Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nestačí :D

attachicon.gifcolor.JPG*

* fotka není moje, ani hodinky. 

Jo jo, chvíli jsem uvažoval o tom, pořídit si komplet sbírku F-91Wček. Ale raději budu šetřit na něco jiného. Navíc ty barvičky bych stejně nenosil :-)

Odesláno (upraveno)

Tak moje F91W, dělají za měsíc +0.4s. Což za rok dělá nepřesnost jen nějakých 5s. Asi nějaký lepší kousek :). Jinak co se týče tabulky tak z 99% jen nenosím a občas je dám na ruku doma. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem code2
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Zdravím vážení kolegové. Obracím se na Vás s prosbou o identifikaci závady na mých pracantech. Ráno jsem si je chtěl dát na ruku a na dyspleji se honily čísílka jak o závod. Baterie by měla být ok, páč jsem je kupoval ani né před rokem nové a používám je jen v dílně na ukazování česu. Budík ani hodinový píp nepoužívám. Zkoušel jsem i rožnout komplet všechny segmenty dyspleje a ty se zobrazí, ale slebě blikají. Světlo svítí normálně, jen nefunguje pípání při mačkání tlačítek. Jen to nějak slabě vrčí. Po vytažení baterie a opětovném vložení se to chová stejně. Tady je video, nevím si s tím rady. Máte nějaký nápad, co s tím?

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Tady je video, nevím si s tím rady. Máte nějaký nápad, co s tím?

Viz model siwi, vzhledem k tomu, že výměna baterie je stejně cca drahá, jako origo nákup na ebay. Není to sice moc ekoteroristické, ale náklady...

Odesláno

OK, sice s těžkým srdcem, zvikl jsem si na ně, ale poslechnu rady a vykonám . Jdu hledat nové na ebay.

Odesláno

OK, sice s těžkým srdcem, zvikl jsem si na ně, ale poslechnu rady a vykonám . Jdu hledat nové na ebay.

Napíš si požiadavku dakto Ti snáď pusti a keď nie tak na ebay určite su, len trochu prelustruj vlákno, pokiaľ viem je tu pár tipov na nákup :_)

Odesláno

Viz třeba tu: 

https://www.ebay.com/itm/Casio-F91W-1-Digital-Wrist-Watch-For-All-2-Years-Warranty-Extra-Free-battery/152386823162?epid=70305225&hash=item237af663fa:g:t2sAAOSw4shX2Kan

• po 3 týdnech...
Odesláno

A to jsou ze skywatches :-) Sakra foťák z Thajska, hodinky z Thajska - to jsou věci

Tak ještě paní z Thajska a je to komplet... :)

Odesláno

:-D Což mi připomíná vtip: Moje thajská přítelkyně mi řekla, že malý penis není ve vztahu překážkou. Stejně bych byl ale raději, kdyby ho neměla.

Odesláno

:-D Což mi připomíná vtip: Moje thajská přítelkyně mi řekla, že malý penis není ve vztahu překážkou. Stejně bych byl ale raději, kdyby ho neměla.

:lol2:  :lol2: , znám, ale pobavilo, díky :lol2:

Odesláno

Zdravím vážení kolegové. Obracím se na Vás s prosbou o identifikaci závady na mých pracantech. Ráno jsem si je chtěl dát na ruku a na dyspleji se honily čísílka jak o závod. Baterie by měla být ok, páč jsem je kupoval ani né před rokem nové a používám je jen v dílně na ukazování česu. Budík ani hodinový píp nepoužívám. Zkoušel jsem i rožnout komplet všechny segmenty dyspleje a ty se zobrazí, ale slebě blikají. Světlo svítí normálně, jen nefunguje pípání při mačkání tlačítek. Jen to nějak slabě vrčí. Po vytažení baterie a opětovném vložení se to chová stejně. Tady je video, nevím si s tím rady. Máte nějaký nápad, co s tím?

Tohleto mi dělaly hodinky když byly navlhlý, nebo tam pronikl nějakej bo*del.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...