Návštěvník Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Dnes jsem v obchodě u vietnamců zahlídl něco, co z dálky připomínalo lidskou bytost. Crocsy s ponožkami, třičtvrteční kalhoty, falešné triko Lauren s límečkem nahoru a na ruce asi 54mm hodinky zn. fossil. Celý tento vytuněný outfit dokreslovala ledvinka u pasu a asi 165 cm a odhadem takových 110 kg Mělo to přibližně 40 let a to, že vzhled někdy neklame. To dokázalo ještě tím, že potom co mu ty dvě mladé milé vietnamky odmítly prodat cigarety na stravenku, tak jim začal nadávat, že neumí česky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Remon Vos, zakladatel CTP. Foto v E15. Vidím prosím správně Audemars Piguet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Podle me jsme vcera s klukama v Kofeinu videli pana s jaquet droz sedel s pani nebo slecnou u vedlejsiho stolu. Nekdo mistni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Remon Vos, zakladatel CTP. Foto v E15. Vidím prosím správně Audemars Piguet?Ano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 V NY v metru sportovne obleceny borec, ale na ruce mel podle me Wardy. Aspon mi to tak pripadlo dle loga. Neco ze slimline kolekce? Jinak vcera v rooftop baru se to hemzilo subama, datejustama a smp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Dneska v Makru Stodůlky měl borec klasický fliegry na hnědým kožaku. Tipnul bych to na Štajny 44, ale víc jsem neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Jsem v Rumunsku na mistrovstí světa v rychlostní kanoistice do 23 let a dnes jsem měl štěstí na zajímavý kousky (asi proto, že mám dnes narozky nebo co) v buse, který vozí výpravy na závodiště, jsem nejprve ráno viděl nějakého tetovaného Žána Marého s mega výstřihem, růžovejma ponáglema s plameňákama a PO na gumě a odpoledne pak starého Australana zřejmě s Aqua Terrama (?). Upraveno 29. července 2017 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Remon Vos, zakladatel CTP. Foto v E15. Vidím prosím správně Audemars Piguet?Toto je docela stara fotka, uz docela zmenil image a toci toho vic. Krome AP jsem ho uz videl i s PP Nautilus a jeste jednema PP, u kterych z hlavy nedam model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Vcera v Berline na pratelacku Hertha-Liverpool prevladaly v te smesici narodnosti vsemozne digitalky, o druhe misto se delil rolex s breitlingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 (upraveno) Bych se nenadál, že někdy naživo uvidím Big Piloty, nadto v MHD... Alespoň to o pár minut později vylepšil pán u Bílý Labutě s dítětem na ruce, co nastupoval do bílé XC60 a na ruce měl steelfishe Upraveno 31. července 2017 uživatelem stepan_1981 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Tos měl vyfotit spíš tu slečnu v červeném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Dnes kolem poledne Potrefená husa na Albertově a Fortis B-42 Cosmonaut v chronu. Někdo zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Rolex v Grazu .... a pěkné jméno/název. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Včera jsem v Hradci potkal starého pána s hodinkami Heuer na ruce, původní majitel, nošené jako jediné posledních 40 let. Za tu dobu byly 2x v servisu a pořád fungují i stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Hujerky libový. Ten tah si pamatuju z prodejen klenoty 70ých let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Hustej kekel na těch hodinkách, ale je to srdcař, to se pozná Tah je klasika Kovotex Trenčín, často se objevuje na primkách (asi nejvíc na sportech 2) - fakt si zde i něco přečti čoveče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Nemá k nim už nic, jen takto hodinky s neoriginálním tahem. Ale jakoby ty hodinky od něj načerpaly tím neustálým nošením auru, kvůli které je pořád držím v hlavě. Ptal jsem se ho, jestli by se jich nebyl ochoten prodat a odpověď byla jasné nikdy. Popřál jsem mu tedy dlouhý život a ať mu hodinky dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Dnes na pohovoru mel technicky manazer Seiko skx007 na gume... Jestli prace vyjde, zkusim kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Vcera navecer se po centru Brna motal chlapik (sel s druhym clovekem pres centrum, pak zpatky a nakonec zaparkoval v na Svobodaku kavarne na zahradce) s renovovanyma/novodobyma igenama s bilou lunetou. Moc pekne! Nekdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 V Klášterci n/O museum hodin.Amatérské, ale zajímavý kousky tam měl. https://www.google.cz/maps/@50.3846755,13.1718638,3a,75y,141.73h,92.13t/data=!3m7!1e1!3m5!1sxPD7eaMcA3-NZH0WpBo12Q!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DxPD7eaMcA3-NZH0WpBo12Q%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D138.16945%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se