Mechac Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Dnes Prague film orchestra pan za mnou modre bondovky na tahu :-)
Roubass Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zase Instagram... Sent from my iPhone using Tapatalk
bandicoot Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Ten hand made rejžovej náramek na B je vyloženě super. Zbytek včetně počtu lajků bez komentáře.
kloubik Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 (upraveno) Dneska v Německu na benzince u Hannoveru britský pár v range roveru s pravostraným řízením, pán PP Nautilus ref. 5712 s měsíční fází, paní Rolex president. Takhle bych si představoval důchod :-) Upraveno 4. května 2015 uživatelem kloubik
Tommy_PP Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Vcera som prvykrat v zivote videl moje dream watch no.1 nazivo...klient mal na ruke Rolex Explorer II 1655 orange hand, hodinky som si dokonca ohmatal...ma ich po ocovi, ktory bol prvym vlastnikom, kupil ich nove zaciatkom 70.rokov - podla slov jeho syna, stale ma doma komplet box a papiere. Samozrejme predat mi ich nechcel
nividic Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dneska v terénu mě potěšil šéf výroby s pilotníma štajnama 47 na své mocné tlapě. Jsou to fakt masakrózně velký hodinky, ale jemu sedly úplně parádně.
financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dneska keramický Suby v Charlies square v době obeda
Stepino Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dnes respektive už včera jsem v kulovem blesku zahlidnul Nautilus. Dřív než jsem stihl říct něco koze tak byl fuč.
Toams Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 pres vikend na svatbe (jo, trvala dva dny ... a jednu noc teda), Rolexy Airking, Datejust, Rado - nejake starsi keramiky ... ale popravde mi byly uplne sumak, protoze takovou party jsem jeste nezazil a uz asi ani nezaziju
VintageLover Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Dneska v práci GMT Master II s pepsi lunetou.Minulý týden Moony na kůži.Holt, je tady na co koukat.
Pasi Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 (upraveno) Trocha zpráv. Snad to tu ještě nikde nebylo. Rolex má super reklamu. http://zpravy.idnes.cz/spratci-s-rolexkami-nicili-vylohy-rekl-italsky-premier-firma-chce-omluvu-1ll-/zahranicni.aspx?c=A150507_064848_zahranicni_wlk Upraveno 7. května 2015 uživatelem Pasi
vanderB. Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 dnes v časopisu web&mag studenta poukaz na 500 Kč na košili TM Lewin a 1000 Kč na oblek
SCIFI Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Trocha zpráv. Snad to tu ještě nikde nebylo. Rolex má super reklamu.http://zpravy.idnes.cz/spratci-s-rolexkami-nicili-vylohy-rekl-italsky-premier-firma-chce-omluvu-1ll-/zahranicni.aspx?c=A150507_064848_zahranicni_wlkten nesmysl je tady asi 3x
aliento Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Dnes v čakárni u lekára Armida A7 Brass na koženom zulu(?). Tak ako ma bronzovky neoslovujú z fotiek tak tieto sú tak suprové na živo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se