johny357 Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 Taky nemam zrovna lestenky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 Ja jo Sou sou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 Iron Ranger forever! Od prvního momentu jako sednou jako bačkůrky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jeronimo Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 Počasí jim pořád přeje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 23. června 2025 Nahlásit Odesláno 23. června 2025 prislo mi do mejlu, teraz ako limitka https://www.redwingberlin.com/round-toe-9111_69021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Už je čas? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Diamondking Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Jasan, že je čas.. Jak RW, tak na grog Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tm80 Odesláno 16. září 2025 Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zacik Odesláno 18. září 2025 Nahlásit Odesláno 18. září 2025 nejaky zlavovy kod, resp. nema momentalne nejaky eshop zlavu na red wing? Mam pocit ze mi v zivote nieco chyba.....
gun4 Odesláno 18. září 2025 Nahlásit Odesláno 18. září 2025 "Co tady delas v obyvaku, v botech?...ona mi proste nerozumi Tak uvidime... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1
Diamondking Odesláno 20. září 2025 Nahlásit Odesláno 20. září 2025 Když jdeš ráno do práce a je 13° a odpoledne 30...tak pár piv sedne..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
berdych Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 Dneska už nastalo to správné počasí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
johny357 Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 Rozjezdy v Brne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
gun4 Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
berdych Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 Také jsem uznal, že je už čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sido Odesláno 26. září 2025 Nahlásit Odesláno 26. září 2025 Kdyby se nahodou nekdo chtel potrapit jeste vic nez v RedWing, tak tady IronHeart v kolaboraci s Wesco dela sice trochu civilnejsi nez standardni Wesco tanky, ale porad je to brutal proti kuzizce na RedWing botech.... ja bych do toho teda nesel, zkousel sem si kdysy klasicky Wesco Jobmaster a to bylo tezky a tvrdy peklo pro americky redneck workery https://ironheart.co.uk/products/ihwe-jou-tan?_kx=BIxrGH2_jIGwHCfFWx7V04pkjvXQevK77cuheM7F8Lc.T9VePn
Jeronimo Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 IR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
michalval Odesláno 6. října 2025 Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Na Spartoo mají u většiny modelů Red Wing 20% slevu. Kód je BESTPRICE2. Nemají tam už kdovíjaký výběr, ale pokud si tam vyberete, tak se může sleva hodit. Objednal jsem Beckmany. Teď jen budu doufat, že velikost bude odpovídat Moc Toe nebo Blacksmithům, které už mám. Máte někdo srovnání?
berdych Odesláno 6. října 2025 Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Také jsem tam kupoval s 20% slevou před rokem a musel jsem měnit velikost za menší u Chelsea. Tak zase ta výměna není složitá, peníze vracejí do týdne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se