Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zachyceno na jednáních za poslední týden:

CFO středně velké developerské firmy zaměřující se na rezidenční objekty - Apple Watch

CEO největší developerské firmy zaměřující se na byznys parky - Audemars Piguet Royal Oak

Odesláno

dneska příjemné překvapení v podobě vintážních zlacených Seamasterů na meshi na ruce uchazečky o práci

:D Dostala plusové body?

Odesláno

Dnes som bol na pohrebe kamarátovho otca, kopec ľudí v oblekoch samozrejme, dnuka tma.. Ale jak sme vyšli von, krásne svieti slnko a ten odlesk som si nemohol nevšimnúť. Šedivý starší pán s copikom a oblečením dočista ako Antonio Banderas vo filme Desperado, (on tak vlasne celý vyzeral :D ) mal full gold suby. Keď som mu ich pochválil, ani nepozrel na moju ruku a povedal "ďakujem, ty máš zase pekné Breitlingy" :D všimol si ich hneď jak som vyšiel von...

Odesláno

Chronodeformace se u mě projevila včera, když jsem na jednom třicátníkovi (možná ani ne) zahlídl Seadwellery a nedalo mi to a pochválil jsem mu je. Nejdřív nechápal o čem mluvím, pak pochopil a říkal, že hodinky byly dárek od táty k osmnáctinám. Byly pravé. Byl to docela trapný okamžik, tak jsem nechtěl tasit zápěstí a srovnávat Suby a SD, ale přesto...klobouček.

Odesláno

Asian fest a všechny ty značky, co jsi vyjmenoval, to úplně evokuje představu o jakýmsi fejkařským Baselworldu...  :D  :cheers:

Odesláno

Vcera v metru dva borci co cestovali spolu. Amik nejaka gecka, ale asiat mel neco, co se tvarilo jako Breitling Navitimer. Jelikoz pri pohybu ruky na me AR hazel pekna ocka, tak asi byly pravy...

Odesláno (upraveno)

Já přidám něco z druhého pobřeží, po strašně dlouhé době jsme se jeli v neděli projít do SF a během 5ti minut nejdříve sympatický starý pán, na vodítku 2 velké psy a na ruce staré Explorer 1016 na kůži (moje první naživo), za chvíli chlapík Sinn U2 (to čekám že je v SF ještě větší rarita než staré Expy) a pak hned za ním fakt pěkná mamina se Suby No date. Parádní procházka.

Edit: a vlastně asi 2 týdny zpátky na jedné akci pro Čechy v zahraničí jeden chlapík měl JLC Navy Seal na černém tahu (nebo je to guma? viz obrázek). Neměl jsem možnost se s ním bavit ale asi si všiml že jsem mu koukal na ruku, pokaždé když jsem se pak otočil jeho směrem, tak hned schoval ruku.

2db50e96d22354ebfdba83826dfe2344.jpg

Upraveno uživatelem kloubik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...