Emiliano Odesláno včera v 07:52 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:52 V 1. 3. 2025 v 9:48, Emiliano napsal: Ahoj spolupacienti, mluvil jsem s @Bertem a je ochotnej, řekl bych i nakloněnej tomu, udělat i variantu "bonsai" pro nás hobity, dámy či kohokoli dalšího, kdo rád nosí menší hodinky a to variantu 36mm. Aby se to však mohlo zrealizovat, potřebovali bychom vědět, jak velkej zájem by byl. Takže, kdo by chtěl limitku ve velikosti 36mm, dejte mi vědět sem nebo do SZ. Díky Ahoj, pokud někdo uvažujete, že byste naskočil do 36mm varianty, tak dejte vědět co nejřdív. Protože pokud bude zájem o tuto variantu malý, tak se může stát, že nebude kam naskakovat a realizovat se nebude! Díky E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno včera v 08:27 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:27 Zdarec, super nápad, jdu do toho, za mě pětiřádková varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno včera v 09:05 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:05 Za mě škoda quartzu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno včera v 09:25 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:25 Beete, chápu plně Tvůj povzdech, ale: jak jsem psal na začátku. Tohle má být masová limitka s cenou takovou, aby si ji lidé rádi koupili jako upomínku. Ano, chápu, je to mé rozhodnutí, se kterým lze polemizovat, leč nicméně se toto rozhodnutí nezrodilo jen tak "od stolu", ale vzešlo na základě průzkumu. Ještě bych rád prozradil, že se na realizaci jedné "opravdu fajnšmekrovské" limitky chystám příští rok. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno včera v 09:43 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:43 Jasně, zcela chápu a samozřejmě chápu i důvody. Osobně, ale počkám tedy na příští rok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno včera v 10:02 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:02 Fajná akce, bravo, moje oblíbená firma. Klasický bílý ciferník s černýma ručkama jste nezvažovali? Já bych ho preferoval, je to klasika, jako že Barbour má být zelený. Samozřejmě bych preferoval spíše mechanickou, ne quartz verzi a hlasoval bych pro ni, kdybys ji náhodou ještě tak trochu v duchu zvažoval. 5 řádková varianta s nickem samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Super napad, vzdy som chcel mat tu "cervenu placku" a teraz bude aj dovod. staviam sa do rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Paráda, určitě ano, varianta pětiřádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Paráda, super nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Dobrý nápad, jdu do toho! Za mě též pětiřádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami V 1. 3. 2025 v 6:52, Bert napsal: Bohužel nedá. Nevhodný materiál. Výsledek slušně řečeno nelíbivý. Vyzkoušeno. Korunka by šla určitě vykrouhat nová a na ní potom cokoli, ale předpokládám, že tu cenu, kterou by to stálo, by nikdo nechtěl zaplatit...ale hlavně, ta stávající je pro ten projekt perfektní, to spojení s Chronomagem je tam evidentní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Super nápad, není to ovšem můj šálek kávy, což je můj problém a jako Beet si počkám na příští rok na tu super limitku ale jinak dobrý kus práce co zaslouží palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami líbí se mi spojení s Mondaine, jen vím že bych je v téhle konfiguraci neunosil a byla by škoda aby ležely v hodinkovnici ... a tak si říkám, jak by bylo fajn mít takovou limitku od Mondaine ale v provedení nástěnných hodin ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Já, ač toho tady moc nenamluvím, jsem pro a rád si pořídím pětiřádkovou variantu. Za mě je to moc pěkný počin. Quartz mi nevadí, stejně si je bude věčně půjčovat syn :-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Ahoj, pokud někdo uvažujete, že byste naskočil do 36mm varianty, tak dejte vědět co nejřdív. Protože pokud bude zájem o tuto variantu malý, tak se může stát, že nebude kam naskakovat a realizovat se nebude! Díky EA kdo vezme 36, muze obcas pujcit manzelce, milence, pritelkyni.. vice stesti v jedne domacnosti :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se