Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

NY nebo Hongkong. To jinde neuvidíš. Já si v NY poprvé myslel, že jsou to všechno fejky, protože u toho nebyly ceny.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Je fakt, ze takhle nahazeny tam to pusobi divne. Tady v NY, zvlast v treba u Rolexu mas jedny hodinky na pul metru ctverecni... :-)

Odesláno

NY nebo Hongkong. To jinde neuvidíš. Já si v NY poprvé myslel, že jsou to všechno fejky, protože u toho nebyly ceny.

tak vzhledem k castkam na visackach to NY byt nemuze, ledaze by zavedli nejaky mastny prirazky za ten zazitek to kupovat jak na blesaku :)

Odesláno

Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s tímto. Dále měl na sobě jakési funkční prádlo, s nápisem, co připomínal CRAFT, stejný font, ale jiné jméno. Asi tak, jako když čínani dělají The South Face.

post-36381-0-96382100-1452455321_thumb.jpg

Odesláno

Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s tímto. Dále měl na sobě jakési funkční prádlo, s nápisem, co připomínal CRAFT, stejný font, ale jiné jméno. Asi tak, jako když čínani dělají The South Face.

kdyby si seděl včera na Javorníku u správného stolu mohl si sem připíchnoout asi toto: "Dnes si k nám ke stolu v občerstvení u Javorníku v LBC přisedl pán s bondovkama.. :)"..

Odesláno

Hm, tak já dneska za trotla. V jedné nejmenované prodejně zbraní měl prodavač na ruce Monstra. Tak jsem na něj vybalil kozu, v domnění, že to určitě musí být někdo odsud s kabelkou... No a nebyl... Ale asi sem zavítá.

Odesláno (upraveno)

V pondelok na letisku v autobuse v lisabone...obaja rolexky ...ona oyster, on suby s cirnym cifrom a zlatou korunkou...datum mal 9 aj ked bolo 18eho

Upraveno uživatelem minimus80
Odesláno

Pred chvilou ve Vankovce v kavarne, Omega podle me Agua terra bez chrona s datem,automat se zlatymi nebo zlacenymi indexy. Nejak jsem ale nemel kule na osloveni:). Tak kdyby nahodou nekdo odsud tak zdravim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...