AdaMoss Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Dnes v Pražské ZOO Steinhart B-Uhr...myslím, že to bylo 44mm s Unitasem. Tipnul bych, že někdo místní. Neznám snad nikoho mimo fórum, kdo by měl Steiny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Na výletě 2x za špióna... ...a jednou za čumila s nosem na skle výlohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Náhodou jsem objevil tenhle youtube kanál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Kdo ví co jsi ve skutečnosti hledal Úlovek dobrý, ale ona je neposlouchatelná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja znam, byvaly kolega je mimo forum a ma steiny asi sestery a vsechno limitkyDnes v Pražské ZOO Steinhart B-Uhr...myslím, že to bylo 44mm s Unitasem. Tipnul bych, že někdo místní. Neznám snad nikoho mimo fórum, kdo by měl Steiny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja znam, byvaly kolega je mimo forum a ma steiny asi sestery a vsechno limitkyKdyby sem totiž vlez, tak to všechno nahází do popelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Omyl, nenahazel. Nabouchal by tu padesat jednoslovnych zvolani a pak je hodil do prodeje Upraveno 2. října 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja na Steinech nic spatneho nevidim, aby se mely hazet do popelnice jenom proto, ze je spousta vehlasnejsich znacek. Ne kazdy potrebuje omegy, brajtle atd. Je spokojeny se svyma nekolika kouskama, ktere si kazdy vecer natahuje. A rozhodne to neni o tom, ze by nemel tuseni o hodinkovem svete, a proto se spokoji se znackou jako je Steinhart. Kdyby sem totiž vlez, tak to všechno nahází do popelnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja na Steinech nic spatneho nevidim, aby se mely hazet do popelnice jenom proto, ze je spousta vehlasnejsich znacek. Ne kazdy potrebuje omegy, brajtle atd. Je spokojeny se svyma nekolika kouskama, ktere si kazdy vecer natahuje. A rozhodne to neni o tom, ze by nemel tuseni o hodinkovem svete, a proto se spokoji se znackou jako je Steinhart.Takhle sem to úplně nemyslel. Kdyby sem totiž vlez a třeba po roce měl furt těch šest šteinhartů, tak by se ho muselo právem považovat za mnohem vyrovnanějšího člověka, než jak člověk vůbec vyrovnanej může bejt.Takhle ho lze označit jen výrazem pošetilec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Je pravda, že já jsem za dobu tady taky protočil par kousků, přestože čas ukazovaly všechny v podstatě stejne a i když mám teď kousky, které jsem dřív povazoval za vrchol, tak si říkám "co kdybych tyhle vyměnil za za tamty" apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 (upraveno) Tak nevím, co je horší diagnóza, jestli šestery Steiny bez povědomí o Chronomagu nebo ta naše místní klasika... Edit: Šestery Steiny je rozhodně horší :-D. Upraveno 3. října 2018 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 vcera na jednani ZENITH El Primero Defy Chronograph power reserve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Dnes v Pražské ZOO Steinhart B-Uhr...myslím, že to bylo 44mm s Unitasem. Tipnul bych, že někdo místní. Neznám snad nikoho mimo fórum, kdo by měl Steiny :-). Můj otec má dvoje Steiny. Vždycky toužil mít něco s Eta 7750 a volba padla právě na S, ale chtěl něco i na každodenní nošení, tak si pořídil ještě jedny - nějaké titanové pilotky. Má i pár dalších hodinek. Zmapovaný hodinářský trh má dobře, přesto je má rád a člen fóra není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Včera v Liberci, potenciální zákazník na ruce nějaké novodobé černé Primky z Eltonu. Tipoval bych to člena, ale koza byla v daný okamžik nevhodná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Můj otec má dvoje Steiny. Vždycky toužil mít něco s Eta 7750 a volba padla právě na S, ale chtěl něco i na každodenní nošení, tak si pořídil ještě jedny - nějaké titanové pilotky. Má i pár dalších hodinek. Zmapovaný hodinářský trh má dobře, přesto je má rád a člen fóra není. Však v pohodě, já proti Steinhartu nic nemám. Jen je to prostě takový vděčný téma k popichování tady na fóru :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Včera mi kamoška, ktorá pracuje v obchode s hodinkami v Bratislava-Avion povedala, že si milý pán kúpil pilotky od Orisu a ktomu nejaké Alpiny...priznajte sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Břevnosvké Posvícení teď sobota a neděle: prim sport, hamilton pan europ a sinn 556 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 ...a moje SKX, neděle 14-18:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Dnes v Brne, nekdo odsud ? ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 I kdyby ano, tak ten se neprizna:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se