Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jak jsi dopadl? A cena?

Sorry, se nám to míjelo, odpovídal jsem kolegovi. Značná část informace tam nicméně je, cena je cca nějakých 13 tis, alespoň tak nějak jsme se bavili. Po pravdě jsem tentokrát potlačil vrozenou lakotu a cenu řešil jen orientačně.

Jinak už jen ta zkouška je pro nězasvěcenýho člověka celkem zážitek, s panem Šimůnkem jsme si sedli, tak zatím nemám důvod pochybovat o výsledku. Je s ním fakt dobrá domluva, látek tam má mraky, časem možná ještě půjdu do nějakýho tvídu.

Až bude hotovo, podám finální report, případně připojím foto. 

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

To nezapínání posledního knoflíku u dvouřady je nějaká podivná móda poslední doby ne. Žargonem autora té poučky o zapínání to totiž vypadá ne divně, ale dost divně. Británie? Tak koukněte, jak nosí zapnuté dvouřady britští princové a šlechtici. Nebo třeba piloti a námořníci.

• po měsících...
Odesláno

Pánové, potřebuji poradit. Chci si nechat ušít sportovní sako. Bude v podstatě na denní nošení, asi v něm sem tam skončím i někde na pivku a tak. Nechci za něj tedy dávat 10K nebo víc. V podstatě by mi kvalitou stačila i konfekce, problém je, že mi zalostně nesedí.

Jediné krejčovství, které jsem našel a dělá saka pod 10K je toto. Má někdo zkušenosti? Případně doporučte jiné. Dík moc.

https://www.petervenett.com/kamenne-krejcovstvi

Odesláno

Z financniho hlediska je to za me nesmysl. Nedival jsem se na stranky, ale asi to budou delat metodou MTM.

Financne nejlepsi varianta pro bezneho smrtelnika na bezne noseni je, ze si koupi co nejvice sednouci konfekci a tu si pak necha u krwjciho upravit na sve proporce. Upravy pocitej, ze vyjdou tak od 500 so 2000 kc, zalwzi, co bude treba upravit. Plus cena blejzru samozrejme.

Upravit jde temer vse. Jen si dej pozor, aby sedelo v ramenou, protoze jak to nesedi v ramenou, uprava je dost komplikovana a proto i nakladna. Zbytek, jako treba vystihleni, zuzeni a zkraceni rukavu, uprava hrudniku, zad a podobne uz zvladne stredne sikovny krejci.

Odesláno

Jakože nechci být rýpal. Ale Bespoke za 13k, tomu se mi nechce verit.

Pro predstavu u Deloru mam MTM z trochu lepsi latky (dle jejich nabidky) za nejakych 32... nejlevneji to tam jde za cca 17 (opet MTM)

Bespoke podle me za 13k udelaji mozna v Thajsku... a i to uz bude problem.

Odesláno (upraveno)

Pánové, potřebuji poradit. Chci si nechat ušít sportovní sako. Bude v podstatě na denní nošení, asi v něm sem tam skončím i někde na pivku a tak. Nechci za něj tedy dávat 10K nebo víc. V podstatě by mi kvalitou stačila i konfekce, problém je, že mi zalostně nesedí.

Jediné krejčovství, které jsem našel a dělá saka pod 10K je toto. Má někdo zkušenosti? Případně doporučte jiné. Dík moc.

https://www.petervenett.com/kamenne-krejcovstvi

Ono se to tváří jako krejčovství, ale podle toho co píšou na stránkách to šijou v Thajsku. Tady tě změří, v Thajsku to spíchnou a tady ti to pak  "na zkoušce" upraví pokud něco nesedí.

Zkoušel jsi nějaké saka u Le Premier?

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno

LePremier jsem ještě nezkoušel, ale asi tam zajdu mrknout. Ono já mám s konfekcí dost problém.. košile nebo saka, aby mi byly v ramenou, jsou ale velikostí na někoho, kdo je tak o 10 nebo víc cm vyšší... a nevím, jestli to jde až tak upravit

Odesláno

No, vzhledem k tomu, ze si drtiva vetsina chlapu saka vybiraji minimalne o cislo az dve vetsi, tak bych to tak divoce mozna nevidel:-).

Fajn by bylo se blejsknout v necem, co ti dle tebe sedi.

Kazdopadne upravy jak jsem psal. Za upravy das zhruba do 2000 kc a budes to mit v podstate MTM:-).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ono se to tváří jako krejčovství, ale podle toho co píšou na stránkách to šijou v Thajsku. Tady tě změří, v Thajsku to spíchnou a tady ti to pak  "na zkoušce" upraví pokud něco nesedí.

Zkoušel jsi nějaké saka u Le Premier?

Navíc podle toho cukrouše, co maj na úvodní stránce, to moc neuměj.

Odesláno

LePremier jsem ještě nezkoušel, ale asi tam zajdu mrknout. Ono já mám s konfekcí dost problém.. košile nebo saka, aby mi byly v ramenou, jsou ale velikostí na někoho, kdo je tak o 10 nebo víc cm vyšší... a nevím, jestli to jde až tak upravit

LePremier můžu doporučit. Mám od nich dva obleky a spoustu košil a vždy spokojenost. Mám taky dost nekonfekční postavu (vysoký, štíhlý, dlouhé ruce) a trefili se u mě hned napoprvý.
Odesláno

No, vzhledem k tomu, ze si drtiva vetsina chlapu saka vybiraji minimalne o cislo az dve vetsi, tak bych to tak divoce mozna nevidel:-).

Fajn by bylo se blejsknout v necem, co ti dle tebe sedi.

Kazdopadne upravy jak jsem psal. Za upravy das zhruba do 2000 kc a budes to mit v podstate MTM:-).

Tak snad nejsem drtiva vetsina chlapu :D Treba oblek mi docela sednul od Luggi ve zkraceny verzi (26 myslim mam). Jenze ty sportovni saka vetsinou zkraceny velikosti nemaj. Zkusim zajit do toho LePremier a uvidim.
Odesláno (upraveno)

No na ulicích teď vidím spis chlapy, kterým nekdo šije a prodává saka o číslo nebo dvě MENŠÍ :-) A tak obtahly kalhoty, ze jsou skrz vidět koule i s chlupama a který konci v půli lejtek.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

No na ulicích teď vidím spis chlapy, kterým nekdo šije a prodává saka o číslo nebo dvě MENŠÍ :-) A tak obtahly kalhoty, ze jsou skrz vidět koule i s chlupama a který konci v půli lejtek.

Si myslím, že chlap v takovým obleku většinou chlupy na koulích nemá.

Odesláno

To jo. Obecne si myslim, ze posledni dva roky (nejspis i nekolik nasledujicich) vejde do historie z hlediska mody jako novodoby osmdesatky. Fakt hrozny, co nekdo nosi, zvlast omladina. Zlaty nase skejtovy kalhoty se sicherhajskama :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...