Lookyn Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 :-D a nechybí moc, a přehraje na tom i vinyl.Je to peklo, včera jsem na horách potkal chlapíka, který měl na ruce podobnou dieselovou obludnost, a přitom tam přijel autem, podle kterého si mohl dovolit klidně i AP... Spousta lidí vybírá tak, aby hodinky vynikly na ruce a každej se na ně ptal... a to je jedinej požadavek... bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Tvl, na co jsou proboha ctyri casy? Na mallu jsou v aci za desitku, no nekup to, kdyz je to tak levny... GMT vyššího levelu Já je teda našel na hodinky-365 za necelých 6k, na tahu úplně přesně stejný tuším 8k... holt i u tohohle brandu se tvrdě připlácí za kovovej tah Ale aspoň všechny ty tlačítka a korunky mají nějakou funkci... Je to už delší dobu co pro změnu jinej kámoš přišel s podobně velkýma obludama od Bentime...Tři ciferníky, tři korunky a jako bonus dvě fejkový tlačítka chrona, který tam samozřejmě nebylo... a to je prosím syn hodináře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Nemůžu přijít na to,co ukazuje čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Podle mě, tam jsou 4 ciferníky, co ukazují čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Takové hodinky mají přidanou hodnotu.můžeš s nima o stůl rozbíjet ořechy nebo je roztočit nad hlavou a metat je do dálky po nepřítelich-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Já jsem dneska viděl mezi 13-14h v Hradci u podchodu mostu u nemocnice týpka s holkou a hádal bych, že to byl pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Svetlej Superb v kombiku a pod ?eskovou? znackou ramecek Helveti. V Opave...zeby Jirka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norrona Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 (upraveno) Svetlej Superb v kombiku a pod ?eskovou? znackou ramecek Helveti. V Opave...zeby Jirka?....v Opave s velkym napisem Helveti na boku....starsi MPV typu Mazda nebo Toyota. Asi tu ma Helveti nekde hnizdo :-)....minuly tyden vecer v nemocnicni lekarne Upraveno 30. prosince 2019 uživatelem Norrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Urcite tu ma lihen...Jirka je prapuvodne z Opavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Jo jo, Opava je dobrá líheň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondras69 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Jo jo, Opava je dobrá líheň :-)S tím souhlasím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Ked je dnes ten silvester... Dnes rano pokladik v tescu.Asi mali koncorocne odmeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Pekne spyfoto, seico ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nemaj lidi, tak šel na kasu i majitel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Že Honza Koubek z meziplynu nosí Wengery už to proběhlo. Na Instagramu má teď tohle. Není nakonec taky místní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Dnes kolem oběda restaurace Sezemický dům kousek od Pardubic a u vedlejšího stolu suby s datem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Já jsem dneska viděl mezi 13-14h v Hradci u podchodu mostu u nemocnice týpka s holkou a hádal bych, že to byl pebe tady je spousta týpků s holkama nefotili tam něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 tady je spousta týpků s holkama nefotili tam něco? Ne, míjeli jsme se těsně u mostu, šli jste směrem k Hučáku. Já jsem projel opačným směrem na oranž Bromptonu. Člověk se dneska už neschová, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Military Issue Rolex Submarine (zkráceně Milsubs) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Military Issue Rolex Submarine (zkráceně Milsubs) Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem garisz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se