Hasňa Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Už dvakrát jsem měl vývar z čerstvého kohoutka a byl to epikujerský zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Epikujerský. To je vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Vzpomněl jsem si na červenýho trpaslíka Ale co takhle kohout ala bažant, pokud bys ho nechtěl vařit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Prostě to bylo dobre, jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Rajčata v plechovce do trhaného masa, do základu na pizzu atd., známe, domácí varianta jako tip co s přebytky rajčat zblanšírovat, oloupat, zavařit 30 min na 90°C, jen rajčata, max. dolít troškou vroucí vody nahoru pokud nepustí tolik šťávy aby se to obešlo bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2021 Langose a mango sticky rice. Dik za tip s rajcatama, snad se k tomu taky dokopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) Taky dík, rajčata prubnu. No a langoše... naprosto parádní !! Nedáme zas nějakej ten víkendovej challenge, když se nám horší počasí a bude čas na kuchtění? Žádnej nápad teď z rukávu nevytáhnu, tak kdybyste byli pro, hoďte do placu co vás napadne. Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Já se hlásím jako strávník! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Maxeli pizza už byla? By mě zajímalo, jaký kdo umí v domácích podmínkách těsto, hlavně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 tak ja osobne se pripravuju na vikend na teleci maso, zpusob upravy ohen/gril… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Pizza? Proč ne. Ačkoliv se bez skrupulí přiznam, že v 90% případu kupuju hotový těsto ve Formaggerii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) Moc dobré těsto na pizzu. Důležité je ho nechat 24hod v lednici zabalené v fólii . Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Jo, odlezeni je dulezity.. ale stejnak jak clovek nema troubu aspon na 400 Celsiusu, zadnej zazrak to nebude, obavam se. Teda aspon ta moje neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 před 1 minutou, Micey napsal: Jo, odlezeni je dulezity.. ale stejnak jak clovek nema troubu aspon na 400 Celsiusu, zadnej zazrak to nebude, obavam se. Teda aspon ta moje neni:) Vem litinovou panev a rozpal ji na sporaku. Pak na ni hod testo, nazdob a pak az do trouby. Je to hodne velky rozdil. Testo delam podle kolegy Ridiho, nosi Pateky. http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Pizza-Margherita-Napoletana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 (upraveno) Faaaajn, tak tedy #wkndchallenge bude P I Z Z A. Full throttle, takže pěkně vč. domácího těsta. Jestli se mezitim @Tom4 povedlo vyladit recept na ten smetanovej základ, sem s nim — u nás frčí víc, jak klasickej rajčák. Upraveno 19. srpna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 19. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2021 Před hodinou, Micey napsal: Jo, odlezeni je dulezity.. ale stejnak jak clovek nema troubu aspon na 400 Celsiusu, zadnej zazrak to nebude, obavam se. Teda aspon ta moje neni:) Ano troubu musíš rozpálit na max. Co to jde. Byla výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Nene, základ ještě neproběhl, a o víkendu nevěřím, ale zkusím si objednat pizzu nekdev hospodě abych jako netrhal partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 před 11 hodinami, krutor napsal: Vem litinovou panev a rozpal ji na sporaku. Pak na ni hod testo, nazdob a pak az do trouby. Je to hodne velky rozdil. Testo delam podle kolegy Ridiho, nosi Pateky. http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Pizza-Margherita-Napoletana Ještě to jde tak, že místo operace nandávání těsta a ingrediencí na horkou pánev si těsto s ingrediencema připravíš na pečící papír a jenom na tu pánev přešoupneš. Taky to jde s hrubým plechem do trouby, rozpálit v troubě a těsto na papíře přesunout. Některé rady říkají péct jen těsto se základem 5 minut, vyndat, nacpat ingredience a dopéct, používám když dělám okraj plněný sýrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Sežráno. Tipy na killnutí holou rukou jsou fajn. V reálu mě tu druhou ruku během půl vteřiny chňapla a odtrhl jsem ji až u schodků na bádeplato. Jestli chobotnice kůšů nevím. Mně zatím žádná nekůsla. Ale já jsem jich zas tolik nechytil. Cca 5 a tahle byla spolehlivě největší. Recept Chobotnici zmrznout. Rozmrznout, klidně ve vodě, vrazit do neosolené vody, vařit cca 90 minut, nebo do požadované konzistence. Zchladit ve studené vodě, nakrájet, mírně osolit, opepřit, obalit v oliváči s rozmačkaným stroužkem česneku a sekanou petrželkou. Dát chladit. Na oliváč dát na mírný plamen česneku dle chuti. Já dávám míń. Přihodit červenou cibuli na proužky. Nechat mírně zesklovatět. (Kdo chce, může dát jenom samou čerstvou, ale mně to pak připadá jak tlačenka.) Zakápnout pár lžícemi vinného octa, cca 3 až 4. Osolit, posypat trochou cukru (třeba třtinového, podle chuti, já dal tak vrchovatou čajovou). Nechat mírně odpařit. Dolů z plotny, zamíchat kapary (1 flaštička). Nechat zchladnout. Smíchat, ideálně nechat pár hodin uležet. Nakrájet půl červené cibulky na drobno (na říz) a cherry rajčata (množství dle libosti). Nasekat pořádnou hrst petržele. Smíchat vše, dosolit, dopepřit, žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Asi dvakrat jsem mel to stesti na chobotnici v male hloubce a na volnem prostranstvi. Hura na ni! Natahnu ruku, ona se nafoukne, zacne delat diskoteku a ja si rikam, ze ryba je tez dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se