Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dneska rano ve vlaku slecna s Portuguese chrono. Cumel jsem jak puk. Ale to nebylo nic proti tomu co me cekalo az jsem dorazil na misto urceni. Pani vedouci testovaciho oddeleni mela na ruce Big Ingenieury na oceli. Ctvrt kila na zenske ruce jsem videl poprve a asi naposledy. Paradne ji slusely. Antireflex neskutecnej, bomba hodinky. Super den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem koukal jako puk :) . Poprvé jsem viděl naživo PO Titanium Liquidmetal-Chrono ! Na obědě s s drahou polovičkou v místním hotelu. Sešel jsem se s německým důchodcem :) na WC a koukám že má na ruce něco zajímavého. Když jsem zaostřil koukám modrý PO. Abych nevypadal jako úchyl počkal jsem až si půjde mýt ruce a tam mě ten ochotný děda nechal hodinky i ozkoušet :) . Musím říct, krásná práce včetně modrého řemene, ALE mě by nevyhovovala velikost a na můj vkus i přílišná výška. Cena v germánii skoro 7000 éček.

Odkaz ke komentáři

Sardinie - snad všechny modely sportovních Rolexek, ocel, bikolor, fullgold i s šutrákama. Na naši hotelový pláži to byla nejpočetnější značka.

Asi nej - páreček, on Nautily s bílým cifrem, ona keramický Suby. Ty jsem nefotil, odrazoval mě silný ruský přízvuk v jejich angličtině

Odkaz ke komentáři

Ty jsem nebral. Na odchyt osmnáctiměsíčního prcka bez pudu sebezáchovy jsem vzal radši jen Seiko :-)

Taky jsem dnes toho svého darebáka dvacetiměsíčního naháněl po koupáku :smile_anim: A hodinky jsem raděj nechal doma /budu si muset pořídit nějaké vodní otloukánky/.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník beeep

dnes na golfu v Beřovicích , snad sraz IWC magorů...2 big piloty, aquatimery a myslím že jsem zahlédl i grande complication...s Viktorkama na ruce jsem si tam přišel tak nějak navíc :D

Odkaz ke komentáři

Dnes plodné odpoledne, nejprve v Meku směr Plzeň z Prahy ( Rudná ) černý submarinery, pak na konepruskych jeskyních Navitimery na kůži:-) nebyl někdo odsud na výletě?

Dále v Sobotu odpoledne v obchodním centru Šestka Panerai na gumě. Jen nevím jaké, zatím jsem k této značce nenašel cestu a nic o ni nevím :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...