Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

sry za OT asi bych měl jet ty Vaše hodinky do Přerova okouknout (rozumějte hospody) 1989 -1991 městská Želetavská kasárna a vycházky nejblíže na Haná a pak Bečva, Zubr, Mrtvola, Laguna.... atd....na vycházku muselo být 30Kčs 10 piv za 25Kčs, Startky 4Kčs a dýško 1Kčs. Mrtvola to byla fakt nalejvárna, když přišli vojáci, tak obsluha vyhodila důchodce a nám začali nosit, ale většinou to bylo takové tempo, že jsme nestačili pít  :cheers:, ale už si nepamatuju kde v Přerově to u Mrtvoly bylo. Jo a to Kčs mne fakt nešlo vůbec napsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Dnes ráno na závěrečné párty MB PFW, Blue Paper vs Komiks: Exos + Lumiere borec s datejustama na jubilee a borec vedle něj asi oyster p. Myslel jsem že jsem jediný blázen co si tam veme hodinky ale bylo nás víc. Potěšilo.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Dneska na mě kamarádka, jestli znám značku hodinek Hublot. Já že jo, že to jsou zajímavý hodinky, ale dost drahý, nezřídka kolem čtvrt milionu korun. A ona že jedny přivezla její máma jejímu příteli z Thajska :D ukázala mi fotku a bylo to něco mezi hračkou z happy mealu a suvenýrem z matějský. Říkala, že tam na to mají v Thajsku strašný slevy :D

Odkaz ke komentáři

ja sem se ted vratil z konference, kde se obcas zaleskl nejakej ten datejust, jinak jedny zlaty longiny, par tissotu, jedna invicta sub...

jeden typek tam mel nomos tangente, ktery sem poznal z dalky, tak sem se k nemu raznym krokem vydal a na zaklade toho jsme se spratelili :). rikal ze je dostal k promoci.

jinak mne prekvapilo, kolik starsich dam a panu tam melo ruzny sileny sporttestery a jiny obri plastaky, gshocky a pod. mozna to bylo tim ze ta konference byla v la thuile na sjezdovce, ale nejak mi to k tem vazenym kmetum nesedelo :)

jinak dost amiku si jeste stale mysli ze iwatch je neco cool

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...