Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kurva, tak to já se po vás du vopičit. Sušený avokádo nerozezná vod masa ani Slunečník.

Odesláno

Je to takový monotónní zvuk větráku, něco jako notebook, akorát hlasitější. Nebo jako klimatizace. Pokud máš mezi postelí a kuchyní aspoň jednu zeď, tak to bude dokonce působit jako ukolébavka. :) Nebo to necháš běžet přes den.

 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale že by to mělo >70g proteinu na 100g, to teda nevím nevím.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No aby to mělo 70g proteinu, to by těch 100g museli dělat z 300 gramovýho stejku. Třeba to de ale to pak dělaj z kližky.

Odesláno (upraveno)

No moje zkušenost se sušením je, že ze 2 kg masa  zbylo cca 0,5 kg ... Kolik to mělo proteinů, to nevím... Ale seschnout 330 g na 100 g je myslím úplně ok. 

Upraveno uživatelem lloffass
Odesláno

A ta chuť... to je prostě nepřekonatelný... víno vozí kamarád, je to takovej lepší střed řekl bych, lahev kolem 250,- na takový to pitíčko k obědu pecka;-)

A jinak jako rostou a krásný zdravý hřiby, paráda relax.

D4032E9A-59BF-4F91-93E1-B1DB25FC65CE.jpeg

Odesláno

Tak já jsem pořídil,  dle ženy, další krám do kuchyně.... 

Však já ten její názor změním. O víkendu mám v plánu vytáhnout daňka z mrazáku a udělat biftečky....

PXL_20200911_145646367.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...