Badys Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 sry za OT asi bych měl jet ty Vaše hodinky do Přerova okouknout (rozumějte hospody) 1989 -1991 městská Želetavská kasárna a vycházky nejblíže na Haná a pak Bečva, Zubr, Mrtvola, Laguna.... atd....na vycházku muselo být 30Kčs 10 piv za 25Kčs, Startky 4Kčs a dýško 1Kčs. Mrtvola to byla fakt nalejvárna, když přišli vojáci, tak obsluha vyhodila důchodce a nám začali nosit, ale většinou to bylo takové tempo, že jsme nestačili pít , ale už si nepamatuju kde v Přerově to u Mrtvoly bylo. Jo a to Kčs mne fakt nešlo vůbec napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Jejich kuřecí křídla jsou vyhlášena. U stolu ještě nějaké smartwatch a řešily se přípravy na nadcházející motosezónu.Jestli motosezona tak to byl Juraj11 na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Železniční stanice Jedlová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Včera na parkovišti chlapík na ruce hodinky, říkám si, že by RLX suby? No a ono nějakej podobnej šmejd jako Parnis a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Rolex second hand v Trevisu - Italie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Kolega přinesl do práce na ukázku hodinky, které nosí jeho drahá polovička. Foto bylo nutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Kolega přinesl do práce na ukázku hodinky, které nosí jeho drahá polovička. Foto bylo nutné.Tady tyto hodinky kde vlastně ani nevíš kolik je hodin jsou nejlepší . Hlavně že se jí líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 (upraveno) Dnes ráno na závěrečné párty MB PFW, Blue Paper vs Komiks: Exos + Lumiere borec s datejustama na jubilee a borec vedle něj asi oyster p. Myslel jsem že jsem jediný blázen co si tam veme hodinky ale bylo nás víc. Potěšilo. Upraveno 25. března 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Tady tyto hodinky kde vlastně ani nevíš kolik je hodin jsou nejlepší . Hlavně že se jí líbía proč bys nevěděl? Je tři čtvrtě na deset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Vcera v Karlovych Varech muzeum motylu na vyhlidce Diana pekne Rolex Explorer a nejake starsi Tag Heuer potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 A jeste jeden postreh z Bangkoku.. Prislo mi, ze tam nosi G-Shocky snad uplne vsichni. A cim vetsi, tim lepsi! )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Chlapi, myslíte, že je tam budou ty regulátory ještě mít?????Avion shopping park Ostrava, Quick Time... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Nemam to po ceste, tak se ti nemrknu. Zkus najit cislo a zavolat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Chlapi, myslíte, že je tam budou ty regulátory ještě mít?????jestli jo, tak nech rovnou vyměnit všechna těsnění .... za tyhle prachy se to prodávalo před osmi lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Dneska na mě kamarádka, jestli znám značku hodinek Hublot. Já že jo, že to jsou zajímavý hodinky, ale dost drahý, nezřídka kolem čtvrt milionu korun. A ona že jedny přivezla její máma jejímu příteli z Thajska ukázala mi fotku a bylo to něco mezi hračkou z happy mealu a suvenýrem z matějský. Říkala, že tam na to mají v Thajsku strašný slevy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Sorry poslalo se to dvakrat Upraveno 27. března 2017 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 ja sem se ted vratil z konference, kde se obcas zaleskl nejakej ten datejust, jinak jedny zlaty longiny, par tissotu, jedna invicta sub...jeden typek tam mel nomos tangente, ktery sem poznal z dalky, tak sem se k nemu raznym krokem vydal a na zaklade toho jsme se spratelili . rikal ze je dostal k promoci.jinak mne prekvapilo, kolik starsich dam a panu tam melo ruzny sileny sporttestery a jiny obri plastaky, gshocky a pod. mozna to bylo tim ze ta konference byla v la thuile na sjezdovce, ale nejak mi to k tem vazenym kmetum nesedelo jinak dost amiku si jeste stale mysli ze iwatch je neco cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Chlapi, myslíte, že je tam budou ty regulátory ještě mít?????Já šel asi před hodinou okolo a jsou tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Dnešní přestup ve Frankfurtu. Čekal bych tu spíš hodiny od Sinnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Dneska rano mlady Seikar v tram c. 18 s nestandardni kombinaci daydate potapek na hnedem koznem reminku. Po strasne dlouhe dobe nekdo s normalnima hodinka, tak jsem se musel podelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se