Anela Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 já jsem byl v pondělí v Novém Městě mrknout na Accutronovu výstavku a myslím, že jsem ho zahlídl cestou domů kousek pod náměstím, ale bohužel nevím, jaké hodinky měl na zápěstí.a v sobotu v Deštném na tavení skla dřevem měl někdo červené psII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Neni to hodinkove ale hezke porsche s dobrou spz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Neni to hodinkove ale hezke porsche s dobrou spzSchválně se podivej na stránky ČKD a zadej xxx 0911 a uvidíš, že porsche je tam tak 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Schválně se podivej na stránky ČKD a zadej xxx 0911 a uvidíš, že porsche je tam tak 80%ČKP samozřejmě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 No chvilku jsem premyslel kde ma kolbenka seznam aut :lol2: dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 No chvilku jsem premyslel kde ma kolbenka seznam aut :lol2: dik!Seznam aut z Kolbenky dával teď myslím dohromady finanční úřad nebo někdo takovej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Já dneska v Plzni týpek v masně, SKX007K na NATO, tak jsem hodil řeč, jakože odkud je má, co má za verzi atd. Povídal, že chce je nějak upravit atd. ale neznal ani Robina, ani Dagaz tak to asi nebude nikdo odtud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Kolem poledne na IPáku anglicky mluvící potetovaný "lumberhipster" s manželkou na ruce Yachty II, z dálky na první pohled vypadaly pravě, ale zděsilo mne, že měli vyštípnuté (!) sklíčko na dvanáctce. Je možné, aby s tím někde tak majznul, až by uštípl kus safíru? Luneta vypadala netknutá. To mne přivedlo k názoru, zda náhodou nemá fíky, ale referenci 116681 nemám naživo nakoukanou a ze 2 metrů bych beztak prd poznal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Sem se dneska pochvalil panovi v Ostrave hezka POcka jeho kolega mel apple watch. Tak kdyby mistni tak zdravim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dneska odpoledne v KFC na Chodově plechový Suby v bikoloru. Jak se mi tyhle hodinky na fotkách libí, tady to v kombinaci s velkým pečetním prstenem vypadalo divně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Dneska na Chopoku si ke me prisednul takovej zasmusilej belovlasej gentleman..kouknu mu na zapesti a vidim stary chronopotapky. Rikam...Omega..krasny hodinky...a on vyznamne...Seamaster...a venovali jsme se kazdej dal sam svymu pullitru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Mimochodem je to strasny obludarium co tam postavili tu lanovku..zlata Kamenka..Lidi tam je ted mraky a vetsina je vymodena spis jak do kina nebo nakupaku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Chopku. Nie Chopoku A co cudujes ze tam je vela ludi ked tam lezes uprostred letnej sezony. Vtedy tam nikto normalny predsa nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Tak to pardon:) Skoda tez ze klub slovenskych turistov kasle na zrezivele rozcestniky na kterych nejde nic precist.. mnoho Tater neznalych turistov by to mohlo poplest.. Jinak ja v Tatrach podruhe, takze sezonni zvyklosti jsem jeste neodkoukal. Za mesic tam zavitam potreti tak uz budu treba vedet vic:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Na jesen je v tatrach najlepsie pocasie, a ovela menej turistov. Aj ked pri tychto klimatickych zmenach to moze byt vselijake, asi sa uz na to neda spolahnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Pred chvili na vaclavaku kolemjdouci a AP ROO Diver. Vcera tram c.24 z centra na namesti republiky a Rolex Submariner. Oboje snad i prave, coz vzdy potesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Včera v Onesip Caff? pan kavárník na ruce krásné červené Prim Sport :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Kolja po dvaceti letech: je z něj obchodník s hodinkami http://revue.idnes.cz/kolja-herectvi-osudy-rozhovor-herec-mf-dnes-fzi-/lidicky.aspx?c=A160810_154540_lidicky_bib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 A prodává hodinky za velké peníze, protože jedny stojí kolem tisíce dolarů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 O víkendovém nákupu měl pán předemnou na ruce tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se