Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Taky bych řek, že zrovna křehká kachna a kuře pude spíš rovnou do olejové lázně.

Každopádně pokračuju na air fryer vlně. Tentokrát řízečky z panenky, k tomu simple br.salát a hruškový kompot. 
S minimem oleje a rezeň naprosto skvělej! 

Odpo se chystam na porchettu, co mi zbyla půlka bůčku. 

E28BF5CC-82D0-451A-B51F-EE91DAE15796.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna přemýšlím nad horkovzduchem, a @Maxel v tom chystá takový dobroty! Další argument pro 🙃 díky!

Dovolím si krátký postřeh, z návštěvy Fieldu, byť jen obědovka za letu. Toho Michelina, si fakt zaslouží! Vlastní suroviny, a chutě dovedené k dokonalosti, porce tak akorát, aby se člověk najedl, a zároveň si to vychutnal. Amuse bouche bramborové placky s kuřecím máslem, že i babička by se mohla přiučit 😁

IMG_20231020_192927.jpg

Odkaz ke komentáři

@nizkotucnytvaroh Jo, Field umí! Paráda. 
Jinak horkovzduch máme cca rok a moc jsem v tom popravdě nedělal. Spíš jak sem psal výše, rychlovky pro děcka. Teď mě to ale nějak nakoplo a zkoušim, co všecko se v tom dá. A zatim teda sukces. Rychlý, jednoduchý, bordel to nenadělá, easy čištění. 
Navíc ček nemládne, a tak je fajn se poohlédnout po alternativě přípravy jídel přijatelnější metodou :)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Panenka marinovaná ve směsi suš. šípků s pepřem, batátové hrancle, grilovaná mrkev, marinovaný fenykl, smetano-koriandrový dip. PS: došel alobal=víc well done, než bych si přál 😁

IMG_20231030_154206.jpg

Odkaz ke komentáři

Já pro změnu nevařil vůbec nic, leč jsem si dopřál vzdělávací exkurzi výrobny tvarůžků a minipivovaru🤌.

IMG_20231111_194716.jpg

IMG_20231111_194933.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...