Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes gyros v troubě,maso vepřové,den předem naložené ve směsi na gyros. Zabaleno do tortilly se salátem a bylinkovočesnekový dip. 

IMG_20250518_115237.jpg

IMG_20250518_113236.jpg

  • Like 2
  • Díky 1
Odesláno

IMG_20250521_021221.jpg

  • Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tyvoe.. takhle obrana ma 12 kilo, dostal sem od souseda. Zatim sem dal konfitovat stehna a kridla do trouby, skelet na vyvar do nejvetsiho hrnce co mam.. a furt mam trictvrte kruty. Co s tim mam doprdele delat?:)

 

eec99351-2fe0-49cd-ac7d-15606516896a.jpeg

  • Haha 2
Odesláno (upraveno)

@Micey Kdybys měl sous vide mašinku (případně pučim), naporcoval bych prsa na steaky, prohnal lázní a zamrazil po pár porcích. V létě podle potřeby rozmrazíš, a hodíš na gril. Křídla a stehna upéct na kořenovce, pak s kaší/rýží. Akorát to budeš jíst tak 2 týdny :D

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Abych jenom nekecal, tak obrazově takto. Drahá měla chuť na něco sladkého — lívance jůesej style, borůvkové coulis, zmrzka a sušenkový crumble. 

IMG_1778.jpeg

  • Like 3
Odesláno

Počasí se porát tváří spíš na pomezí jara a podzimu, tak jsem to hodil do českých (kaloricky nevyvážených) kontur. 
Vepřová scapula na kmínu a česneku s br.knedlíkem. 
Piškotový koláč s rybízem a drobenkou, která se jaksi vcucla dovnitř. Meeeh. 

IMG_1815.jpeg

IMG_1818.jpeg

IMG_1918.jpeg

IMG_1921.jpeg

  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

IMG_20250525_235920.jpg

  • Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Vydržel jsem bez chilli con carne skoro tejden - dělám pokroky. Manželka upekla skořicový šneci, taky dobrý...

 

chilli.jpg.b44f232c39b9c7df1e1ac0d7b4348fa0.jpg

 

sneci.jpg.81c0dba795417997aec4ca229df1675c.jpg

  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...