CEGY Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 A von ten Sphinxx příjde na pražskej sraz vždy vyoblíkanej jak milionář..
lukis Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Dnes kurz na přijímačky na UTB a přednášející na ruce něco co připomínalo Breitling SuperOcean na tahu, koza z pochopitelných důvodů neproběhla
docent Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Blešák v Ostravě. 3x Heuer. Z toho 2x Carrera.
tenge Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Dnes opět foodfestival Kroměříž .. Starší pan B Hercules....
JaRooN Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 A pak že se tady téměř nedají najít hezké vintážní kousky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Blešák v Ostravě. 3x Heuer. Z toho 2x Carrera.Na prodej, nebo na ruce? :-)
docent Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Jedny na ruce, dvakrát prodej. A jinak kbelíky všeho tikajícího.
guzmic Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 (upraveno) Jedny na ruce, dvakrát prodej. A jinak kbelíky všeho tikajícího.Příště bych je,l taky dej echo. :-) Upraveno 25. května 2015 uživatelem guzmic
Roubass Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V Milanskem obchodaku holt maji vkus Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqid Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 V Milanskem obchodaku holt maji vkus Sent from my iPhone using Tapatalk Jak jsou na tom s cenami? Něco podobného (vintage) výhledově sháním.
Roubass Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Jak jsou na tom s cenami? Něco podobného (vintage) výhledově sháním.No, co jsem řešil se Sibiří, tak to měli dost přepálené, ty GMT měli za 7500 euro? Excelsior se jmenuje...
sejkoram Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Dneska na testech do KPMG Seamaster quartz. Typek s nima jezdi na yachtě, a říkal že je koupil před par lety za 80k. To je dost ne? Ale jelikož si nejsem hodinkove ještě moc jistej v kramflecich, tak jsem nic neříkal.Jinak me pekvapuje, ze když se někoho zeptam, jestli chodí na chronomag, tak často jen řeknou "Ne..." Pokud neznám chronomag a někdo se me na to zepta, tak se zeptám zpátky "Co to je?". Moznost, ze by někdo znal chronomag a nechodil tam aspoň parkrat týdně jsem ze zkusenosti vyloucil.
tommas4 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Ta odpověď "ne" je standardní odpověď každého chronomagora, ptáš se totiž špatně.Správně má dotaz znít jestli koza dojí krev.Odpověď spolehlivě identifikující chronomagora tady najdeš taky, stačí trošku pohledat
JaRooN Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Potkal jsem rytíře... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
posol Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 V jednej malej tak trochu zapadnutej ulicke v Nicosii na cypre som presiel okolo a pozeram co to aky mali nastroj na pulte a ... obzriem sa a tada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Vzpomněl jsem si, že jsem ještě v bývalé práci (automotive) viděl na šéfovi z Německa hodinky Hugo Boss Orange. Tehdy ještě nezasvěcen jsem si říkal, že to musí být pořádný hodinky, když jsou od bosse. Teď zpětně mě to docela pobavilo.
martar Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Včera na setkání spolužáků měl jeden IWC Portuguese 7 days power reserve se světlým cifrem, ve zlatě (teda myslím, zlacené se doufám nedělají..). Na chvíli jsem si je půjčil na pomazlení. Hrozn? mě překvapilo, jak vysoké hodinky to jsou, nevím proč jsem si myslel, ze jsou to tenké oblekovky... jinak ale krása veliká. Fotku bohužel nemám, jel jsem na sraz bez tabletu i bez mobilu radši Upraveno 30. května 2015 uživatelem martar
Hasňa Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Zlacené.. [emoji1] Jinak jo, jsou to macci. Osmidenní s ručním nátahem jsou nižší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se