Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Radek Cigi napsal:

Co Certina, Alpina nebo Oris?

Na Alpiny jsem koukal, ale ty, co se mi líbí, mají jen 39 mm.

Certiny se mi taky líbí některé, jen je škoda těch jejich nato strapů. Nechci si koupit hodinky, kde bude v základu nato.

Na Oris se ještě podívám, ale to bude asi přes rozpočet.

• Dát hlas 1
Odesláno

A co zvážit tyto:

Mido Ocean Star 200C 

Hamilton Khaki Navy Scuba Auto 43 mm

Christopher Ward C60 Trident Pro 300

Odesláno
Před hodinou, Kalisport napsal:

Na Alpiny jsem koukal, ale ty, co se mi líbí, mají jen 39 mm.

Certiny se mi taky líbí některé, jen je škoda těch jejich nato strapů. Nechci si koupit hodinky, kde bude v základu nato.

Na Oris se ještě podívám, ale to bude asi přes rozpočet.

Aquisy do pajdys s 400 kalibrem z druhý ruky v super stavu si myslím seženeš.

• Dát hlas 2
Odesláno

Vem ty moje Edoxy. Super nezávislá značka, co si dělá všechno na 100% sama, inhouse kalibr čili lepší než aquis. A spousta dalších ficur za super cenu....

Odesláno (upraveno)

K těm Orisům, jako tooly bych teda ten jejich inhouse 400 strojek určitě nechtěl. Jednou mi to možná kapičku nepatrně z malý vejšky upadlo.. a měnil se celej strojek za 90 litrů:) Jinak teda dobrej nápad je obecně vzít něco z druhý ruky, viz brajtle od Olafa, s jednoduchou Etou..

Upraveno uživatelem Micey
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Zatím tu nikdo nenahodil Doxa. Třeba řada 300T, mraky barevných variant. Sám mám 200T a na to že to jsou druhé nejdražší hodinky, tak jsou to hrozné tooly. Prostě to mají v genech.

Odesláno
V 21. 8. 2026 v 21:51, Gustaf napsal:

Vem ty moje Edoxy. Super nezávislá značka, co si dělá všechno na 100% sama, inhouse kalibr čili lepší než aquis. A spousta dalších ficur za super cenu....

Tohle jsem o Edoxu ani nevěděl, super. Ty tvoje jsou skvělé za super cenu, ale pochybuju, že ještě budou, až se rozhoupu. Hodinky plánuju kupovat někdy koncem září a do té doby snad něco vyberu.

Odesláno
před 3 hodinami, Kalisport napsal:

Tohle jsem o Edoxu ani nevěděl, super. Ty tvoje jsou skvělé za super cenu, ale pochybuju, že ještě budou, až se rozhoupu. Hodinky plánuju kupovat někdy koncem září a do té doby snad něco vyberu.

Hele, zkus se ozvat... třeba jo. Za ty prachy nic lepšího není...ale jsou fakt v top stavu a jdou klidně 1sec +

Odesláno

Já jsem četl, že EDOX používá Sellitu. Nevím, do jaké míry to teda překopávají. Nedávno jsem koukal na ty reinkarnované Delfíny, ale ta Sellita s 40 hodinami rezervy mi můj impulzivní nákup přibrzdila a mám čas o tom přemýšlet...

Odesláno (upraveno)
před 51 minutami, bacil.357 napsal:

Já jsem četl, že EDOX používá Sellitu. Nevím, do jaké míry to teda překopávají. Nedávno jsem koukal na ty reinkarnované Delfíny, ale ta Sellita s 40 hodinami rezervy mi můj impulzivní nákup přibrzdila a mám čas o tom přemýšlet...

...tady  v EDOX SKYDIVER NEPTUNIAN 80 třeba mají SW200 (i když ji nazývají Edox Cal. 80A):

https://www.irisimo.cz/edox-80120-3nca-buidn

Jejich Calibre 808 je upravený La Joux-Perret G100, srovnání s ORISem by, podle mě, pro Edox spíše dopadlo hůře.

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Kamil.K napsal:

...tady  v EDOX SKYDIVER NEPTUNIAN 80 třeba mají SW200 (i když ji nazývají Edox Cal. 80A):

https://www.irisimo.cz/edox-80120-3nca-buidn

Jejich Calibre 808 je upravený La Joux-Perret G100, srovnání s ORISem by, podle mě, pro Edox spíše dopadlo hůře.

Tak v orisech je základní je také překopaná sellita, když se nebavíme o Calibre 400 s 5 denní rezervou. Takže si myslím, že Edox vede....

Ano v obyčejných Neptunianech je sellita, ale v Grande reserve nikoliv.

https://www.helveti.cz/edox-skydiver-neptunian-grande-reserve-80801-3nm-nin?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ_PMAX_LHT_COMB_PERF_Standard High&utm_id=23864825657&gad_source=1&gad_campaignid=23869332205&gclid=CjwKCAjwtKrUBhAhEiwAr77ZonthMUdTPZaltyO-l-q0fixwzpB1sQ-n7pk1a6LwoahyRDKj6P5FPhoClaoQAvD_BwE#

Upraveno uživatelem Gustaf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...