bohus76 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Vypadá výborně,my trochu zdravé stravy na večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 To je zdravy asi jako ta pizza ale cmundy zboznuju, delam je casto, rad a hlavne z hromady variaci ingredienci. Je to hrozne vdecny jidlo! Dobrou chut. (Ja uz jeden pie sezral a funim u Quincyho - mimochodem vrele doporucuju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 I call it “The jawbreaker” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 @JoyStick Pizziny hodně dobře! Vejpečky se povedly. Jablko zbytečný, nebylo poznat. Ale uzenej špek zavoněl a dal parádní chuťovej vocas. Ten zůstane. Knedle tentokrát vařeny v páře. A celkem dobrý. Spinač klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) @Maxel Vejpecky vypadaj luxusne, kremovej spenat miluju! Ja zapnul saunu tady pro pani. Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Pěkná pani. Ta bude až na zejtra hádam? Já dostal ještě objednávku na něco sladkého. Spíchnul jsem best effort-for-money. Jablečný koláč s karamelem, skořicí a kapkou rumu. Prakticky otočený tarte tatin K tomu mascarpone s vanilkovým krémem, a nějaký garnish kolem. Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) Tendle koláč budu muset už konečně taky udělat, vypadá to luxusně. Co to je za těsto? Válí se mi tu 2 listový, tak musim vymyslet něco s tim, ale na todle se to hodit nebude. Pani sem myslel že tam šoupnu večír a nechám přes noc, ale šoup sem to tam teď, tak počítám že kolem 10 tomu přitopim a kolem půlnoci to chcípnu a nechám dojít. Separování kůže od masa zevnitř byl teda zatracenej boj, na 2 místech sem udělal díru, proto tolik dřeva, ale jináč se podařilo a bylinkový máslo pěkně pod kůží. Knédl, zelí, možná spinyč, uvidim jak budu zejtra zaseklej. Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Je to právě listový. Takže směle do toho, jestli máš japka “Separování kůže od masa zevnitř”… to pls rozveď, bo tomu moc nerozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Ja dneska delal kachni prsa, br nocky a jablka s portskym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 59 minutami, Maxel napsal: Je to právě listový. Takže směle do toho, jestli máš japka “Separování kůže od masa zevnitř”… to pls rozveď, bo tomu moc nerozumim. Japka mám jen kovový, všecko padlo přes vánoce. I železná zásoba ze sklepa Mno já dyž dělám husu, tak si dám tu práci, že urvu zevnitř blánu mezi kůží a masem a narvu tam vrstvu bylinkovýho másla vlastního mixu. Má to za následek 2 věci. Jednak krásná křupavá kůrčička a jednak hezky šťavnatý a prosolený / prokořeněný maso, páč se to samo vsakuje dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 (upraveno) @Maxel vidím, že jsme se strefili... Uzené mám v knedlikach... Upraveno 9. ledna 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Grundle, salát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Tak já mám hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Zcela klasická víkendová čina, plus provozní bordel navíc... Den předem naložená vepřová plec, česnek, cayenský pepř, krokety, domácí zeleninoý ajvar. Vypadá to hrozně, ale chutná skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Tento víkend samé zdravé věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Hoši moc pěkně, hlavně ty langoše! Už vim co budu dělat příští tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Udělej je se zakysanou smetanou do těsta. Tolik nepijí tuk a jsou lehčí /nadýchanější/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Langos musi bejt mastnej Maddleine McKvak vylezla ze sauny a jako dobry to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 před 3 minutami, JoyStick napsal: Langos musi bejt mastnej Maddleine McKvak vylezla ze sauny a jako dobry to je. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Salát a Koláč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se