Zeeberdee Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 před 33 minutami, M.K. napsal: Dobrý, ale máš se co učit... No to koukám....já nevím, jestli by mi to pak chutnalo...je fakt ale, že kozy já můžu.
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Dabl Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel
JoyStick Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Žrádlo skvělý, ale nutně potřebuju ten stůl.
Lynx12 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Před hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Ten "stůl" už toho má dost za sebou... asi již trvale uzemněn Dlabanec radši nebudu komentovat, páč bych si naslintal do klávesnice Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Lynx12
Bob Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 moc hezka zranice Maxeli Nestiham nic, tak o vikendu jen rychly safranovy rizoto s krevetama
krutor Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. Navrhuju usporadat sraz kde nam @Maxel prichysta tento mensi dlabanec.
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Já sem pro každou špatnost Ačkoliv něco se už chystá, stay tuned. Véča v ryze chlapském pojetí. Děcka se ženou měly na paprice. Steak (nízký rošťák) s maldonem, houbové ragú a cherry rajčata. Asi nepovim žádnou převratnou novinku, ale už pár měsíců jedu steaky nasolené dopředu; tzv. dry brining. Je to super-simple, maso se důkladně nasolí ze všech stran a nechá v lednici. Den. Dva. Já nechávam tak ty 2-3 max. Plus pro sichr vakuuju. Úsilí minimální. Chuťový rozdíl o parník. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Ilustrativní foto staršího dry-brining steaku
JoyStick Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Dělám to stejně, můžu potvrdit. To maso to vystřelí o 2 leveley jinde. A dryaging je o další 2, ale na to nemám vybavení.
Maxel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Jooo, dry aging. Zkusil sem jednou. Picanha 35 dní. A už se nemůžu dočkat na novou kuchyň, kde bude extra lednice (resp. vinotéka) na takovýdle experimenty
Pepino777 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Panove nemate nekdo overeny recept na domaci baileys? Mati mi nechce pit samodomo vajecnak bo syrovy vejce. Se poseru. Zn. Specha, vcera bylo pozde.
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Here: https://forum.chronomag.cz/topic/16900-kulinárium-chronomagicum/?do=findComment&comment=2744056
JoyStick Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 (upraveno) chybí ti tam n. nevíte někdo kde koupit nepasterovaný žloutky krom makra? náčelník by moh vědět @Maxel Upraveno 23. prosince 2021 uživatelem JoyStick
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Čoveče nevim, to bude vědět spíš šéf @Tom4
Tom4 Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Ehh, na Štědrý den? Nemáš po ruce Bidfood, Bikos/Benstar? Kolik toho potřebuješ? A proč kromě Makra (kdyžtak ti pošlu vstup jestli nemáš svůj).
simbian Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Teď už jen do trouby a ráno je na snídani.
JoyStick Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 @Tom4 svoje mam zlaty a stribrny, o to nejde, jen se mi nechtelo pro 1 vec jezdit do makra, nic jinyho nepotrebuju. a bohuzel nemam ani jedno nikde rozumne. Neva, tak halt makro no ¯\_(ツ)_/¯
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se