Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I ten sýr bude mastnější než samotná cibulačka - sakra, normálně jsem na tu dobrotu dostal chuť a už je půldruhým kilem na noc  naládovanej pomalej hrnec… aspoň k něčemu jsou ty FFP2 slintáky dobré 😷

Odesláno (upraveno)

Diky za napad, prave jsem si cibulacku zadal na vikend. Zadost byla prijata :)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

V tomdle asi zůstanu osamocen, ale du s kůží na trh. Myslim ne prvně, už sem to tu jednou dával. A bylo to docela výživný, co si pamatuju 😂

Kuřízek zapečený s kunovjankou.

Vim. Zní to jako fakt divný kombo. Ale. Nesuď knihu podle obalu. Zkus a ochutnej. 
Vrací mě to do dětsví, kdy nám to s bratrancem připravovala kaplická bába. Bašta!

577BA71B-4EF0-4219-ACF1-FF329536A852.jpeg

485BE992-1C75-48C6-BD0D-DA2F6ADE6683.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Ja to tam napsaný — kuřízek ;)

Jinak je to simple. Nasmažíš řezany. Úplně obyč, jen maso nasoluju den dopředu. 
Do pekáče vyklopíš jednu/dvě malé kunovjanky. Na to pošleš řízkany a na každý z další flašky už jen pohážeš zelču. 
Dáš zapéct na 180st. a cca 20min. Voala. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Souhlas. Back to the roots :)  
Taky pak dej vědět. Nečekam stoprocentní ohlas, nejni to klasickej mainstream.

Anyway. Zejtra budou vejpečky. Složení klasický, jen sem přidal jablko a kousek uzenýho špeku. 
Maso je mix bůček a krkna.

 

432FDB77-61C8-4716-A2D2-B845631A2FE0.jpeg

28564847-5F02-4545-9AFF-9491FD124E90.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...