Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

V sobotu v Žamberku v Pivovaru na pivních slavnostech. Typek se Steinhart Oceán 1. Chodil jsem chvíli kolem a pak se po 4 pivech zeptal kolik je hodin. Když se potvrdilo ze jsou to fakt Steiny, dosel jsem k názoru ze to musí byť někdo odsud a vyhrkl jsem na nej kozu. Omyl! Pan si asi myslel, ze mu nabízím nebo poptávám nějakou drogu a vysvětlil mi ze v takových věcech nejede a ze max pivo... Snažil jsem se mu to vysvětlit, ale stejne koukal divne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem u doktora na vstupní prohlídce kvůli nástupu do nové práce a měl na ruce tyhle cepelíny v kvarcu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

rozkoukal jsm se dnes u snidane, co maji lidi kolem na ruce, a byl jsem celkem prekvapeny - PP Nautilus na tahu, UN maxi marine cerne na gume, AP Royal Oak na tahu, Omega PO... jen jsem si pripadal vedle toho se svyma SMP skoro jak nymand, stejne jako v garazich :-DD

Upraveno uživatelem Mechac
Odkaz ke komentáři

Ne, ten byl starší, kolem padesátky...  Mohl být někde z okolí, nebo jsou v Žamberku Steiny dvoje :-) Ještě jsem z něho vyrazil, že je koupil na Chronoshopu - říkám: 'znáš chronomag?' Odpověděl: 'ne ten obchod neznám, koupil jsem je na chronoshopu...' :-)

Není to tenhle týpek?

Odkaz ke komentáři

Dnes stretnutie a pán na ruke Omega speedmaster 1957 broad arrow na tahu, trochu sme skecli, dostal ich na 50tku pred piatimi rokmi od kámošov :-)

no krása...čo to mám za kámošov...večer na pifku nech si ma neprajú !!!!  :clap:  :clap:  :clap:

Odkaz ke komentáři

Dnes v 17:51 v metru trasa C, smer Haje pani s Chopard Mille Miglia GT Xl, nekdo odsud, nebo jeho pani?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...