jacob Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) NY nebo Hongkong. To jinde neuvidíš. Já si v NY poprvé myslel, že jsou to všechno fejky, protože u toho nebyly ceny. Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem jacob
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Je fakt, ze takhle nahazeny tam to pusobi divne. Tady v NY, zvlast v treba u Rolexu mas jedny hodinky na pul metru ctverecni... :-)
tmoris Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 NY nebo Hongkong. To jinde neuvidíš. Já si v NY poprvé myslel, že jsou to všechno fejky, protože u toho nebyly ceny. tak vzhledem k castkam na visackach to NY byt nemuze, ledaze by zavedli nejaky mastny prirazky za ten zazitek to kupovat jak na blesaku
alky Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s tímto. Dále měl na sobě jakési funkční prádlo, s nápisem, co připomínal CRAFT, stejný font, ale jiné jméno. Asi tak, jako když čínani dělají The South Face.
Mechac Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 kde v HK to bylo k videni? Chystam se tam v breznu, tohle bych chtel videt na vlastni oci :-D
Dee Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Je to pasáž vedle hotelu Mira v Kowloonu
hbj Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s tímto. Dále měl na sobě jakési funkční prádlo, s nápisem, co připomínal CRAFT, stejný font, ale jiné jméno. Asi tak, jako když čínani dělají The South Face.kdyby si seděl včera na Javorníku u správného stolu mohl si sem připíchnoout asi toto: "Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s bondovkama.. :)"..
financ Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 dneska školení ve Zlíně a pěkný Monaca
AndyAaron Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Vcera po ceste z prace, Madison Avenue, NYC.
AndyAaron Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 A dnes Metropolitni Muzeum Umeni...
African Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Dneska na sjezdovce, Jakub na ruce Panerai s kterými si furt hrál a jeho paní Rolexky :-)
Fester Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Hm, tak já dneska za trotla. V jedné nejmenované prodejně zbraní měl prodavač na ruce Monstra. Tak jsem na něj vybalil kozu, v domnění, že to určitě musí být někdo odsud s kabelkou... No a nebyl... Ale asi sem zavítá.
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Tak hlavně, že jsi mu neřekl 'fázovou plasmatickou pušku' jako v Terminátorovi 1 :-)
minimus80 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) V pondelok na letisku v autobuse v lisabone...obaja rolexky ...ona oyster, on suby s cirnym cifrom a zlatou korunkou...datum mal 9 aj ked bolo 18eho Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem minimus80
foldes Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Pred chvilou ve Vankovce v kavarne, Omega podle me Agua terra bez chrona s datem,automat se zlatymi nebo zlacenymi indexy. Nejak jsem ale nemel kule na osloveni:). Tak kdyby nahodou nekdo odsud tak zdravim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se