Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 minutami, zekon7302 napsal:

Tak přesně tohle se nestane. 

Když mohou za stejnou cenu prodávat diplomaty.... Je jedno ohrané přísloví, nikdy neříkej nikdy....

Odesláno
před 35 minutami, zekon7302 napsal:

Tak přesně tohle se nestane. 

Dušane, vzhledem k rozhodnému tónu, který jsi použil, se zdvořile ptám: Ty máš nějaké výstupy ze včerejšího jednání top managementu obou firem?

Odesláno (upraveno)

Tak, MPM se zpocatku muze pokusit tahnout "Eltonackou karu" dal, asi neudelaji od prvniho dne radikalni obrat. Z tiskove zpravy vsak vyplyva, ze to "postaru" delat dlouhodobe nechteji. A moc si ani neumim predstavit, jak by jedny Diplomaty prodavali za 100k a druhe za 17k.

Upraveno uživatelem seikó
  • Dát hlas 1
Odesláno

17K vs 100K -  Prim vs Prim-Manufacture a vymalovane,... fungovalo to viac menej doteraz, preco by nie aj nadalej. Za mna problem je ze za 17K je ta cina predrazena skoro tak isto ako za 100K ten inhouse.

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Dušane, vzhledem k rozhodnému tónu, který jsi použil, se zdvořile ptám: Ty máš nějaké výstupy ze včerejšího jednání top managementu obou firem?

Jakých obou firem? Jsme jedna firma, s něčím jsme byly seznámeni, nový majitel představil dobrý plán, a vše ukáže čas. 

• Like 1
  • Sad 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
3 hours ago, cali said:

17K vs 100K -  Prim vs Prim-Manufacture a vymalovane,... fungovalo to viac menej doteraz, preco by nie aj nadalej. Za mna problem je ze za 17K je ta cina predrazena skoro tak isto ako za 100K ten inhouse.

Doted to byli 2 vyrobci, 2 legendy, 2 obchodni modely. Ty firmy sly proti sobe. Ted by Prim kanibalizoval sam sebe. To je muj nazor. Nikomu ho nevnucuji.

Nicmene od insideru se toho asi moc nedozvime...

A obecne, podle odezvy zde ve vlakne, to cele moc lidi netrapi.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, cali napsal:

len s tym rozdielom, ze tie za 17K maju Premium Slim Miyota 9015 okolo ktorych ELTON kaliber ani nechodil. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno
před 2 hodinami, zekon7302 napsal:

Jakých obou firem? Jsme jedna firma, s něčím jsme byly seznámeni, nový majitel představil dobrý plán, a vše ukáže čas. 

Na to se moc těším, už tu nebude schizofrenie s rozdvojenou značkou :) Držím palce!

Odesláno
před 3 hodinami, zekon7302 napsal:

Dušane, už fakt dost. Jseš blbej nebo navedenej? Jste pořád dvě firmy. Jenom máte stejného vlastníka. Prosím, tupě mne neopravuj v elementárních záležitostech. Jo,a máš tam hrubku jak 🐷.

Odesláno
před 26 minutami, Bert napsal:

Dušane, už fakt dost. Jseš blbej nebo navedenej? Jste pořád dvě firmy. Jenom máte stejného vlastníka. Prosím, tupě mne neopravuj v elementárních záležitostech. Jo,a máš tam hrubku jak 🐷.

Za hrubku se omlouvám, a pro hlupáka každý hloupý. Oficiálně je to jedna firma, tečka. A klidně mi dej ban,  neomluvím se ti, a to pro tvé počastování už z minula. K věci, jak logicky lze chápat sloučení, než v jeden celek?🤷‍♂️

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Když pominu... všechno. A vezmu jen co se mi líbí...

Orlík a Sport mají moc pěkný design. MPN má dny v češtině a líbí se mi modré ( černé jsou už moc smuteční a bílé mají neviditelné ručičky) "Prestige E" (mám raději čitelná arabská čísla, ale - kéž by tam byla červená vteřinovka) , vůbec - kontrast je docela potřeba 😄 . Teď nehodnotím kvalitu zpracování a chodu, cenu, vlastnosti , atd.,, každý kupující má nároky někde jinde...jen design. 

Možná by stálo za úvahu víc si pohrát s řemínky a tahy a dát tam víc možností. Barva, materiál, kvalita. 

Odesláno
před 32 minutami, zekon7302 napsal:

Za hrubku se omlouvám, a pro hlupáka každý hloupý. Oficiálně je to jedna firma, tečka. A klidně mi dej ban,  neomluvím se ti, a to pro tvé počastování už z minula. K věci, jak logicky lze chápat sloučení, než v jeden celek?🤷‍♂️

svátá trojice jsou taky tři a zároveň jeden... 🤷‍♂️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...