mAra_ Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Tak já jdu na to. Přes noc v lednici s jogurtem a kořením... Teď tov dám do trouby opékat... Tak uvidíme. Zatím to moc vábně nevypadá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Ravioly s uzeným lososem, grilovaná zelenina, sos z uzené papriky & bylinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 V 7. 12. 2023 v 23:15, Libor_OV napsal: Ahoj všem zkušeným kuchařům a šéfkuchařům. Budu si pořizovat nový tlakový hrnec - prošel jsem nabídku a internetová doporučení a vychází mi výrobek české značky Tescoma ultima duo 4 a 6 l. Hrnce za mě aji dobře vypadají. Jsem mimo dobrý výrobek za cca 4.500,- Kč, nebo můžete doporučit? Děkuji. Přítelkyně dostala před 2 roky hrnec z Lidlu, celkem ho používáme, naprosto bez problémů: https://www.lidl.cz/p/gsw-tlakovy-hrnec-rapid-6-l/p100356705?mktc=shopping&gad_source=1&gclid=CjwKCAiApuCrBhAuEiwA8VJ6JrkPTEI1mAoehi6n7bgikJUZi0Guc59olvCY4cKK0oPfrlELb2eM6hoCoi4QAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Děkuji všem za zkušenosti a tipy k tlakacum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Děkuji všem za zkušenosti a tipy k tlakacum.5 rokov mame ten tescoma duo set. Vsetko fajn, ale je k tomu iba jeden tlakovy uzaver. Ked som pred par rokmi chcel kupit druhy aby sa dali využívať naraz, tak mi z tescomi napísali, ze sa to samostatne nepredava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 V 10. 12. 2023 v 15:52, mAra_ napsal: Tak já jdu na to. Přes noc v lednici s jogurtem a kořením... Teď tov dám do trouby opékat... Tak uvidíme. Zatím to moc vábně nevypadá.... chicken tikka? Nebo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 před 42 minutami, shaggy napsal: 5 rokov mame ten tescoma duo set. Vsetko fajn, ale je k tomu iba jeden tlakovy uzaver. Ked som pred par rokmi chcel kupit druhy aby sa dali využívať naraz, tak mi z tescomi napísali, ze sa to samostatne nepredava... Tak udělej krok 2. Napiš jim že to je dobrý/výborný výrobek a že jej propaguješ mezi gurmány a sděl, že pro samostatný prodej jsi ochoten akceptovat ceno o 10-20% vyšší. Jestli se ani takto nechytí za nos, tak každá pomoc marná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Možná to sem nepatří,ale máte nějaký trik na očištění pripalene pánve? Při dělání steaku jsem pripalil teflonovou pánev a klasickým Jarem to nejde dolů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Zkus jedlou sodu a citron, nahřát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 (upraveno) před 8 hodinami, vanderB. napsal: chicken tikka? Nebo co to je? No byl to můj pokus o kuřecí gyros ale protože se mu to nakonec nepovedlo nijak pěkně vyfotit, tak jsem foto výsledků nedával... Upraveno 13. prosince 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 18 hodinami, Juraj11 napsal: Možná to sem nepatří,ale máte nějaký trik na očištění pripalene pánve? Při dělání steaku jsem pripalil teflonovou pánev a klasickým Jarem to nejde dolů Sent from my iPhone using Tapatalk Mně se u jakýkoliv připáleniny osvědčila tahle vyšší matematika: Voda + Čas = Úspěch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 V 13. 12. 2023 v 13:16, Juraj11 napsal: Možná to sem nepatří,ale máte nějaký trik na očištění pripalene pánve? Při dělání steaku jsem pripalil teflonovou pánev a klasickým Jarem to nejde dolů Sent from my iPhone using Tapatalk A když je to fakt hodně a nic jiného nezabere, dá se použít hydroxid sodný. Teflon by to měl přežít bez úhony. Bacha ale na hliníkové části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 23 hodinami, mAra_ napsal: No byl to můj pokus o kuřecí gyros ale protože se mu to nakonec nepovedlo nijak pěkně vyfotit, tak jsem foto výsledků nedával... Když gyros tak snad jedině telecí případně hovězí Kuřecí gyros zní skoro jako vepřové po židovsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 před 59 minutami, childe napsal: Kuřecí gyros zní skoro jako vepřové po židovsku Paráda. Hoď sem recept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Drahé polovičky mostfav jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Na zítra do práce… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 před 12 hodinami, Bert napsal: Paráda. Hoď sem recept Zkus tohle https://www.jidlo.cz/vepřové+po+židovsku+recept A jako dezert bych dal vepřový bůček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Podvečerní zdobení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Nejzábavnější vaření = napichujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se