DavidLC Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Prý i Cola a do ní vanilková zmrzka je pecka, ale nezkoušel jsem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Já jo a potvrzuju, i když osobně mám radši višňovou zmrzku a colu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 (upraveno) Jistě, to je "coca-cola pohár", invence CZ restaurací na maloměstech v letech cca 93 až 97 odhadem. Čtvrtka vanilkového polárkáče se nakrájí na pár kousků, naháže do skla, zaleje colou. Opatrně, dost to pění. Pak se to prodá progresivnímu kunčoftovi na výletě, pozná se podle ledvinky a je v tesilkách. Paní či slečna se spokojí s čtvrtkou toho nanukáče se šlehačkou jako dezertem. edit jo a jsem si jistej že kafetonic jsem sem dával už vloni nebo předloni už to mám ve stálém repertoáru nápojů Upraveno 7. června 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Tak sem zkusil to kofe nalitý do toniku a po prvním loku šlo to svinstvo do záchoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Ale ty ses vegan, tobe tohle chutnat nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 LMAO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Tak sem zkusil to kofe nalitý do toniku a po prvním loku šlo to svinstvo do záchoda. Nemám doma tonic, takže jsem pořád v blažené nevědomosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Nemáš... to nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 5 hodinami, Hasňa napsal: Nemám doma tonic, takže jsem pořád v blažené nevědomosti. Si to nalej do piva. To je taky hořký a výsledek bude stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 V 7. 6. 2021 v 11:58, JoyStick napsal: Ježiš marja já to musim prodat a koupit něco se zahradou, mě to tak chybí Kdyby ti ňák moc chybělo rytí záhonů, sekání trávy, přehazování kompostu, drcení větví, boj s krtkama, hrabošema a podobné zahradní kratochvíle tak ti půjčím rukavice a nářadí (a zahradu :D). Ale zase ti za to můžu pak uvařit kafe. Buď normálně s tonikem pokud nejsi vegetarián; nebo klasiku jak mám teďka po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 8 minutami, Tom4 napsal: Kdyby ti ňák moc chybělo rytí záhonů, sekání trávy, přehazování kompostu, drcení větví, boj s krtkama, hrabošema a podobné zahradní kratochvíle tak ti půjčím rukavice a nářadí (a zahradu :D). Ale zase ti za to můžu pak uvařit kafe. Buď normálně s tonikem pokud nejsi vegetarián; nebo klasiku jak mám teďka po obědě pošli do SZ adresu, příští týden budu korzovat po republice, tak se minimálně na to kafe stavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Rovněž dlím na zahradě, pro změnu za účelem výroby lehký véči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Si to nalej do piva. To je taky hořký a výsledek bude stejnej. Tonic už mám, ale neměl jsem po dnešním šíleném dní a sekání trávy na závěr sílu. Odbyl jsem se Svijanama a nudně obyčejným pressem. Na chujoviny dneska nebyl čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 (upraveno) Já po smažení se na slunku jsem měl jedno se zmrzlinou Upraveno 8. června 2021 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 polívka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Miluju je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Slušná sacharidová bomba. Ale dal bych si, né že né U nás dnes všechno hnědý (smažený), jak řikal kolega kanaďan. Wagyu bacon cheeseburger. Domácí hrany a cibulový kroužky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 krtek na zitra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 pulled pork pred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 po.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se