ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Konečně se mi asi po 3. focení podařilo dostat to, co jsem chtěl. Plné nasvícení(pár plných záblesků z Nikonu SB800) Seiko Monster SKX781 a Citizen NY0040-09WB ,čili v reálném světě těžko získatelná intenzita, ale zkrátka jen pro porovnání. Pro úplnost by bylo vhodné dodat, že přepaly v barevném kanálu(ne nijak extrémní) jsou u Seika jak na ručkách, tak na indexech, kdežto u Citizenu jen na ručkách.
ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Jelikož jsem v minulém příspěvku ukázal max. výkon těchto 2 svítivců, můžu sem postnout svítivost dlouhodobou. Z maxima, co řádek, to hodina. Červeně jsou zakroužkované hodinky/časy, kdy už nejsou přepaly na fotce v bar. kanálu=od toho bodu lze na fotce vidět slábnutí lumi.Takže: Seiko Stargate SKZ325 , Seiko Monster SKX781 , Citizen NY0040-09WB , Seiko Spirit SCVS003.
ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Ještě tech. detaily: Clona 1,8; čas 10vteřin, citlivost ISO 1600, ohnisko 24mm. Někdy to zkusím ještě při pokojovém nasvícení, ať se test co nejvíc přiblíží realitě.
gougy Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Ještě tech. detaily: Clona 1,8; čas 10vteřin, citlivost ISO 1600, ohnisko 24mm. Někdy to zkusím ještě při pokojovém nasvícení, ať se test co nejvíc přiblíží realitě. Skvělá práce a dobrý nápad s těmi přepaly (a zase ty Monstra.. )
ggrand Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Už se peče slíbené pokračování
martini Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 ggrand: Skvely! A to jsi kazdou hodinu cvakl nebo fotak/pc cvakl za tebe automaticky? Sebeobetovani pro Chronomag ma ruzne urovne;-)
ggrand Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 martini: ve foťáku jsem si navolil, že chci co 15 min. 1 fotku a nechal ho být. Ráno jsem se přišel podívat na výsledek a zjistil, že bohatě stačí pro forum fotka za hodinu, tak jsem to naskládal do 1 souboru a je to.
Dantechno Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Skoda , ze tam nemas Citizen modrou lumi co jsem mel na NY0054 - ta byla taky vyborna.....
ggrand Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Tak a je to tady. Opět stejné hodinky a stejná pozice. Tentokrát osvětleno jenom světlem z místnosti(tak 2-3 hodinky, nějaké žárovky bodovky, zkrátka to, co je v běžné místnosti). Pak jsem hodinky přesunul do šatny,která jak se ukázalo přes den není světlu vzdorná, proto jsem musel umazat snímky ze dne, kde opravdu minimum světla prošlo spárama dveří a to stačilo na to, aby se hodinky trošku nabily. Z toho to testu jsem zjistil, že přes noc neklesá úroveň osvětlení, protože hodinky berou světlo z Měsíce, z ulice, z různých kontolek co svítí přes noc, ikdyž se to nezdá.Fotka popisuje průběh lumi za 14 hodin v naprosté nereálné tmě. Zkoušel jsem i v běžném pokoji,ale jak jsem psal výše, nebylo to zajímavé pro focení-pořád+/- stejně svítily s časem.Edit: f/2,5; 13sec; ISO1600; 50mm Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem ggrand
lub Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 dobrá práce.no jo, to se ti to fotí, když za tebe cvaká foťák a nemusíš k tomu každou hodinu chodit .koukám, ty citizeny svítěj taky dobře. jak jsi s nima spokojenej co se týče zpracování ve srovnání se seikem? je to asi na jedno brdo, co.
ggrand Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 lub: třeba v místě mezi nožkama je vidět opracování víc než u Seika, luneta má takový hrubší chod, ale to se mi líbí, je to podstatně jednoznačnější než u Seika. Jinak mi to přijde na stejno. Viděl jsem i obrázky, kdy při makru 1:1 nebo kolik to bylo je vidět, že SKX00x má i pěknější potisk vložky lunety.
PhoeniX Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Tak a je to tady. Opět stejné hodinky a stejná pozice. Tentokrát osvětleno jenom světlem z místnosti(tak 2-3 hodinky, nějaké žárovky bodovky, zkrátka to, co je v běžné místnosti). Pak jsem hodinky přesunul do šatny,která jak se ukázalo přes den není světlu vzdorná, proto jsem musel umazat snímky ze dne, kde opravdu minimum světla prošlo spárama dveří a to stačilo na to, aby se hodinky trošku nabily. Z toho to testu jsem zjistil, že přes noc neklesá úroveň osvětlení, protože hodinky berou světlo z Měsíce, z ulice, z různých kontolek co svítí přes noc, ikdyž se to nezdá. Fotka popisuje průběh lumi za 14 hodin v naprosté nereálné tmě. Zkoušel jsem i v běžném pokoji,ale jak jsem psal výše, nebylo to zajímavé pro focení-pořád+/- stejně svítily s časem. Edit: f/2,5; 13sec; ISO1600; 50mm Skvělý výzkum, tomu říkám progrese na chronomagu.
tombed Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 brutálně zašumnělý, leč dostatečně ilustrativní... Seiko MM
marosh Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 brutálně zašumnělý, leč dostatečně ilustrativní... Seiko MM Pěkně srovnané boty.
instant Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 pridam svoju trochu do lume galerie:
lukin_ova Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Fortis B42 Marinemaster .... bílá verze, negativní cifrerník ....
zekon7302 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) jen tak narychlo,ta poslední je mobile,asi to už chce nový foťák Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem zekon7302
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se