to luxusne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 To bude v pátek bašta panečku. To snad nevydržím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Je skoro 21 hodin, přeji hezký večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Hovezi lanzhou polevka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Sakra chlape, tohle už není polívka, ale regulérní "vařené hovězí s nudlema a oblohou", servírované jako hlavní chod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se