Kalisport Odesláno 21. srpna Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna Zatím tahám tohle, ale vůbec mě to nebaví . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 21. srpna Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: Co Certina, Alpina nebo Oris? Na Alpiny jsem koukal, ale ty, co se mi líbí, mají jen 39 mm. Certiny se mi taky líbí některé, jen je škoda těch jejich nato strapů. Nechci si koupit hodinky, kde bude v základu nato. Na Oris se ještě podívám, ale to bude asi přes rozpočet. 1
Flipik Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna A co zvážit tyto: Mido Ocean Star 200C Hamilton Khaki Navy Scuba Auto 43 mm Christopher Ward C60 Trident Pro 300
Jehlan Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) také Formex splňuje Hodinky Formex, L (40 - 43 mm) | Helveti.cz | Helveti – Víc než hodinky Upraveno 21. srpna uživatelem Jehlan
Prochy68 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Před hodinou, Kalisport napsal: Na Alpiny jsem koukal, ale ty, co se mi líbí, mají jen 39 mm. Certiny se mi taky líbí některé, jen je škoda těch jejich nato strapů. Nechci si koupit hodinky, kde bude v základu nato. Na Oris se ještě podívám, ale to bude asi přes rozpočet. Aquisy do pajdys s 400 kalibrem z druhý ruky v super stavu si myslím seženeš. 2
bandicoot Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Jo a to aktuální pouzdro Aquis je příjemný. Oproti starýmu macatýmu bejglu je to víc gada.
Spongebob Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 17 minutami, bandicoot napsal: Tak jsem si dal tu práci... https://forum.chronomag.cz/topic/186284-pv-oris-aquis-cal-400-2-černé-415-mm/ 1 1
Gustaf Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Vem ty moje Edoxy. Super nezávislá značka, co si dělá všechno na 100% sama, inhouse kalibr čili lepší než aquis. A spousta dalších ficur za super cenu....
Vortex-Tempus Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) TAG Aquaracer. Z druhej ruky… super hodinky za super cenu… Upraveno 21. srpna uživatelem Vortex-Tempus 1
Kalisport Odesláno 22. srpna Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna Ještě mě pak zaujaly tyhle https://www.christopherward.com/c60-lympstone/C60-42A3H1-SGKK0-BG.html
Pozorovatel Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Nějaké Squale? https://www.chronoshop.cz/squale?_gl=1*1izzz4o*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwkaXUBhASEiwAZI3dsxEbHnrNZrTL0mEV5EAMT52q0AuQvVw042Aw_pmRIT1yFL09kzn7ThoCAHAQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADu0_y2irybGYQ3HXfsuFIw8q7BFy#catid=2546&sort=pd&_gl=1*1izzz4o*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjwkaXUBhASEiwAZI3dsxEbHnrNZrTL0mEV5EAMT52q0AuQvVw042Aw_pmRIT1yFL09kzn7ThoCAHAQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADu0_y2irybGYQ3HXfsuFIw8q7BFy
Micey Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna (upraveno) K těm Orisům, jako tooly bych teda ten jejich inhouse 400 strojek určitě nechtěl. Jednou mi to možná kapičku nepatrně z malý vejšky upadlo.. a měnil se celej strojek za 90 litrů:) Jinak teda dobrej nápad je obecně vzít něco z druhý ruky, viz brajtle od Olafa, s jednoduchou Etou.. Upraveno 22. srpna uživatelem Micey 2 1
papun Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Zatím tu nikdo nenahodil Doxa. Třeba řada 300T, mraky barevných variant. Sám mám 200T a na to že to jsou druhé nejdražší hodinky, tak jsou to hrozné tooly. Prostě to mají v genech.
Kalisport Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna V 21. 8. 2026 v 21:51, Gustaf napsal: Vem ty moje Edoxy. Super nezávislá značka, co si dělá všechno na 100% sama, inhouse kalibr čili lepší než aquis. A spousta dalších ficur za super cenu.... Tohle jsem o Edoxu ani nevěděl, super. Ty tvoje jsou skvělé za super cenu, ale pochybuju, že ještě budou, až se rozhoupu. Hodinky plánuju kupovat někdy koncem září a do té doby snad něco vyberu.
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 3 hodinami, Kalisport napsal: Tohle jsem o Edoxu ani nevěděl, super. Ty tvoje jsou skvělé za super cenu, ale pochybuju, že ještě budou, až se rozhoupu. Hodinky plánuju kupovat někdy koncem září a do té doby snad něco vyberu. Hele, zkus se ozvat... třeba jo. Za ty prachy nic lepšího není...ale jsou fakt v top stavu a jdou klidně 1sec +
bacil.357 Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Já jsem četl, že EDOX používá Sellitu. Nevím, do jaké míry to teda překopávají. Nedávno jsem koukal na ty reinkarnované Delfíny, ale ta Sellita s 40 hodinami rezervy mi můj impulzivní nákup přibrzdila a mám čas o tom přemýšlet...
Kamil.K Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) před 51 minutami, bacil.357 napsal: Já jsem četl, že EDOX používá Sellitu. Nevím, do jaké míry to teda překopávají. Nedávno jsem koukal na ty reinkarnované Delfíny, ale ta Sellita s 40 hodinami rezervy mi můj impulzivní nákup přibrzdila a mám čas o tom přemýšlet... ...tady v EDOX SKYDIVER NEPTUNIAN 80 třeba mají SW200 (i když ji nazývají Edox Cal. 80A): https://www.irisimo.cz/edox-80120-3nca-buidn Jejich Calibre 808 je upravený La Joux-Perret G100, srovnání s ORISem by, podle mě, pro Edox spíše dopadlo hůře. Upraveno 23. srpna uživatelem Kamil.K
Gustaf Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) před 4 hodinami, Kamil.K napsal: ...tady v EDOX SKYDIVER NEPTUNIAN 80 třeba mají SW200 (i když ji nazývají Edox Cal. 80A): https://www.irisimo.cz/edox-80120-3nca-buidn Jejich Calibre 808 je upravený La Joux-Perret G100, srovnání s ORISem by, podle mě, pro Edox spíše dopadlo hůře. Tak v orisech je základní je také překopaná sellita, když se nebavíme o Calibre 400 s 5 denní rezervou. Takže si myslím, že Edox vede.... Ano v obyčejných Neptunianech je sellita, ale v Grande reserve nikoliv. https://www.helveti.cz/edox-skydiver-neptunian-grande-reserve-80801-3nm-nin?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ_PMAX_LHT_COMB_PERF_Standard High&utm_id=23864825657&gad_source=1&gad_campaignid=23869332205&gclid=CjwKCAjwtKrUBhAhEiwAr77ZonthMUdTPZaltyO-l-q0fixwzpB1sQ-n7pk1a6LwoahyRDKj6P5FPhoClaoQAvD_BwE# Upraveno 23. srpna uživatelem Gustaf
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se