Návštěvník Zmizík Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 16:56, krutor napsal: Tady je ta cibulacka Rozšířit Fuj vypadá to dost masný.
krutor Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 21:09, Zmizík napsal: Fuj vypadá to dost masný. Rozšířit Jen vypada, pod lampou se blbe foti.
morepower Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 V 7. 1. 2022 v 21:09, Zmizík napsal: Fuj vypadá to dost masný. Rozšířit tvl tuk je nositel chuti a větších kalhot.. @krutor vypadá to dobře!
Radek124 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 I ten sýr bude mastnější než samotná cibulačka - sakra, normálně jsem na tu dobrotu dostal chuť a už je půldruhým kilem na noc naládovanej pomalej hrnec… aspoň k něčemu jsou ty FFP2 slintáky dobré
honza71 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Diky za napad, prave jsem si cibulacku zadal na vikend. Zadost byla prijata Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem honza71
honza71 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Se nebojis, ze ti to na "sidlisti" sezerou sousedi ? Nebo jste parta a kazdej si udi svuj kousek ?
Bert Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Udime u tcháňat, tohle si rozeberem (a sežereme) jako nic
Maxel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) V tomdle asi zůstanu osamocen, ale du s kůží na trh. Myslim ne prvně, už sem to tu jednou dával. A bylo to docela výživný, co si pamatuju Kuřízek zapečený s kunovjankou. Vim. Zní to jako fakt divný kombo. Ale. Nesuď knihu podle obalu. Zkus a ochutnej. Vrací mě to do dětsví, kdy nám to s bratrancem připravovala kaplická bába. Bašta! Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Ja to tam napsaný — kuřízek Jinak je to simple. Nasmažíš řezany. Úplně obyč, jen maso nasoluju den dopředu. Do pekáče vyklopíš jednu/dvě malé kunovjanky. Na to pošleš řízkany a na každý z další flašky už jen pohážeš zelču. Dáš zapéct na 180st. a cca 20min. Voala. Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Maxel
JoyStick Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 ježiš sorry, sem už starej dědek slepej jasně, takže sendvič, já to zkusim asi spíš do hliníku jednotlivě, ale díky za tip
Maxel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Jasně, solo-pack taky pude. Pak napiš, jestli chutnalo nebo ne. Sem hodně zvědav
sorondo Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Měly by jsme se vracet ke kořenům, mě už ty moderní jídla nebaví Taky to skusím.
Maxel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 (upraveno) Souhlas. Back to the roots Taky pak dej vědět. Nečekam stoprocentní ohlas, nejni to klasickej mainstream. Anyway. Zejtra budou vejpečky. Složení klasický, jen sem přidal jablko a kousek uzenýho špeku. Maso je mix bůček a krkna. Upraveno 8. ledna 2022 uživatelem Maxel
sorondo Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Kolik vás na to doma je? Já měl zato, že vaříš pro 4.
Maxel Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Máš recht, pro 4. Ale je to žravý, udělam k tomu jen malej knédl a trochu špenátu. Keto rulezzz
JoyStick Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Todle zlikvidujes ve 2 za odpoledne, v klidu. Ja dam zejtra kejhalku na pomalo, v pondeli rano bude akorat. Za chvili du na pizzu, tu minulou sem nestih ani vyfotit.
JoyStick Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Tak sem nakonec udelal 2 mensi Vypadaj podobne, ale nejsou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se