Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Asi vezmu tudle z Lidlu. Na to první vošmatání bude gut. https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Susicka-potravin-SDA-350-A2/p100301021Drahá projevila zájem o nakládaný hermoš. Co bych pro ní neudělal. Aby to nebyla taková nuda, hermoše jsem proložil hermadurem. See ya za tejden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 před 1 minutou, Maxel napsal: Asi vezmu tudle z Lidlu. Na to první vošmatání bude gut. https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Susicka-potravin-SDA-350-A2/p100301021 To je to samé co mám já, akorát s jiným nápisem. Nastavíš teplotu, čas a jdeš spát. Pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jj, koukal jsem, že to má jen jinej název. Je to hlučný? Budu to mít cca 5m od hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Kurva, tak to já se po vás du vopičit. Sušený avokádo nerozezná vod masa ani Slunečník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Je to takový monotónní zvuk větráku, něco jako notebook, akorát hlasitější. Nebo jako klimatizace. Pokud máš mezi postelí a kuchyní aspoň jednu zeď, tak to bude dokonce působit jako ukolébavka. Nebo to necháš běžet přes den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Super, díky za video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 19 hodinami, Maxel napsal: Sušičkou pořád nevládnu, tak nezbývá než chuť na jerky uspokojit takle. Oproti std. JERKY, co se dá koupit fšade možně, je todle chuťově někde jinde. Tohle je taky dobré https://www.kastankovosusenemaso.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Ale že by to mělo >70g proteinu na 100g, to teda nevím nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Taky na to zrovna koukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 To je asi ze 100g aktuálního výrobku .. V syrovém stavu to mělo pomalu dvojnásobek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 No aby to mělo 70g proteinu, to by těch 100g museli dělat z 300 gramovýho stejku. Třeba to de ale to pak dělaj z kližky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Buď to dělaj z 330g, nebo je to hovadina 70g je opravdu moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 (upraveno) No moje zkušenost se sušením je, že ze 2 kg masa zbylo cca 0,5 kg ... Kolik to mělo proteinů, to nevím... Ale seschnout 330 g na 100 g je myslím úplně ok. Upraveno 7. září 2020 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 55-60 je reálných, 70 je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Rissotto al funghi. Hříbky z brdskejch lesů, mlask Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 pělný pěkný....i ta lahvinka vypadá velice zajímavě to neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 A ta chuť... to je prostě nepřekonatelný... víno vozí kamarád, je to takovej lepší střed řekl bych, lahev kolem 250,- na takový to pitíčko k obědu pecka;-) A jinak jako rostou a krásný zdravý hřiby, paráda relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Tak já jsem pořídil, dle ženy, další krám do kuchyně.... Však já ten její názor změním. O víkendu mám v plánu vytáhnout daňka z mrazáku a udělat biftečky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Palačinky s jahodami a mascarpone, coulis z lesních plodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 5 hodinami, Maxel napsal: Palačinky s jahodami a mascarpone, coulis z lesních plodů. Jak nejsem moc na sladké, tak tohle bych mlasknul i s talířem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se