Roman-ZA Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 3 minutami, Bert napsal: No Ty pyčo ..... to zni tak italsky 2
libor2002 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října před 5 hodinami, Roman-ZA napsal: uz su jeden PRIM, takze to je logicke Nj, to máš pravdu, logické by to bylo... ale oni si pojedou každý svůj píseček, viz. ZDE: "Zachováme dvě produktové linie, které však nově sjednotíme pod značku PRIM." Jen s tím, že FM ty své sračky už strká "pod nos" NMnM. A pěkně to zavání, protože pak v tom bude takovej bordel, kde nebude člověk vědět, od kterého co je... Přesně tohle mě připadá, že jedna noha bude podrážet tu druhou. 1
ATOM Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října V 27. 8. 2025 v 17:40, Micey napsal: Sme takhle s mistnim zaslouzilym kolegou na pivu, povida ze jako maj Primky tedka celkem libivej chronograf za relativne realnou cenu. Tak si najdem realny fotky.. a to si nekdo dela prdel, ne? Minutovka a velka chrono rucka. Jako chapu, stoji to jen 80..:) zdroj zde. https://www.hodinky-365.cz/prim-chronograf-automatic-75-001-532-00-1-limited-edition-200pcs-x1263141?srsltid=AfmBOoqPeJAbZ-bJ7DPjCT_F6yuLRyDayf9MI8XnlLwmh1NM1kwQv9Lx Myslim, ze tohle nema s realitou nic spolecne a je to spis velmi nepovedena uprava fotografie. Smutne je, ze jsou schopni hodinky takto odprezentovat. Velmi to tem hodinkam ubira a urcite to chce videt je na zivo.
miguel Odesláno 9. října Autor Nahlásit Odesláno 9. října A to je ten problem. Ze sa spojila firma, ktora sa aspon snazila robit dojem, ze vyraba a predava luxusny tovar (a nebolo to az take zle) s firmou, ktora sa ani nesnazi ukryt, ze jej z topanok (z bot) trci slama. Na konci je vysledok vzdy rovnaky - asi ako ked psicek a macicka piekli tortu
Josef01 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Byl jsem si něco vyzvednou v prodejně Prim Praha, zatím žijou a čekají co bude
Micey Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 49 minutami, Josef01 napsal: Byl jsem si něco vyzvednou v prodejně Prim Praha, zatím žijou a čekají co bude To presne (jediny) umim, bych se jim hodil do tymu.
lukassob Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu https://www.e15.cz/byznys/hodinky-prim-pod-jednim-vedenim-i-znackou-jak-probiha-sjednocovani-drive-znepratelenych-firem-1428570
Bert Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Inu, článek jsem přečetl dvakrát. Patrně pouze vlivem mé myšlenkové nedostačivosti a nízké míry orientace v oboru hodinářství fakt pořád nevím, jak to vlastě chtějí dělat. 1
ragu Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Mně to přišlo jako by se nemělo měnit nic, prostě Frýdek (Čína) levnej Prim, MnM drahej Prim. Možná se sjednoti logo, ale ani tím bych si nebyl jistej.
Josef01 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Chápou, že nostalgie už nefunguje, plány mají veliké, tak uvidíme. Neumím si představit, co chtějí vyrábět za mechanické hodinky, které doposud vycházely prakticky pouze z nostalgie. Chápu jejich plány na barevné hodinky typu Swatch a hodinky pro mladé, ale dnešní trend u nich je spíše nenosit hodinky. Ale tomuhle businessu nerozumím, nechápu, kdo ty krámy MPM kupuje a proč, takže nemohu pochopit ani ten nákup společnosti PRIM a jejich plány. Třeba budou po vzoru Steinhart vyrábět "Breitling". 1
Bert Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu před 42 minutami, ragu napsal: Mně to přišlo jako by se nemělo měnit nic, prostě Frýdek (Čína) levnej Prim, MnM drahej Prim. Možná se sjednoti logo, ale ani tím bych si nebyl jistej. Pokud by chtěli držet dvě linie: levnej Prim, drahej Prim, tak bych pak sjednocení loga považoval za zásadní chybu. Podívejme se do světa, třeba automobilového. Jakmile chtěla jedna značka mít dvě odlišné linie, zjednodušeně drahou a levnou, okamžitě udělala double branding.
miguel Odesláno 6. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu Co sa tyka brandingu tak v pripade Primu chcu podla mna v prvom rade dat signal, ze uz neexistuje "pravy" a "lavy" Prim, preto ten krok s bochankovym logom. Ako pisali v clanku, na manufakturnych strojcekoch si ponechaju napis "Manufacture", takze nejake to nastavenie linie tu je. Mna osobne potesila informacia o novom kalibri - uvidime, ako sa to skonci... Kazdopadne tomu aspon dajme sancu...
warann Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Kazdopadne plany maji ambiciozni: Elton měl loni tržby téměř 100 milionů korun, frýdecká větev kolem 70 milionů – ambice vedení po sjednocení firem se pohybují kolem 150 milionů ročně.
libor2002 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu ambiciózní plány se ukážou v pátek... "Symbolem sjednocené značky i vizuálu bude nová kolekce hodinek s ručně vyráběným strojkem, kterou firma uvede na trh tento pátek."
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Pravděpodobně se bude jednat o model Prim Televize....
lukassob Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu (upraveno) Ano: V rámci 11. ročníku výstavy Salon exceptional watches (SEW) se v pátek v poledne ve světové premiéře představí nová limitovaná edice PRIM ELTON TV LE. https://watchit.cz/sew-bude-mistem-premiery-novych-prim/ Upraveno 6. listopadu uživatelem lukassob
HN_R200 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Podle šeptandy by cena mohla být cca 140 000 Kč. 2
libor2002 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu Jsem to pochopil, že už nepojedou na nostalgii a lup ho, udělají televize Že by si někdo v Eltonu pouštěl podcast a inspiraci od Matouše @emef a jeho úvahy co s Primem po sjednocení? 1
papun Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu To nemůžou jednou vyrobit něco nelimitovaného?
Radek124 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Odesláno 6. listopadu @papun A kdo by to pak kupoval? Je jim jasné že vagóny "televizí" už dnes neprodají, tož na to co si troufají vyryjí aspoň "limitka" - a překupníci už si svoje hejly (s falešným pocitem že si za ten nesmysl koupili div ne Rolexky) zase najdou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se