Spongebob Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Nedělaj u číňanů takhle tu jejich "křupavou kachnu"? Nedávno jsem ji dával a vypadalo to stejně a křupalo teda taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Nevím jestli všichni, ale aspoň ti co jsem viděl to po obalení v těstíčku hází do klasického friťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 (upraveno) Taky bych řek, že zrovna křehká kachna a kuře pude spíš rovnou do olejové lázně. Každopádně pokračuju na air fryer vlně. Tentokrát řízečky z panenky, k tomu simple br.salát a hruškový kompot. S minimem oleje a rezeň naprosto skvělej! Odpo se chystam na porchettu, co mi zbyla půlka bůčku. Upraveno 22. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Zrovna přemýšlím nad horkovzduchem, a @Maxel v tom chystá takový dobroty! Další argument pro díky! Dovolím si krátký postřeh, z návštěvy Fieldu, byť jen obědovka za letu. Toho Michelina, si fakt zaslouží! Vlastní suroviny, a chutě dovedené k dokonalosti, porce tak akorát, aby se člověk najedl, a zároveň si to vychutnal. Amuse bouche bramborové placky s kuřecím máslem, že i babička by se mohla přiučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 (upraveno) @nizkotucnytvaroh Jo, Field umí! Paráda. Jinak horkovzduch máme cca rok a moc jsem v tom popravdě nedělal. Spíš jak sem psal výše, rychlovky pro děcka. Teď mě to ale nějak nakoplo a zkoušim, co všecko se v tom dá. A zatim teda sukces. Rychlý, jednoduchý, bordel to nenadělá, easy čištění. Navíc ček nemládne, a tak je fajn se poohlédnout po alternativě přípravy jídel přijatelnější metodou Upraveno 22. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Uzená panenka, jablečné zelí s rumem a skořicí, br.knedlík s cibulkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Panenka marinovaná ve směsi suš. šípků s pepřem, batátové hrancle, grilovaná mrkev, marinovaný fenykl, smetano-koriandrový dip. PS: došel alobal=víc well done, než bych si přál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Rybizova zmrzlina a pralinka s kremem. Entree Olomouc. Maj to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Dneska véča jen studená. Bagel s uzeným lososem, rukolou, vejcem, kaviárem, cibulí, pažitkou a créme fraiche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 "Večer si dám jen housku s něčím..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 V podstate variace na rybi salat a housku, co sem si rano dal v kantyne. Jen mu tam chybi zluta limča.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Tak kdo už máte taky založeno na zítra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Almost there… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Voala. Husák na kmíně s tymiánem, dva druhy zelí — bílé s jablky a rozinkami, červené s brusinkami a vanilkou, dva druhy přílohy — br.krokety a pečené grenaille, redukovaná majda z výpeku. K tomu syrah-merlot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 My jsme dělali kachnu s knedlíkem a zelím minulý týden. Tak dnes jen tak polehku. Husí prsa s omáčku z pomerančů a granátového jablka a hranolky = opečená mrkev obalená v parmazanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Voala. Husák na kmíně s tymiánem, dva druhy zelí — bílé s jablky a rozinkami, červené s brusinkami a vanilkou, dva druhy přílohy — br.krokety a pečené grenaille, redukovaná majda z výpeku. K tomu syrah-merlot. Well executed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Tak já jsem výjimečně stihl foto před sežráním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Óda na českou kuchyni, ty vaše husičky... Já teď taky jedu naši klasiku, jako každej podzim a zimu. Sekačka nebo segedín, zum Beispiel (sorry za momentky z mobilu, ale stejně bych to nevyfotil líp). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Já pro změnu nevařil vůbec nic, leč jsem si dopřál vzdělávací exkurzi výrobny tvarůžků a minipivovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se