Lynx12 Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 (upraveno) V 28. 3. 2021 v 21:12, mAra_ napsal: Já zahušťuju nastrouhanou bramborou... Také... V 28. 3. 2021 v 22:19, Zmizík napsal: No to je podle toho, jak hodně uděláš cibuli. Já sem teda vegan ale jeden známej u guláše pracuje v každý fázi na hranici připálení. Dělám to s cibulí stejně, jen v poslední fázi je třeba ohlídat ... V 28. 3. 2021 v 22:39, Roman I. napsal: Hodně tmavá cibulka, nešetřit paprikou a rajský protlak dělají dohromady tu tmavou barvu Protlak jsem kdysi dával, ale už ne, dělám většinou tak ze 3/4 kg kližky (cibule objemově stejně), celý sáček papriky a cca 1/4 sáčku uzený papriky, pak cca 1,5 deci piva, a hovězí vývar kterej mám vždy napytlíkovanej v mrazáku, maso jen taktak potopený, v normálním hrnci cca 4 hoďky jen vlnit hladinu. O víkendu budu dělat, tak pokud nezapomenu hodím nějaké foto ... jo a samozřejmě na sádle ... Upraveno 31. března 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Dneska zena koupila v Lidlu 2,5kg “chlazeneho” lososa. Vyborny, vonavy, vakuove baleny. Hned jsem kus sezral na hulvata, jen pokapany sojovkou. Zitra ma za ukol nakup zopakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Luxusní treska arktická se zeleninovým kuskusem;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Když budou ty Velikonoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Ja dnes z Lidlu krevety recept dle Pauluse, prekvapive dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) V 30. 3. 2021 v 12:51, ričko napsal: Klasika, krkovička, 2,1% rychlosůl, trochu cukru. Ja dělal dvě, takže jedna sušený česnek a pepř . Druhá provensal, sekany bobkový list, pepř a jalovec. K tom dvě piva. Každá krkovička vážená zvlášť. Obalit ve směsi. Vakuvačku nemám tak do folie a nechat v lednici cca 10 dní. Pak umýt, dobře osušit a zabalit do obvazu (gáza). K tomu dvě piva. Potom dát na půdu a zapomenout na to. Po měsíci je to k jídlu. Prvni šla česneková. Myslim, že se povedla. Druhou mám nachystanou na svátky. Pivem určitě nešetřit. Kvalita a množství se projeví ve výsledku. Pivem nepoldlévat, nemarinovat... to se musí pít... Díky za tip. Krkna už podstupuje kryokúru ve vakuu. Pivem sem neprokládal, neb sem spíš na víno. Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Todle bude tuti-fruti lososový wknd. Gravlax naloženej. Filety na zítra ready. S holandskou, hráškovými lusky a grenaille. Kousky na krémovou polívku je must-have, jinak by semnou děcka nemluvily. Něco málo zamraženo. A dnes tataráček. Každopádně zítra ještě podniknu frontální útok na lososí farmu v Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 U nás v Lídlu jsem jednou zkusil filety a to se skoro nedalo jíst. Od té doby na to tam nemám odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Losos, jenom chycenej na udici/makro, vsechno z chovu, pro mě ztratilo chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 velikonoční nádivka s kopřivama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Nvm, buď sem v tomhle případě míň náročnej, nebo klika na kusy. Prostě naprosto v pohodě losos, chuťově dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 To je taková předehra, zítra bude jehněčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 18 minutami, Maxel napsal: Nvm, buď sem v tomhle případě míň náročnej, nebo klika na kusy. Prostě naprosto v pohodě losos, chuťově dobrej Tak, tak. Prave jsem se vratil z lovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Včera jsem na téma seafood viděl dost šokující dokument. Vřele doporučuju. Je tam krom těch největších témat zmíněno i jakým způsobem se získává barva u chovných lososů. Myslim že hodně silně přehodnotim konzumaci všeho z moře. https://www.netflix.com/watch/81014008?trackId=14170045&tctx=3%2C1%2C64fbb659-7f7b-4ac8-a4a8-e823eb0b72a2-253869669%2Cd0d1ae67-7605-4030-9e65-2165c347a5d5_36235901X6XX1617440050830%2C%2C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 15 minutami, JoyStick napsal: Včera jsem na téma seafood viděl dost šokující dokument. Vřele doporučuju. Je tam krom těch největších témat zmíněno i jakým způsobem se získává barva u chovných lososů. Myslim že hodně silně přehodnotim konzumaci všeho z moře. https://www.netflix.com/watch/81014008?trackId=14170045&tctx=3%2C1%2C64fbb659-7f7b-4ac8-a4a8-e823eb0b72a2-253869669%2Cd0d1ae67-7605-4030-9e65-2165c347a5d5_36235901X6XX1617440050830%2C%2C Je to masakr dokument, byl jsem z toho regulérně rozhozenej.. Japan je sračka hrozná..hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Tak to si nebudu ani pouštět. Dopadnu jak onehdá “před lety” když sem byl na letní brigádě u nás na jihu v masokombinátu. Jooo, nevědomost je sladká, věděl to už Cypher v Matrixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Další z experimentů by Guga. Na videu od 5:03. Jen tři ingredience a čas. Žloutek. Sůl. Cukr. 5-6 dní. Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Zkus si pak ty žloutky nastrouhat na tatarák, bezvadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 1 hodinou, tikzot napsal: Je to masakr dokument, byl jsem z toho regulérně rozhozenej.. Japan je sračka hrozná..hnus. Bohužel to neni jen o Japonsku. A to ani zdaleka. Když firmy jako Unilever kasírujou za labely nezávadnosti a udržitelnosti, přičemž zároveň vlastní a podporujou rybářský flotily. A otroctví na moři např v tom Thajsku je taky mazec. 6, 8, 10 let na moři v plechovym boxu, s pistolí u hlavy, často s mrtvolama za zády... Jak řikám, velmi silně přehodnotim veškerý maso. Jakej problém(y) vytváří průmyslovej chov skotu asi nemusim zmiňovat, ale že je to moře takhle vodporný, to jsem doteď netušil. Asi vemu nějaký prachy a investuju do BeyondMeat a podobnejch firem. To je, zdá se mi, budoucnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Obávám se, že po nahlédnutí do zákulisí rostlinné produkce, tak dáš valem Beyondmeatu a zainvestuješ do vlastního statku s polností, z logiky věci ti to nakonec musí vyjít takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se