Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik
 Share

Recommended Posts

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

618310DA-2F77-4291-B078-833B272D640F.jpeg

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Před hodinou, Maxel napsal:

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

618310DA-2F77-4291-B078-833B272D640F.jpeg

Ten "stůl" už toho má dost za sebou... asi již trvale uzemněn 😀  Dlabanec radši nebudu komentovat, páč bych si naslintal do klávesnice 😉

Edited by Lynx12
Link to comment
Share on other sites

před 1 hodinou, Maxel napsal:

Menší dlabanec pro kluky ze zkušebny před svátky. Od firmy (nebo jak se takhle univerzitě řiká) se ček dneska ničeho nedočká, tak sem to vzal tzv. do plnejch. Žrádlem neurazíš. 
Bůček momofuku. Opětovné díky @Bob, že to tu onehdá vystřelil. Byl fuč jako první, podle předpokladu. Spolu s houmejd nakládanými okurkami. 
Porchetta. Nádivku dělam svojí — panko, parmazán, šajvěj/petrželka, cremé fraiche, lanýžový olej. 
Mini-řízečky. Klasika prostě musí bejt. 

 

Navrhuju usporadat sraz kde nam @Maxel prichysta tento mensi dlabanec. :D 

Link to comment
Share on other sites

Já sem pro každou špatnost ;)  
Ačkoliv něco se už chystá, stay tuned.

Véča v ryze chlapském pojetí. Děcka se ženou měly na paprice. 
Steak (nízký rošťák) s maldonem, houbové ragú a cherry rajčata.

Asi nepovim žádnou převratnou novinku, ale už pár měsíců jedu steaky nasolené dopředu; tzv. dry brining. Je to super-simple, maso se důkladně nasolí ze všech stran a nechá v lednici. Den. Dva. Já nechávam tak ty 2-3 max. Plus pro sichr vakuuju. 
Úsilí minimální. Chuťový rozdíl o parník. 

5ED2B39E-6FFE-4786-952C-A873C2DDC790.jpeg

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Ehh, na Štědrý den? ;)

Nemáš po ruce Bidfood, Bikos/Benstar? Kolik toho potřebuješ? A proč kromě Makra (kdyžtak ti pošlu vstup jestli nemáš svůj).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...