Přejít na obsah

LE CHRONOMAG 20 LET

Doporučené příspěvky

V 1. 3. 2025 v 9:48, Emiliano napsal:

Ahoj spolupacienti,

mluvil jsem s @Bertem a je ochotnej, řekl bych i nakloněnej tomu, udělat i variantu "bonsai" pro nás hobity, dámy či kohokoli dalšího, kdo rád nosí menší hodinky a to variantu 36mm.

Aby se to však mohlo zrealizovat, potřebovali bychom vědět, jak velkej zájem by byl.

Takže, kdo by chtěl limitku ve velikosti 36mm, dejte mi vědět sem nebo do SZ.

Díky

Ahoj,

pokud někdo uvažujete, že byste naskočil do 36mm varianty, tak dejte vědět co nejřdív.

Protože pokud bude zájem o tuto variantu malý, tak se může stát, že nebude kam naskakovat a realizovat se nebude!

Díky E

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beete, chápu plně Tvůj povzdech, ale: jak jsem psal na začátku. Tohle má být masová limitka s cenou takovou, aby si ji lidé rádi koupili jako upomínku. Ano, chápu, je to mé rozhodnutí, se kterým lze polemizovat, leč nicméně se toto rozhodnutí nezrodilo jen tak "od stolu", ale vzešlo na základě průzkumu.

Ještě bych rád prozradil, že se na realizaci jedné "opravdu fajnšmekrovské" limitky chystám příští rok.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Fajná akce, bravo, moje oblíbená firma. 

Klasický bílý ciferník s černýma ručkama jste nezvažovali? Já bych ho preferoval, je to klasika, jako že Barbour má být zelený. 

Samozřejmě bych preferoval spíše mechanickou, ne quartz verzi a hlasoval bych pro ni, kdybys ji náhodou ještě tak trochu v duchu zvažoval. 

5 řádková varianta s nickem samozřejmě.

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2025 v 6:52, Bert napsal:

Bohužel nedá. Nevhodný materiál. Výsledek slušně řečeno nelíbivý. Vyzkoušeno.

Korunka by šla určitě vykrouhat nová a na ní potom cokoli, ale předpokládám, že tu cenu, kterou by to stálo, by nikdo nechtěl zaplatit...ale hlavně, ta stávající je pro ten projekt perfektní, to spojení s Chronomagem je tam evidentní!😉

Odkaz ke komentáři

Ahoj,
pokud někdo uvažujete, že byste naskočil do 36mm varianty, tak dejte vědět co nejřdív.
Protože pokud bude zájem o tuto variantu malý, tak se může stát, že nebude kam naskakovat a realizovat se nebude!
Díky E
A kdo vezme 36, muze obcas pujcit manzelce, milence, pritelkyni.. vice stesti v jedne domacnosti :-)
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...