Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

musím říct, že se mi to líbí - voboje ...... takový ....... pro velký chlapy :)

Fakt hezký.....první Béčka které si dokážu představit na své ruce...fakt... :clap:

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

to je teda kurva statistika .... nejvíc fakepípl na metr krychlovej v Brně ? ...... smekám :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Po cestě na Kabáty v tramvaji týpek vedle mě Tudor Pelagos. Na živo černobílá nádhera!

Návštěvník Alda
Odesláno

musím říct, že se mi to líbí - voboje ...... takový ....... pro velký chlapy :)

Ani bych nerek.

Odesláno

..zase mě to baví, tak koukám víc kolem sebe a dnes ve Zlíně u Johana..pán s mladou slečnou..měl Omegy Speedmaster..nejsem si ůplně jistý modelem..ale stopro to byl titan a měly AR..tak asi něco takového..

post-13651-0-28443700-1410718043_thumb.jpg

Odesláno

Odpolední procházka po brněnský Olympii a nejpočetnější hodinky byly Brajtle s turbem. Napočítal jsem čtrnáctery, humáč

Vidím,že jsi se bavil :-)

Odesláno

Prestehovali nas od pondeli do nove kancelare a hned je to veselejsi... vcera jsem zahlidnul Speedy reduced, kousek ode mne sedi typek co ma vintage GMT Mastery coke, jeho kolegyne Air Kingy a dneska u tiskarny mi omylem sbalil vytisteny dokumenty jeden chlapik ze senior managementu...kdyz mi je podaval zpatky, mel na ruce tohle:

post-17375-0-81461400-1410926752_thumb.png

Odesláno (upraveno)

Dneska na schůzce - ředitel berounského golf clubu - bílé Datejusty.

Taky jsem mu na ně dnes koukal :-) A propos včera měl Berdych něco, co mi silně připomínalo vintážní pandí Daytony.

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Dnes dopoledne na trzích na náplavce chlapík s B superocean chrono s dcerkou chrono u stánku s moštem, pak ještě cestou zpět chlapík s SOH.

Odesláno

Foto z dnešní návštěvy technického muzea Tatrovek v Kopřivnici. Kvalita fotky na prd. Myslím, že na cifru byl nápis "Jours". Jinak teda nádherný auta co se u nás vyráběly, jen co je pravda! 

post-32970-0-38353400-1411229967_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...