little_w Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Parada, Jirko! A jses si jistej, ze ji neznas, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Ahoj Honzo, no jistej si dneska nemůže být člověk ničím, navíc s těma rouškama vypadají všichni stejně...ale teď jsem si uvědomil, že někdo podobnej jel se mnou v autě na nákup, člověče, ona to asi byla manželka! Ale fotil jsem vážně na tajňačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Ale ze ji slusi! Tak se drzte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) K tomu by sa hodilo to: Ináč super úlovok - nebola to limitka pre chronomag ? Upraveno 22. března 2020 uživatelem Vladino125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ináč super úlovok - nebola to limitka pre chronomag ?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102321-vostok-amphibia-50-v%C3%BDro%C4%8D%C3%AD-%D0%BD%D1%83-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8/page-184&do=findComment&comment=2486341 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 V traileru na film Kurýr: Restart šli vidět hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 To jsou ty, jak pipaly:-) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Benga v US géčka a suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Tak, po dlouhé době se mi poštěstilo něco dokoukat. Bažina je pěkný seriál, pěkný tedy vzhledem k obsahu v uvozovkách. Má to atmosféru, dobře nenatahovaně odvyprávěnou krimi dějovou linku a jsou tam dobře zpracované dobové reálie a společenská nálada. https://www.csfd.cz/film/646750-bazina/prehled/ EDIT: Asi mám nějaký virus ve svém SW, jdu do filmu. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Mistni znalci treba budou vedet, koho jsem to dnes videl okolo 8:45 na Evropske v bilem Posche Cayenne bez RZ, na ruce Suby v bicoloru (tusim modrej dial) a na hrbetu dlane (nebo jak se ta cast mezi zapestim a prstama jmenuje) mel synek vytetovanou RLX zabi nohu / korunku. Stal jsem za nim na semaforu a pac kouril, mel vystrcenou pazouru z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Nevim, ale všechno ukazuje na sympaťáka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Rytmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tak ten me napad taky, ale jednak jsem mel z jeho zpetnyho zrcatka pocit, ze to nebude on, a taky mu bylo videt tetovani na predlokti, kde mel jen najaky text. Zadny maluvky, co mi ukazal strejda google, jaky ma ten potouchlej umelec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Nebyl to Jacob? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Včera v Masterchefovi, vypadá to jako nodate, asi starší s vrtanými nožkami na uchycení tahu. Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem gunman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Taky jsem si včera všiml. Koukal jsem pak na instáč toho kempu, resp.toho borce a z jeho fotek je patrné, že je náš Nedivil bych se, kdyby to byl nějaký místní člen https://www.instagram.com/marekpavala/?hl=cs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 No jo. Ten musí být odtud. Nikdo mimo Chronomag si nekoupí G-Shocky za 12 a nefotí si Rolexy s Mcustou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Jsem napnutej jak guma vod trenek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Jo a když si na závěr sedal ke stolu, tak jsem zahlíd možná i ty vaše redwingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se