Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako zajímavá limitka, ale jak obtížné sakra může být vymyslet něco originálního pro firmu s nastavenými barvami, navíc která je o mašinkách? :) Alespoň logo ČD tam mohli vyšvihnout. 

Cenu už jste našli? Nikde ji nevidím.

Odesláno
V 11. 3. 2025 v 13:55, Fade napsal:

Budou se taky opožďovat o hodinku nebo dvě denně? 😆

Taky bych si dokázal představit hodinky České Pošty 😆 Třeba za 75k na přepážce a k tomu dva losy.

Na to ciferník nestačí, je potřeba kalendář... 🙂

FB_IMG_1741941470876.jpg

• Haha 3
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Velmi pekne.... Vsimnite si ze puzdro ma kratsi Lug to Lug. Skoda materialu. Myslim, ze ocel vhodnejsia. 

Upraveno uživatelem miguel
Odesláno

No teď už budou i mnohem víc nositelné. Kratší L2L jsem si u nich vždycky přál a vždy mě delší nožky štvaly. Akorát bronz je u mě no go a navíc jsem víceméně konzerva a původní vzhled ciferníku a ručiček je za mě prostě nejlepší. 

Cena je samozřejmě opět Elton specialita. Ale po dlouhé době něco, co už mi nějak i dává smysl a nevypadá to jak random hodinky z Aliexpressu. 

Odesláno

Viem, ze som trochu off-topic, ale ma tu niekto dlhodobe skusenosti s bronzom? Ako sa to nosi? Ake je to odolne? Budem vdacny za par prispevkov...

Odesláno

1. Mne se ty Orliky libi. I ten sendvicovej cifr. V zelene nebo te hnede to vypada dobre. Mensi pouzdro beru jako plus.

2. Bronzovky mam jedny - mistni limitku PS2 no date. Patinuje to casem hodne. Po koupani v mori a neduslednem oplachnuti mi zatuhla luneta. Musel jsem ji sundat a oskrabat nakvaseny bordel pod ni. Za sebe si myslim, ze jedny bronzovky by ve sbirce byt mely a dovedu si predstavit, ze to budou tyto Orliky. Ovsem staci fakt jedny 🙂 

3. Cena - no popravde cekal jsem to hrubo pres kilo, kdyz si vezmu kolik stoji ocelove orliky.

4. Pribeh - 60 let od vzniku Orliku - tohle mi prijde relevantni a cajk. Jine umele vytvorene pribehy, na ktere se Elton snazi napasovat hodinky jsou obcas k smichu. Tohle ne.

• Dát hlas 2
Odesláno

Este dodam, ze Prim ukoncuje vyrobu "klasickeho" oceloveho modelu Orlik 38. To je zaujimava informacia... 

image.png.a262b36e38cf1490dc643d03d80bdbb2.png

• po měsíci...
Odesláno

Tvl, to už tady jednou bylo s Rondou 715, a stálo to za bačkoru. Teď je to stejná zoufalost, a ještě za víc peněz. Ok, quartzová Eta... ale vlastně to není o kalibru. Jsou to prostě nudný hodinky. 

Odesláno

Souhlasím. Nic výjimečného se nekoná. Bohužel. Poslední letecké PRIMky, které byly fakt dobré byly PRIM letecké vyrobeny pro armádu.

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 18. 7. 2025 v 10:08, Mar25tin napsal:

Souhlasím. Nic výjimečného se nekoná. Bohužel. Poslední letecké PRIMky, které byly fakt dobré byly PRIM letecké vyrobeny pro armádu.

Za mne ještě Prim MIG-15, relativně nedávná limitka. Tehdy jsem si řekl, že nejsou moje poslední a budu sledovat i další pilotky s leteckým příběhem. Skoro už jsem sáhl po limitce "Nebeští jezdci", ale nakonec tam kapička něčeho, co by mne definitivně přesvědčilo, chyběla. Čekám dál a nic co by mne zaujalo nepřichází, i když už delší dobu uvažuji o větších Orlících s datem, buď v nějaké limitce, co by mne zaujala nebo že bych si je nechal udělat na zakázku. Ale i když rozhodně nejsem nerozhodný, nějak se nemůžu rozhodnout, jaké by měly být..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...