montemar Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) ja koukam po tehle https://www.bluetouch-kolobezky.cz/p/155/bt500?gclid=EAIaIQobChMI-vz1nKi84wIVAuDtCh11WQM3EAQYASABEgIt7vD_BwE.. neumim si teda moc predstavit, jak to bude pri rychlosti 45 stabilni.... Upraveno 18. července 2019 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Pak jsem si koloběžku půjčil na prodloužený víkend a v pondělí si ji při výletě u Hanušovic koupil. Máme tady kolem dost pěkných tras, takže teď vyrážíme s manželkou skoro každý den. Tak nějak mne i těší, že na nás kolisti v obtažených elasťácích koukají jak na pankáče :-)jo, koho to chytne, tak je to pak jako droga. hodinové projížďky kolem 20km před západem slunce..to nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 ja koukam po tehle https://www.bluetouch-kolobezky.cz/p/155/bt500?gclid=EAIaIQobChMI-vz1nKi84wIVAuDtCh11WQM3EAQYASABEgIt7vD_BwE.. neumim si teda moc predstavit, jak to bude pri rychlosti 45 stabilni....Asi takto https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/612894/smrt-slavne-youtuberky-na-e-kolobezce-lide-zuri.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 vono taky prťavý kolečka, solidní výkon motorku/baterek a naprostá nezkušenost jezdců je kombinace volající po průseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Asi takto https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/612894/smrt-slavne-youtuberky-na-e-kolobezce-lide-zuri.html... omezit pouzivani elkolobezek pouze na soukromy pozemek je trochu prilis, nicmene nejaky legislativni ramec by to asi chtelo. jizda po chodniku se nelibi MP, po silnici je to s mestskou kolobezkou taky blbost... tak kudy... 50km/h je uz slusne nebezpecnejch, po odbloku prej nektery stroje jedou i 80... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 stále to stejný odrážedlo a stále skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 piješ za jízdy nebo musíš zastavit?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 ja piju, ale ne v zatacce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Napít už se umím, mám naodráženo pár tisíc za posledních pár let, tak to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tak jsem byl nucen kvuli problemum s kolenem koupit novou dusi a zprovoznit svou starou hajtru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 K7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Já se zatím nenapiju, ale mám cca jen 1000 km celkem. Podrbu se, ukážu směr a tak, ale že bych sahal do držáku pro láhev, napil se a pak ji tam dal zpátky, to ještě ne... I když, vlastně mě to ani nenapadlo, pít za jízdy. Zkusím to.. Ale dotaz na odborníky - pustíte někdo řídítka oběma rukama? Dalo by se na tom jet bez držení? Takový jednostopý skateboard s řídítky... Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Ja bych rekl, ze ukazat smer je tezsi, aspon pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Prochy - každý to má jinak. Pustit pravou ruku je pro mne horší, u levé mi to problém nedělá, ukážu nebo něco ukazuju Dáše, když jede za mnou na druhé brndě. Zatím jsem si jen pro něco sáhnul do zadní kapsy trika. Pití musím zkusit, to je výzva:-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 s rukama to mam stejne, prava je horsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 K7 je skvělá, má ji kamarád, tak jsem ji projel. lehoučká, sympatická konstrukce, ale na mě příliš subtilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Je idealni do mesta, ja ji primarne bral na dopravu do prace po meste, ale nejakych 30km jsem s ni taky bez problemu dal. Ted zvazuju nejakou turistickou, ale spis az nekdy na jare jestli se koleno neumoudri a budu muset prestat s behanim. Jinak taky nejsem zadnej drobecek, vahove myslim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Kolobka na koleno je milosrdná, když si hlídáš styl a záludnosti terénu, není to jen tupý šlapání na rotopedu nebo kole. Já si dal kolobkou do kupy koleno po plastice LCA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Presne tak jsem to myslel, behat ted nemuzu, ale kolobezka v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se