Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hmm na Vaclavaku maju fajn zlavy pozeram....Kolik stály v Německu? přibližně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Tu je predajna cena presne 1390? a gumeny remienok 245? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hm... To je trochu rozumnější.Na druhou stranu, za srovnatelné hodinky od Oris nebo Eterny, co mě tak namátkově napadá, dá člověk zhruba to samé. V případě Aquaracerů má za tuhle cenu člověk sotva quartz?Na třetí stranu, za polovinu se dají sehnat nadupané Doxy se žralokemTak já nevím, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 (upraveno) Souhlas, je to ranec. Ale tak nějak to asi jde ruku v ruce s obecnou strategií longines poslední doby. Nebo se mi to jen zdá, že se snaží posunout své hodinky o trochu výš a tak šroubujou i cenu?Nn to jen tady u nas AD maji prepiceny ceny :-) v DE na chronu24 jsou za 29.500 czk coz je cca 1135 eur tolik myslim stoji i na jejich eshopu v UK No proste LHC se vic jak 30 nekupujou Upraveno 4. února 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hm... To je trochu rozumnější.Na druhou stranu, za srovnatelné hodinky od Oris nebo Eterny, co mě tak namátkově napadá, dá člověk zhruba to samé. V případě Aquaracerů má za tuhle cenu člověk sotva quartz?Na třetí stranu, za polovinu se dají sehnat nadupané Doxy se žralokemTak já nevím, no... Tak zase pozor ohledne Doxa. Nadupana Doxa jsou akorat modely SUB a pokud mi nekde ukazes treba SUBT1200 za dvacku, tak ti utrhnu obe ruce az u same pr...ele Zbytek z modelu Doxy jsou akorat smutnej pribeh. Je to skoda... Jinak za LHC to je raketa jak bejk, zvlast, kdyz se ze zahranici daji sehnat lip. Ale zas je to novej model cerstve na trhu. Mozna pujdou casem dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Jasně, s těma Doxama jsem přestřelil. Měl jsem na mysli třeba D127SBO. Které samosebou se nedají měřit se SUBT1200, ale oproti Longines mi přijdou takové robustnější a zároveň s docela propracovanými detaily. A keramickou lunetu už mají dávno...Počkáme, uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 co sa cenotvorby tyka podla mna je to troska zabavna situacia,pretoze ked sa clovek pozrie na ceny jednotlivych dielov ako napriklad kolko stoji strojcek a pod potom proste ta vysledna cena je az podivne vysoka najma ked tu nieje ani chyru po rucnej praci ci akejkolvek autenticite jednotliveho kusu.Cena je len cislo ktore bud akceptujeme alebo nie.Mam rad hodinky ale ci je Rolex alebo akakolvek ina znacka tolko krat lepsia kolko krat je drahsia myslim ze viem presne....NIE JE! A predsa sa kupuju a budu sa kupovat aj ked kludne o tretinu zdrazeju....vzdy sa najdu ludia co to kupia a vyrobcovia a predajcovia si logicky povedia ...preco by sme teda nepytali viac ked to ludia platia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Si počkám na ty modré až dorazí do Ostravy a mrknu na ně live, sic Eterny jsem koupil naslepo ale to už radši dělat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Nn to jen tady u nas AD maji prepiceny ceny :-) v DE na chronu24 jsou za 29.500 czk coz je cca 1135 eur tolik myslim stoji i na jejich eshopu v UK No proste LHC se vic jak 30 nekupujou V UK stojí 1090 liber https://www.longines.co.uk/watches/sport/hydroconquest?p=3, akorát doručují jenom do UK. AD v ČR chce za rok starý model o 9k víc a zatím ho ani nemají skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Netreba kupovat primo v Longines, treba THBaker, Jurawatches (ale je tech prodejcu tady vic) je maj za stejnou cenu a posilaj do Evropy - THBaker zadarmo myslim u drazsich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Netreba kupovat primo v Longines, treba THBaker, Jurawatches (ale je tech prodejcu tady vic) je maj za stejnou cenu a posilaj do Evropy - THBaker zadarmo myslim u drazsich hodinek. Díky moc za tip. Nový HC mají za hodně zajímavou cenu a není to šedivka. Bral jsi někdy od nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Od jurawatches jo, ale i THBaker je v pohode, je to velkej retezec. Cena bude vsude v UK asi stejna ponevadz je to doporucena maloobchodni cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Dnes mi prisiel modry kaucuk a spona tak som to zbuchal dokopy. Upraveno 5. února 2019 uživatelem SniperWolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ta guma vypadá výborně, moc pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Dakujem ... najma ma prekvapilo ako aj ta guma meni odtien podla svetla od svetlejsieho k tmavsiemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Souhlas ta guma jim moc sluší, taky do ní půjdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Byl jsem pevně rozhodnutý koupit starší model LHC 39mm, ale tahle nová verze vypadá o dost lépe, jakoby všechno, co mi na předchozím modelu vadilo, najednou zmizelo. Škoda že je zatím nedělají v 39mm, snad začnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Mám starou verzi a pocitově se mi líbí více, tím ale neříkám, že tato verze je nepěkná. Řekl bych, že kdo chce tak si na každém daném modelu najde své plusy/mínusy. A to je dobře to je na tom hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ach jo. Dal jsem si předsevzetí, že si letos pořídím max jedny hodinky. Ty už jsou dva týdny doma a já mám znova prst na spoušti. Volba padla na 39mm plecháče. Zbývá vyřešit poslední otázku. Modrý nebo černý? Rozum říká černý, ale momentálně mě to táhne víc k modrým. Měl někdo v ruce nebo i na ruce oboje a dokázal by je pocitově porovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Černý jsem na ruce neměl. Já jsem úchyl na modrou. Takže za mně modrá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se