Návštěvník Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 Kdyby jste někdo chtěli zkusit Kampotsky pepř. Tak teď tady mají akci 1+1. Za mě je to fajn Já se na chronomagu naučil utrácet nesmyslné částky za kde co. Tak se přidám s pepřem https://www.kampotskypepr.cz/s/akce-1plus1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Čas našlapat zelíčko 20210826_131637_01_1.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Home, sweet home aneb prvni jidlo po navratu z dovolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 Odpaluji, tedy jsem. A pak budou větrníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2021 (upraveno) Vývaruji-redukuji, tedy glace. Aneb jak se bytelně zabavit na deštivý víkend. Upraveno 28. srpna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Paštika. Z králika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 První letošní jablka, DeBuyerka a Tarte Tatin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 #wkndchallenge je tentokrát BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY. V jakékoliv podobě či tvaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Vepřové výpečky s kmínem a česnekem, špenát, bramborový knedlík, křupavá cibulka. Knedlíci žádná pr… del, to vám povim. Zlatej kohout na víně, proti tomu brnkačka. Nakonec se mi povedlo je ukecat, aby se nerozvařily. Ufff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Parada. Uz asi vim, co si poprosim na pristi vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 (upraveno) Dnešní grill oběd...panenka na pepři a Dižonské. K tomu z lesa liškové ragů na bílým víně. Upraveno 4. září 2021 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Přebytek paprik ve skleníku = nacpat zelným salátem, zalít lákem cca jak na okurky a zavařit 20 minut na 90°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Jablko v županu a citrónový krém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Dnes nikdo nevaří ? My na zítřejší oslavu dvě jídla + hovězí vývar. Pozná někdo co bude s tou zeleninou? ( a svíčková to nebude). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 (upraveno) Jo, já vařím. Dostal sem tudle od zákazníka ten den střelenýho dančí kejtu, tak sem to dal zamrazit a čekám na příležitost. Zejtra má přijet tchýně, tak sem řek - dančí se šípkovou. A že to skrz trému udělám už dneska. Hodinu se prcám s přípravou, pak du s psama na 20 minut ven a nechal sem všechno na lince. A moje scheisse katzen si mezitím votevřely dveře do kuchyně a zprznily mně jak kejtu, tak přípravu na karlovarskej knedlík. Tak co s tím kurva, škoda daňka života/nohy... No upek sem to v troubě pro sebe a teď budu tejden žrát dančí kejtu vohlodanou vod koček. Mně to nevadí, kočky sou jak brácha ale nikomu jinýmu bych už to nenabíd, ani tchýni - mám ji rád. Před chvilkou sem to dopek a teda je to kurva dobrý. Tak zas nebudu za hvězdu do píči. Upraveno 10. září 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 To mi připomíná jak náš kocour jednou ukradnul z lednice asi půlkilovku nějakýho masa a odtáhl to přes kuchyni a obejvák až někam za gauč. Asi by byl i celkem problém ho tam najít, jak byl hezky zašitej, ale to maso v igelitovým pytlíku za sebou nechalo parádní krvavou stopu. Nakonec se k tomu ten pitomec kvůli igelitu stejně ani nedostal …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Tvl, to by mě yeblo Jinak kuchtim furt. Bylo…. Houmejd KFC s cibulovejma kroužkama, salát, hrany a dva dipy. A Cordon bleu s jednoduchým br.salátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Ntvl, jeste ze budou ty vypecky viz. inspirace z minuleho tydne. Jinak bys me snad i nas.al, tou dnesni paradou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 (upraveno) Díkes. Tak máš třeba vyřešeno na příští víkend Jinak dneska mam na jídelníčku pečenou šunku. Ještě nevim, jestli to doladim s křenovkou a br.lupínkama, nebo zelí a něco. Uvidim. Upraveno 11. září 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 V 3. 9. 2021 v 10:58, Maxel napsal: #wkndchallenge je tentokrát BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY. V jakékoliv podobě či tvaru dávej challenge dycky tak v pondělí, nestíhám pak měnit plány na víkend, tady jsou potvory před 18 hodinami, bohus76 napsal: Pozná někdo co bude s tou zeleninou? ( a svíčková to nebude). Nějaké lesní zvířátko na smetaně? Třeba kočka a la Zmizík? před 3 hodinami, Maxel napsal: Houmejd KFC Vypadá to luxusně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se