honzyk Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Sympatická kolegyně v práci, kterou jsem s hodinkama snad za 4 roky neviděl, dneska přišla s primkama s manuálním nátahem, Že prý je má od dědečka a už jí nebaví koukat na čas na mobilu, tak je vytáhla z šuplete, jestli vůbec jdou. Hned jsem začal s osvětou, že do šuplete je jich škoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Řidič v autobusu a na ruce sice špinavý ale odolný červeno černé GA-100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Dnes v práci zlaté dámské Longines. Jinak mezi blogerkami je nový hit, Rolex pro chudé.https://www.brasty.cz/damske-hodinky-michael-kors-mk5735 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 ?? ?? ?? ?? ?? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 (upraveno) K.rva, jsem si ten odkaz rozkliknul a ted mam reklamu na ty poklady vsude, kam nahlednu Upraveno 22. února 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Udělal jsem stejnou chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Ha, ta cielená reklama je pekná potvora, taktiež mi to všade vyskakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Nechapem o akej reklame to vsetcia hovorite? To nikto nepozna adblock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 jak psal shaggy, mě se taky žádné reklamy nezobrazují, adblock mám zapnutý pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 AdBlock mám pochopiteľne zapnutí aj ja. Ale mne to vyskakuje napr. na mobile niektoré aplikácie majú reklamu ?formou pasu v dolnej časti?. Ako popravde sa snažím kúpiť aplikáciu vždy ak to odstraňuje reklamu, ale nie vždy to ide. A následne to otravuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Albert v Hradci Kralove, pozdni odpoledne, pan s Hanhart chrono na svetle hnedy kuzi (mozna Tutima), pravdepodobme se synem a komentovali nejakou zenskou, ze je hrozna:-) Hodinky vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 jeden z partnerů ze Švédska pilotky archimede. ale pacient není, hodinky dostal. je s nimi moc spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Prave jsem vylezl z The Watch Company Tokyo. Na Chrono24 prodavaji permenentne 1000+ kusu hodinek, tak me zajimalo, jak to u nich vypada, kdyz jsem mel cestu kolem. Pocity smisene, na jednu stranu maji opravdu siroky vyber presne toho co je dnes zadane, zejmena u Rlx (nekolik blro, nespocet blnr, hulku, cernych subu, dayton, apod.) ale i jinych znacek, jako treba sportovni modely Pateku atp. Pusibilo to na me ale jako v nejakem outletu sportovnich hader, hodinky naskladane vedle sebe s centimetrovymi mezerami, ze i i Citizenu by to vypadalo nemistne. Fotit se uvnitr nesmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Prave jsem vylezl z The Watch Company Tokyo. Na Chrono24 prodavaji permenentne 1000+ kusu hodinek, tak me zajimalo, jak to u nich vypada, kdyz jsem mel cestu kolem. Pocity smisene, na jednu stranu maji opravdu siroky vyber presne toho co je dnes zadane, zejmena u Rlx (nekolik blro, nespocet blnr, hulku, cernych subu, dayton, apod.) ale i jinych znacek, jako treba sportovni modely Pateku atp. Pusibilo to na me ale jako v nejakem outletu sportovnich hader, hodinky naskladane vedle sebe s centimetrovymi mezerami, ze i i Citizenu by to vypadalo nemistne. Fotit se uvnitr nesmi.To zní normálně v burlington arcade v Londýně je to podobné hodinky naházené jak primky vedle sebe na stojáncích s cenama začínajících na 12k gbp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 presne ako hovoris jedna moja fotka z burlington arcade To zní normálně v burlington arcade v Londýně je to podobné hodinky naházené jak primky vedle sebe na stojáncích s cenama začínajících na 12k gbp Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 V sobotu na natáčení v Říčanech jeden z kameramanů igeny na zulu. Si je snad znova pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Před chvílí v práci jeden zkz na ruce LCH 41mm qvartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Právě teď jeden ze šéfů jedné z nějvětších farmaceutických firem má na ruce pěkně obnošené Omega Seamaster Professional v kvartzu. Je to úplně v pohodě, akorát jeho oblek je pravděpodobně dražší než hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Dnes u Bechyneho mladik s Panerai se ptal na cekacku na Hulky...hadam, ze nekdo odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Dnes u Bechyneho mladik s Panerai se ptal na cekacku na Hulky...hadam, ze nekdo odtud.Hadam ze ne, tady se to vi. Btw cos tam delal? Mam Te otravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se