shewcza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 No tak u T-mobilu tento postup asi fungovat nebude, protože tam nejde podat telefonická výpověď. To znamená, že kdybych ji podal písemně nebo osobně na pobočce, zavřel bych si dveře a smlouvu už nemohl odvolat, pokud to dobře chápu. Tím pádem prostor pro vyjednávání je téměř nulový. paní mi řekla, že jsem již dostal slevu přes věrnostní oddělení 30% a dál už se nedostanu. T-mobileNeomezené volání +sms4gb data576kč chtěl bych to tak za 400kč nebo za stejný prachy 10gb dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 (upraveno) T-mobile můj pripad:Výpověď na pobočce; "Prodavačka" bere telefon a někomu oznamuje výpověď, telefon mi předá a mně se dostává jakési nabídky - odmítám a dostávám info, že můžu kdykoliv výpověď stáhnout (měsíc do konce smlouvy).Nakonec jsem utekl k O2family, nebylo to až tak výhodný (rozdíl 50kc a 3G místo 1,5), ale aspoň jsem si zkusil tu anabazi s prechodem :-) . Smlouva končila na konci měsíce, pak přechod na jakýsi paušál účtovány po dnech, pak přechod na předplacenou (vše v režii t-mobile)....od 11.dne jsem začal fungovat na nové sim.Takže vše ;-) co ušetřím jsem utratil během přechodu.Edit550,- neomezené + 3G Upraveno 3. července 2018 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Super, to jsem potřeboval slyšet. Takže když tam přijdu a dám výpověď, mohu ji ještě do měsíce stáhnout. Dobrá zpráva. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 No tak u T-mobilu tento postup asi fungovat nebude, protože tam nejde podat telefonická výpověď. To znamená, že kdybych ji podal písemně nebo osobně na pobočce, zavřel bych si dveře a smlouvu už nemohl odvolat, pokud to dobře chápu. Tím pádem prostor pro vyjednávání je téměř nulový. paní mi řekla, že jsem již dostal slevu přes věrnostní oddělení 30% a dál už se nedostanu. T-mobileNeomezené volání +sms4gb data576kč chtěl bych to tak za 400kč nebo za stejný prachy 10gb dat.co já bych za to dal. 120min,neomezený SMS, 200mb dat za 549kc. Teď už to zkusím na IČO. Chci aspoň něco za 4kila. Hlavně data... Ostatní mě úplně v pohodě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Gustaf: takový tarif ještě dnes existuje? to je vážně směšná nabídka, k něčemu takovému bych se neupsal ani před x lety, nemluvě o tom, jaké možnosti jsou dnes. Na IČO by ses měl dostat alespoň na to, co mám teď já, tuplem, když já to mám i bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 IČO nerovná se výhodnější nabídka. Rozdíl bývá znát až při více službách. I písemně podanou výpověď u T-m lze kdykoliv vzít zpět. A má to tu výhodu, že to berou vážně. Při výpovědi na pobočce spojují s oddělením retencí - tj. ti, co mají slevy, aby zachránili zákazníka. Nikdy nekyvejte a odejděte i s výpovědí. Ozvou se pak zase, ještě s výhodnější. Pokud by nic nepřišlo, vždy lze kyvnout na tu první nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Gustaf: takový tarif ještě dnes existuje? to je vážně směšná nabídka, k něčemu takovému bych se neupsal ani před x lety, nemluvě o tom, jaké možnosti jsou dnes. Na IČO by ses měl dostat alespoň na to, co mám teď já, tuplem, když já to mám i bez.jj, jmenuje se s nami+ no teď jsem se právě rozhodl, že budu bojovat. Když slyším lidi okolo, co mají a kolik platí tak mě to sere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Dokonce + jo a co je pak S námi bez + tam už nejsou pro jistotu vůbec data a cena dvojnásobná ne Mám takový pocti, že ani moc bojovat nemusíš, asi kdokoliv ti nabídne něco lešího, než máš současně i bez bojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 (upraveno) No, divil by ses, ale na infolince mě nabídli to, že jestli chci neomezený, tak ho můžu mít za 600kc tyvle a to sem. I nich víc jak 15let.čekám, až budu mít 3 měsíce před koncem smlouvy, tzn. srpen a pak začnu jednat... Upraveno 4. července 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Z vlastní zkušenosti mohu říct, že na době, jakou někde člověk je prakticky nezáleží, když nechtějí, tak nechtějí a je jednodušší jít jinam, tuplem dnes, když je to naprosto triviální a konkurence se bude rozhodně snažit víc, když budeš chtít přejít.Měl jsem to obdobně před několika lety s O2, byl jsem u nich cca 10 let a vždy super, pak se najednou sekli a prostě nic, výpověď podaná a stejně nic moc z rukávu nevytáhli, tak jsem šel a VF se mohl s nabídkami přetrhnout, když jsem k nim šel. Teď se tedy taky VF cukal při prodloužení, ale ve chvíli, kdy jsem podal výpověď, tak otočili o 180° a jsem max spokojený.Přijde mi, že todle chování je stejné, jako třeba u starých bank, kdy taky spoléhají v to, že člověk je líný a nechce nějaký přechod řešit, přitom přechod je naprosto snadný a absolutně bez starostí. Nehodlám přiživovat takové vyděrače, když vím, jaké jsou možnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 No, jsem zvědavej... Jestli nic nenabidnou, tak zajdu na pobočku a ukončíme to. Jen se musím nejdříve poptat u konkurence. Nebo si počkám, až sem Roman dá přehled v tabulce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Na tabulku nečekej neaktuální bude do 14 dní Co ti nabídnou bude o ničem, rovnou výpověď - ušetříš si čas.A hlavně nekývni na 1. nabídku při podání výpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Ok...vyrukuji s výpovědí. Upraveno 4. července 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Stosi má recht. Stálo to pár otravných volání a nějaké ty hrozby a podání výpovědi, ale mám neomezené volání a zprávy, 1,5 GB mi stačí, stejně spotřebuju tak půlku. Je v tom sice ještě sleva za současný pevný internet, ale 274 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Tento tyden mi volali z Tmobile ze maj pro me tajnou nabidku, neomezeny volani + sms + 4 GB za 399 vcetne dane, tak jsem jim rekl at mi to hodi do mailu a asi do toho pujdu, mam 3 simky. Ted mam Vodafone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Možná ma pořád Vodafone ISIC tarif, pokud má člověk dečka. Flat vsechno a 10 GB za 500? To mám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 To je dobry co si Bells ukecal, mam pul roku do konce smlouvy, tak se pak hecnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Tento tyden mi volali z Tmobile ze maj pro me tajnou nabidku, neomezeny volani + sms + 4 GB za 399 vcetne dane, tak jsem jim rekl at mi to hodi do mailu a asi do toho pujdu, mam 3 simky. Ted mam Vodafoneza tohle bych jim ruce líbal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Pri tvym soucasnym tarifu to pujde i bez libani, neboj. Netvrdim, ze dostanes to, co Bob, ale polepsis si zcela urcite. Dulezity jsou samozrejme primarne data, kdyz mas dostatecnej objem, nic vic te zajimat nemusi ( volani sms/mms...). Vadi mi i to petikilo, co platim ted, pac vim, ze za to nic moc nemam. Za pul roku mi konci smlouva a verim, ze ty podminky, respektive nabidka, bude zase uplne jinde, nez je dnes. Upraveno 4. července 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Jj, hlavně ty data. 120min mě stačí bohatě. Ale těch 200mb mám v prdeli za tejden a pak už jedu na WiFi a sníženou rychlost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se