Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes kurz na přijímačky na UTB a přednášející na ruce něco co připomínalo Breitling SuperOcean na tahu, koza z pochopitelných důvodů neproběhla :)

Odesláno

Blešák v Ostravě. 3x Heuer. Z toho 2x Carrera.

Na prodej, nebo na ruce? :-)

Odesláno (upraveno)

Jedny na ruce, dvakrát prodej. A jinak kbelíky všeho tikajícího.

Příště bych je,l taky dej echo. :-)

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V Milanskem obchodaku holt maji vkus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

V Milanskem obchodaku holt maji vkus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jak jsou na tom s cenami? Něco podobného (vintage) výhledově sháním.

Odesláno

Jak jsou na tom s cenami? Něco podobného (vintage) výhledově sháním.

No, co jsem řešil se Sibiří, tak to měli dost přepálené, ty GMT měli za 7500 euro? Excelsior se jmenuje...

Odesláno

Dneska na testech do KPMG Seamaster quartz. Typek s nima jezdi na yachtě, a říkal že je koupil před par lety za 80k. To je dost ne? Ale jelikož si nejsem hodinkove ještě moc jistej v kramflecich, tak jsem nic neříkal.

Jinak me pekvapuje, ze když se někoho zeptam, jestli chodí na chronomag, tak často jen řeknou "Ne..." Pokud neznám chronomag a někdo se me na to zepta, tak se zeptám zpátky "Co to je?". Moznost, ze by někdo znal chronomag a nechodil tam aspoň parkrat týdně jsem ze zkusenosti vyloucil.

Odesláno

Ta odpověď "ne" je standardní odpověď každého chronomagora, ptáš se totiž špatně.

Správně má dotaz znít jestli koza dojí krev.
Odpověď spolehlivě identifikující chronomagora tady najdeš taky, stačí trošku pohledat :D

Odesláno

Vzpomněl jsem si, že jsem ještě v bývalé práci (automotive) viděl na šéfovi z Německa hodinky Hugo Boss Orange. Tehdy ještě nezasvěcen jsem si říkal, že to musí být pořádný hodinky, když jsou od bosse. Teď zpětně mě to docela pobavilo.

Odesláno (upraveno)

Včera na setkání spolužáků měl jeden IWC Portuguese 7 days power reserve se světlým cifrem, ve zlatě (teda myslím, zlacené se doufám nedělají..). Na chvíli jsem si je půjčil na pomazlení. Hrozn? mě překvapilo, jak vysoké hodinky to jsou, nevím proč jsem si myslel, ze jsou to tenké oblekovky... jinak ale krása veliká. Fotku bohužel nemám, jel jsem na sraz bez tabletu i bez mobilu :) radši :)

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...