Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dnes jsem v obchodě u vietnamců zahlídl něco, co z dálky připomínalo lidskou bytost. Crocsy s ponožkami, třičtvrteční kalhoty, falešné triko Lauren s límečkem nahoru a na ruce asi 54mm hodinky zn. fossil. Celý tento vytuněný outfit dokreslovala ledvinka u pasu a asi 165 cm a odhadem takových 110 kg :D Mělo to přibližně 40 let a to, že vzhled někdy neklame. To dokázalo ještě tím, že potom co mu ty dvě mladé milé vietnamky odmítly prodat cigarety na stravenku, tak jim začal nadávat, že neumí česky.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem v Rumunsku na mistrovstí světa v rychlostní kanoistice do 23 let a dnes jsem měl štěstí na zajímavý kousky (asi proto, že mám dnes narozky nebo co) v buse, který vozí výpravy na závodiště, jsem nejprve ráno viděl nějakého tetovaného Žána Marého s mega výstřihem, růžovejma ponáglema s plameňákama a PO na gumě a odpoledne pak starého Australana zřejmě s Aqua Terrama (?).

post-32970-1501329540,53.jpg

post-32970-1501329637,84.jpg

post-32970-1501330039,49.jpg

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Včera jsem v Hradci potkal starého pána s hodinkami Heuer na ruce, původní majitel, nošené jako jediné posledních 40 let. Za tu dobu byly 2x v servisu a pořád fungují i stopky.

post-38642-0-73757500-1501665253_thumb.jpgpost-38642-0-24382700-1501665276_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nemá k nim už nic, jen takto hodinky s neoriginálním tahem. Ale jakoby ty hodinky od něj načerpaly tím neustálým nošením auru, kvůli které je pořád držím v hlavě. Ptal jsem se ho, jestli by se jich nebyl ochoten prodat a odpověď byla jasné nikdy. Popřál jsem mu tedy dlouhý život a ať mu hodinky dlouho vydrží.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...