Coolidge Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 @sashator @xbraj19 diky... hral sem si s maskami... seatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 (upraveno) @Coolidge dobrá haluz , konečne niečo iné @lub Amfibie fajn foto Upraveno 18. září 2020 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 (upraveno) Ladili jsme s Bellsem fotku do kalendáře, Omega DSOTM - odvrácená strana měsíce, model Pitch Black, no a protože už je po uzávěrce fotek do kalendáře, tohle tu prostě nemůže chybět. Upraveno 8. října 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Krása, nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 (upraveno) Jj ,super fotka,dával jsem hlas Upraveno 8. října 2020 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Děkujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Skvělý! To by měla bejt ofiko Omega fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Bude mi stačit v kalendáři i když konkurence je veliká, je tam mnoho krásných fotek, některé už člověk pozná podle "rukopisu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Smekam klobúk - fotka nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Nápad hezkej, hodinky fajn, pěkná atmosféra, jenom trochu škoda, že jste si nepohráli s tou kompozicí, v to černém pozadí by to navíc byla hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 před 14 hodinami, JR_2010 napsal: Nápad hezkej, hodinky fajn, pěkná atmosféra, jenom trochu škoda, že jste si nepohráli s tou kompozicí, v to černém pozadí by to navíc byla hračka. Třeba nechtěl bejt tak dlouho v otevřeném vesmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Já to nemyslel špatně, jen mám prostě takovou obsesi a stejně jako u jinejch fotek hodinek, těch do kalendáře nevyjímaje, mi prostě tahá za oči, když "padají" tak, že mě to nutí vykrucovat hlavu do strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Kompozične by sa s tým ešte fakt dalo pohnúť, ale inak výborné, aj nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 (upraveno) Jestli je to na naše "Pičbleky" tak děkujeme všem, jsme rádi, že se to líbí. Byl to vlastně takový nápad "z ničeho", o to více nás to těší. Já to neplánoval, prostě jsem se nudil, vzal jsem hodinky a začal fotit ... úplně původně to vůbec nebylo myšleno, jako foto do kalendáře, k tomu mě vyburcoval až Kuba . Takže vlastně náhoda. Kdyby to někoho zajímalo, tak optický rozdíl mezi Pitch Black oproti klasickým DSOTM je ten, že na PB svítí i luneta a logo na korunce - viz moje srovnávačka klasických DSOTM a DSOTM PB: Upraveno 12. října 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Davide moc se omlouvám, že jsem si dovolil Ti do toho strkat nos, já měl na mysli něco takového... ... a když by ta fotka měla jít do kalendáře, což by bylo fajn, tak by třeba stála za úpravu, já si myslím, že by to šlo s Kubou domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Vůbec se neomluvej, neberu to jako kritiku, jak jsem psal, vzniklo to z ničeho a Tvou poznámku jsem pochopil a určitě je na ni něco pravdy, notabene teď, když to vidím v té Tvojí úpravě ... Jestli to bude chtít @prischera přehodit za tu upravenou, já s tím vůbec nemám problém, ale jestli by to mělo být technicky náročnější, protože hlasování je v běhu, tak je to v zásadě asi jedno, ale určitě beru tu poznámku pro příště, jako věcnou. Díky za opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Nevidim zadny ve vymene, kompozicne je opravdu lepsi. Akorat bohuzel tyhle lumi fotky bohuzel v tisku vypadaji hur nez na monitoru. To svetlo tak chybi. Do kalendare jsou obecne lepsi zivejsi barevne fotky. Ale samozrejme vymenu udelam. Jen poprosim o upravenou fotku v plne kvalite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se