Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Ahoj Honzo, no jistej si dneska nemůže být člověk ničím, navíc s těma rouškama vypadají všichni stejně...ale teď jsem si uvědomil, že někdo podobnej jel se mnou v autě na nákup, člověče, ona to asi byla manželka! Ale fotil jsem vážně na tajňačku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, po dlouhé době se mi poštěstilo něco dokoukat. Bažina je pěkný seriál, pěkný tedy vzhledem k obsahu v uvozovkách.

Má to atmosféru, dobře nenatahovaně odvyprávěnou krimi dějovou linku a jsou tam dobře zpracované dobové reálie a společenská nálada.

https://www.csfd.cz/film/646750-bazina/prehled/

EDIT: Asi mám nějaký virus ve svém SW, jdu do filmu. :D

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Mistni znalci treba budou vedet, koho jsem to dnes videl okolo 8:45 na Evropske v bilem Posche Cayenne bez RZ, na ruce Suby v bicoloru (tusim modrej dial) a na hrbetu dlane (nebo jak se ta cast mezi zapestim a prstama jmenuje) mel synek vytetovanou RLX zabi nohu / korunku. Stal jsem za nim na semaforu a pac kouril, mel vystrcenou pazouru z okna.

Odkaz ke komentáři

Tak ten me napad taky, ale jednak jsem mel z jeho zpetnyho zrcatka pocit, ze to nebude on, a taky mu bylo videt tetovani na predlokti, kde mel jen najaky text. Zadny maluvky, co mi ukazal strejda google, jaky ma ten potouchlej umelec.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...