bandicoot Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Kulich za 450 v designu sedačky CityElefanta je do tý první třídy, která je jako bonus k hodinkám v krabičce, ideál.
Biges Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Jako zajímavá limitka, ale jak obtížné sakra může být vymyslet něco originálního pro firmu s nastavenými barvami, navíc která je o mašinkách? Alespoň logo ČD tam mohli vyšvihnout. Cenu už jste našli? Nikde ji nevidím.
Bert Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března No, pokud je to pořád o té limitce s noblesním pouzdrem, tak tady je odkaz, kde je i cena: https://www.cd.cz/fanshop/akcni-nabidky/4130-panske-hodinky-prim-.html
odjinud Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 11. 3. 2025 v 13:55, Fade napsal: Budou se taky opožďovat o hodinku nebo dvě denně? Taky bych si dokázal představit hodinky České Pošty Třeba za 75k na přepážce a k tomu dva losy. Na to ciferník nestačí, je potřeba kalendář... 3
Maple Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Bronzové Orlík 38 https://www.prim.cz/novinka-prim-orlik-38-bronz-le
miguel Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května (upraveno) Velmi pekne.... Vsimnite si ze puzdro ma kratsi Lug to Lug. Skoda materialu. Myslim, ze ocel vhodnejsia. Upraveno 29. května uživatelem miguel
warann Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května (upraveno) @miguel dobrej postreh a zasluznej pocin. Jsou i nizsi nez klasicky Orliky 38 (shora tahle limitka, pak klasika) Upraveno 29. května uživatelem warann
Fade Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května No teď už budou i mnohem víc nositelné. Kratší L2L jsem si u nich vždycky přál a vždy mě delší nožky štvaly. Akorát bronz je u mě no go a navíc jsem víceméně konzerva a původní vzhled ciferníku a ručiček je za mě prostě nejlepší. Cena je samozřejmě opět Elton specialita. Ale po dlouhé době něco, co už mi nějak i dává smysl a nevypadá to jak random hodinky z Aliexpressu.
warann Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Vidím to stejně vyjma toho bronzu, ten bych asi klidně zkusil.
miguel Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Viem, ze som trochu off-topic, ale ma tu niekto dlhodobe skusenosti s bronzom? Ako sa to nosi? Ake je to odolne? Budem vdacny za par prispevkov...
Harwey Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května bronz + orlik, praveze to celkom spolu hra a plus este zeleny cifer, su podarene, kratsi L2L je super @miguel postrehy s bronzom napr. tu 1
AndyAaron Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května 1. Mne se ty Orliky libi. I ten sendvicovej cifr. V zelene nebo te hnede to vypada dobre. Mensi pouzdro beru jako plus. 2. Bronzovky mam jedny - mistni limitku PS2 no date. Patinuje to casem hodne. Po koupani v mori a neduslednem oplachnuti mi zatuhla luneta. Musel jsem ji sundat a oskrabat nakvaseny bordel pod ni. Za sebe si myslim, ze jedny bronzovky by ve sbirce byt mely a dovedu si predstavit, ze to budou tyto Orliky. Ovsem staci fakt jedny 3. Cena - no popravde cekal jsem to hrubo pres kilo, kdyz si vezmu kolik stoji ocelove orliky. 4. Pribeh - 60 let od vzniku Orliku - tohle mi prijde relevantni a cajk. Jine umele vytvorene pribehy, na ktere se Elton snazi napasovat hodinky jsou obcas k smichu. Tohle ne. 2
miguel Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Este dodam, ze Prim ukoncuje vyrobu "klasickeho" oceloveho modelu Orlik 38. To je zaujimava informacia...
Maple Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Nový PRIM Pilot OK-Q https://www.prim.cz/prim-pilot-ok-q-modre https://www.prim.cz/prim-pilot-ok-q-oranzove Nové baterkáče - quartz (ETA F06.412)
bandicoot Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Nejsem grafik, ale (když pominu celkovou nesourodost) od prvního pohledu mi přijde, jako by ta čísla nebyla jedním fontem. Jednička a sedmička mi prostě k sobě nesedí.
Kluk jako buk Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Ufff, 19k za ošklivý baterky. Když si vezmu, co jen za nějakých šest víc nabízela ještě nedávno Alpina a to dokonce s automatickou Sellitou. K tomu ještě Mig-21 na dýnku.
libor2002 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Tvl, to už tady jednou bylo s Rondou 715, a stálo to za bačkoru. Teď je to stejná zoufalost, a ještě za víc peněz. Ok, quartzová Eta... ale vlastně to není o kalibru. Jsou to prostě nudný hodinky.
Mar25tin Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Souhlasím. Nic výjimečného se nekoná. Bohužel. Poslední letecké PRIMky, které byly fakt dobré byly PRIM letecké vyrobeny pro armádu.
Ivan Lelák Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna V 18. 7. 2025 v 10:08, Mar25tin napsal: Souhlasím. Nic výjimečného se nekoná. Bohužel. Poslední letecké PRIMky, které byly fakt dobré byly PRIM letecké vyrobeny pro armádu. Za mne ještě Prim MIG-15, relativně nedávná limitka. Tehdy jsem si řekl, že nejsou moje poslední a budu sledovat i další pilotky s leteckým příběhem. Skoro už jsem sáhl po limitce "Nebeští jezdci", ale nakonec tam kapička něčeho, co by mne definitivně přesvědčilo, chyběla. Čekám dál a nic co by mne zaujalo nepřichází, i když už delší dobu uvažuji o větších Orlících s datem, buď v nějaké limitce, co by mne zaujala nebo že bych si je nechal udělat na zakázku. Ale i když rozhodně nejsem nerozhodný, nějak se nemůžu rozhodnout, jaké by měly být..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se