Zeeberdee Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 33 minutami, M.K. napsal: Dobrý, ale máš se co učit... No to koukám....já nevím, jestli by mi to pak chutnalo...je fakt ale, že kozy já můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Dabl Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Žrádlo skvělý, ale nutně potřebuju ten stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Před hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Ten "stůl" už toho má dost za sebou... asi již trvale uzemněn Dlabanec radši nebudu komentovat, páč bych si naslintal do klávesnice Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 moc hezka zranice Maxeli Nestiham nic, tak o vikendu jen rychly safranovy rizoto s krevetama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Navrhuju usporadat sraz kde nam @Maxel prichysta tento mensi dlabanec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Já sem pro každou špatnost Ačkoliv něco se už chystá, stay tuned. Véča v ryze chlapském pojetí. Děcka se ženou měly na paprice. Steak (nízký rošťák) s maldonem, houbové ragú a cherry rajčata. Asi nepovim žádnou převratnou novinku, ale už pár měsíců jedu steaky nasolené dopředu; tzv. dry brining. Je to super-simple, maso se důkladně nasolí ze všech stran a nechá v lednici. Den. Dva. Já nechávam tak ty 2-3 max. Plus pro sichr vakuuju. Úsilí minimální. Chuťový rozdíl o parník. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ilustrativní foto staršího dry-brining steaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Dělám to stejně, můžu potvrdit. To maso to vystřelí o 2 leveley jinde. A dryaging je o další 2, ale na to nemám vybavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Jooo, dry aging. Zkusil sem jednou. Picanha 35 dní. A už se nemůžu dočkat na novou kuchyň, kde bude extra lednice (resp. vinotéka) na takovýdle experimenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 búček pres noc bez kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Panove nemate nekdo overeny recept na domaci baileys? Mati mi nechce pit samodomo vajecnak bo syrovy vejce. Se poseru. Zn. Specha, vcera bylo pozde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Here: https://forum.chronomag.cz/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?do=findComment&comment=2744056 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Dziekuje bardzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) chybí ti tam n. nevíte někdo kde koupit nepasterovaný žloutky krom makra? náčelník by moh vědět @Maxel Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Čoveče nevim, to bude vědět spíš šéf @Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Ehh, na Štědrý den? Nemáš po ruce Bidfood, Bikos/Benstar? Kolik toho potřebuješ? A proč kromě Makra (kdyžtak ti pošlu vstup jestli nemáš svůj). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Teď už jen do trouby a ráno je na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 @Tom4 svoje mam zlaty a stribrny, o to nejde, jen se mi nechtelo pro 1 vec jezdit do makra, nic jinyho nepotrebuju. a bohuzel nemam ani jedno nikde rozumne. Neva, tak halt makro no ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se