CEGY Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ten serial mi byl nesympatickej uz z ukazek, ktere chodily co deset minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Cadel a jeho rlx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Dnesni cesta do PRG, nadherny modry IWC chrono s mes. fazi, na ruce ale strasne vysoke, nic pod manzetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Včera na golfu na Botanice.Přiznám se, že u Botaniky bych takovýhle luxury brand nečekal:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 V patek v Pardubicich na zamku se vokolo pastik motal chlap s PAM088, rek bych. Ale nez sem stihnul kozu tak sem se vozral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Marketing Lumi Noxu je poněkud zvláštní... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 V sobotu v Žamberku v Pivovaru na pivních slavnostech. Typek se Steinhart Oceán 1. Chodil jsem chvíli kolem a pak se po 4 pivech zeptal kolik je hodin. Když se potvrdilo ze jsou to fakt Steiny, dosel jsem k názoru ze to musí byť někdo odsud a vyhrkl jsem na nej kozu. Omyl! Pan si asi myslel, ze mu nabízím nebo poptávám nějakou drogu a vysvětlil mi ze v takových věcech nejede a ze max pivo... Snažil jsem se mu to vysvětlit, ale stejne koukal divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Není to tenhle týpek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Prej poptávám drogu. Magické zaklínadlo na extázi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Byl jsem u doktora na vstupní prohlídce kvůli nástupu do nové práce a měl na ruce tyhle cepelíny v kvarcu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2015 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) rozkoukal jsm se dnes u snidane, co maji lidi kolem na ruce, a byl jsem celkem prekvapeny - PP Nautilus na tahu, UN maxi marine cerne na gume, AP Royal Oak na tahu, Omega PO... jen jsem si pripadal vedle toho se svyma SMP skoro jak nymand, stejne jako v garazich :-DD Upraveno 2. září 2015 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Dnesni cesta do PRG, nadherny modry IWC chrono s mes. faziTo není chrono, ale Portuguese Perpetual Calendar. A podle polohy ruček to vypadá, že fungují, takže hodinky by fakt mohly být pravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ne, ten byl starší, kolem padesátky... Mohl být někde z okolí, nebo jsou v Žamberku Steiny dvoje :-) Ještě jsem z něho vyrazil, že je koupil na Chronoshopu - říkám: 'znáš chronomag?' Odpověděl: 'ne ten obchod neznám, koupil jsem je na chronoshopu...' :-)Není to tenhle týpek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 7:03 Boloňská, pán v sandálech a asi Fortis, jenže měly oranžovou vteřinovku s kolečkem jako B-42, ale nevšiml jsem si otočné lunety. Nechtěl jsem moc zírat a stál jsem tam asi 30s, tak nevím přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Dneska odpoledne v BlackBerry shopu v Krakonošský dáma kupující červenej Passport a keramický eLVéčka na ruce...prostě ženská, co má vybranej vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 (upraveno) dnes večer 20:15 ve vlaku CD RailJet Pardubice - Praha do Business třídy pristoupil pán s Breitling model možná Chronomat modrý dial zlaté subcifry. Někdo zdejší? Upraveno 3. září 2015 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Dnes stretnutie a pán na ruke Omega speedmaster 1957 broad arrow na tahu, trochu sme skecli, dostal ich na 50tku pred piatimi rokmi od kámošov :-)no krása...čo to mám za kámošov...večer na pifku nech si ma neprajú !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Dnes v 17:51 v metru trasa C, smer Haje pani s Chopard Mille Miglia GT Xl, nekdo odsud, nebo jeho pani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Chopardy v metru? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Včera odpoledne na Chodově - pán s Chopard Mille Miglia. Možná ty "Šopárdy" někde rozdávali na lince metra trasy C :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se