cali Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 V prazskej MHD starsi pan s vintaznymi GS hi-beat, tah uz mal nieco za sebou a pravdepodobne nebol povodny, ale hanbu mu nerobili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Dneska rano ve vlaku slecna s Portuguese chrono. Cumel jsem jak puk. Ale to nebylo nic proti tomu co me cekalo az jsem dorazil na misto urceni. Pani vedouci testovaciho oddeleni mela na ruce Big Ingenieury na oceli. Ctvrt kila na zenske ruce jsem videl poprve a asi naposledy. Paradne ji slusely. Antireflex neskutecnej, bomba hodinky. Super den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Včera v buse č.188 měl chlápek Autavie a dnes v Bille ve Vodičkově jsem zahlédl Planet Oceany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Dnes jsem koukal jako puk . Poprvé jsem viděl naživo PO Titanium Liquidmetal-Chrono ! Na obědě s s drahou polovičkou v místním hotelu. Sešel jsem se s německým důchodcem na WC a koukám že má na ruce něco zajímavého. Když jsem zaostřil koukám modrý PO. Abych nevypadal jako úchyl počkal jsem až si půjde mýt ruce a tam mě ten ochotný děda nechal hodinky i ozkoušet . Musím říct, krásná práce včetně modrého řemene, ALE mě by nevyhovovala velikost a na můj vkus i přílišná výška. Cena v germánii skoro 7000 éček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Sardinie - snad všechny modely sportovních Rolexek, ocel, bikolor, fullgold i s šutrákama. Na naši hotelový pláži to byla nejpočetnější značka. Asi nej - páreček, on Nautily s bílým cifrem, ona keramický Suby. Ty jsem nefotil, odrazoval mě silný ruský přízvuk v jejich angličtině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Plážový prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Doufám,že jsi s ním vyměnil ty svoje Rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Doufám,že jsi s ním vyměnil ty svoje Rolády Ty jsem nebral. Na odchyt osmnáctiměsíčního prcka bez pudu sebezáchovy jsem vzal radši jen Seiko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Ty jsem nebral. Na odchyt osmnáctiměsíčního prcka bez pudu sebezáchovy jsem vzal radši jen Seiko :-) Taky jsem dnes toho svého darebáka dvacetiměsíčního naháněl po koupáku A hodinky jsem raděj nechal doma /budu si muset pořídit nějaké vodní otloukánky/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 dnes na golfu v Beřovicích , snad sraz IWC magorů...2 big piloty, aquatimery a myslím že jsem zahlédl i grande complication...s Viktorkama na ruce jsem si tam přišel tak nějak navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Dnes jsem v metru zahlédl Rolex like Invicty v bicoloru... a byly opravdu hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Dnes jsem v metru zahlédl Rolex like Invicty v bicoloru... a byly opravdu hnusný Nebylo to na trase B a nějak brzo ráno ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 ... dnes v Bille ve Vodičkově jsem zahlédl Planet Oceany. Jestli to bylo kolem pul sedmy vecer, tak jsem to byl nejspis ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Banda americkejch důchodců... všichni do jednoho různý RLX. Ale průvodce parádní Hanharty chrono... Nádhernej stroj... Za pochvalu byl rád, divil se, že to tady známe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 Dnes, v zastavárně v Krymské 41 - Tissot PRC 100 automatic za 6000,-. Neměl jsem čas je více zkoumat, od prodejce bych se stejně nic nedověděl (osobní zkušenost z jiného prodeje ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Dnes plodné odpoledne, nejprve v Meku směr Plzeň z Prahy ( Rudná ) černý submarinery, pak na konepruskych jeskyních Navitimery na kůži:-) nebyl někdo odsud na výletě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 V pátek v Aquapalace mamina s asi 4-5 letým capartem a na ruce Omega Seamaster Planet Ocean na meshi. Hezká kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Dnes plodné odpoledne, nejprve v Meku směr Plzeň z Prahy ( Rudná ) černý submarinery, pak na konepruskych jeskyních Navitimery na kůži:-) nebyl někdo odsud na výletě? Dále v Sobotu odpoledne v obchodním centru Šestka Panerai na gumě. Jen nevím jaké, zatím jsem k této značce nenašel cestu a nic o ni nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Právě teď , Eden nákupní centrum poslední patro u jídla - Planet Oceany na kůži moc hezký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dablik Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 pred chvilou u obeda - kolegyne mala Panerai Luminor Marina ... moc pekny pohlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se