Sundance Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Tie ponozky v sandaloch su odsudeniahodne lebo sa na tom zhodli top modni svetovi experti alebo je to hygienicky z nejakeho dovodu zavadne pripadne su tam este dalsie zadrhele ? Nieco ako keby som si dal tenisky k obleku ? Funkcne v kombinacii ponozky sandale problem asi nebude ked to ludia nosia cize je zatym modnospolocensky/esteticky dovod ? Alebo este nieco dalsie ? Je to zkrátka faux pas, stejně jako ty tenisky k obleku, krátké šaty na večerní představení v opeře atd. Je to jednoduchý - pokud je dost teplo na sandály tak si je vem, pokud je ti v nich zima, tak si místo ponožek vem jiný boty Tady to komentuje Ladislav Špaček Fascinuje mě, kolik lidí nosících hodinky Daniel Wellington na tom barevném natu, si neumí to nato pořádně zapnout potažmo upravit. Dnes jsem v tramvaji viděl holčinu, která je měla klasika na trikolóře a ten dlouhej volnej konec pásku jí trčel až buhvíkam. Když tak koukám na ty DW, tak si říkám, jak by asi tak vypadaly Orient Star Classic s černým cifrem na nějakým výrazným barevným (třeba ta trikolora) NATO strapu. Na netu jsem takovou fotku nenašel, jen jedny s bílým cifrem na šedo/černo/bílým a úplně zle to podle mě taky nevypadá na nějaký casual nošení..
Alda73 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 UN Chronometr na výstavě Jiřin ve Velkých Opatovicích.
Návštěvník Mitak Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Včera mi kámoš ukazoval svoje nové Steiny, že se mu moc líbily tou barevnou kombinací a prý na co je ta dlouhá ručka, že to na stránkách Chronoshopu nikde nepíšou :-DDDDDD
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Opet NY krtek, tentokrat POcka s radne vybledlou oranzovou lunetou. Ale celkem se mi to libilo Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem AndyAaron
malda Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tohle mi nikdo neuvěří. Včera jsem potkal chlapíka ve středních letech s pěknýma day/date Seikama na ruce. Vůbec se v seikách nevyznám - bílý cifr, průměr tak 36 mm, na tahu. Pochválil jsem mu je, což ho evidentně potěšilo. Když se ptal, co je na těch hodinkách tak zvláštního, říkám mu, že mechanické hodinky už dnes moc lidí nenosí. Nechápal slovo mechanické, tak jsem mu vysvětlil, co to jsou hodinky s automtickým mechnickým strojkem, který ve svých hodinkách měl. On na mě zůstal hledět, protože si myslel, že hodinky jsou na baterku a mají funkci úspory energie, protože se zastaví cca dva dny potom, co je v kuse nenosí. "Baterka" už mu takhle drží patnáct let:))
bohus76 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 To mně vyloudilo úsměv na tváři,dvoudenní baterka :-)
Sundance Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Tohle je pecka :-) To je nářez Jak se k tomu ten kluk vůbec dostal? Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem Miro_CZ
PEtrS Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Hezký... Potřebuju nutně nějaký bondovky
huhu4d Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Mam tour de america a ako Andy spominal, vsade same suby. Co som si tak vsimal v new yorku ludi, tak rusi ulyse nardiny a bovety, japonci vacsinou 36mm fullgold day daty, taliani vsetko plechace suby. Americania vacsinou suby alebo timexy. Mladsia generacia apple watche, pebble a fitbit. Velmi malo seiko, ziadne nemecke znacky som zatial nevidel. Dost nuda... a taktiez malo kuskov omega...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Mam tour de america a ako Andy spominal, vsade same suby. Co som si tak vsimal v new yorku ludi, tak rusi ulyse nardiny a bovety, japonci vacsinou 36mm fullgold day daty, taliani vsetko plechace suby. Americania vacsinou suby alebo timexy. Mladsia generacia apple watche, pebble a fitbit. Velmi malo seiko, ziadne nemecke znacky som zatial nevidel. Dost nuda... a taktiez malo kuskov omega...Jsi jeste v NY, nebo budes? Jsme mohli dat pivo...
Bells Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tak já dneska na koupáku na Petynce viděl kromě několika pěkných slečen i dva hodinkové úlovky. Nejdřív GMT Rolády s coke lunetou (možná byla pepsi, nevím jistě) a pak LHC, takže celkem úspěch
lloffass Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Šotku šotku, cos to proved? Fotka úplně do špatného vlákna
siwi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Šotku šotku, cos to proved? Fotka úplně do špatného vlákna... ale hodinky pěkný
lloffass Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Bondovky na procházky nesmí, podle krokoměru paní domácí kontroluje, jestli jsme se s juniorem neflákali
bobi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 jj,aby procházka neskončila náhodou někde za rohem v restauraci na zahrádce .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se