Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dnes cca v 14.30, ostrov Hvar, vesnice Ivan Dolac, lezu z toho jejich nejvyššího kopce ( hora to není- 626 m ), jazyk na vestě a proti mě vylejzá tatík z karavanu ( evidentně vstával ), na ruce omegy seamaster james bond a haleká, že by si dal další pivo. Těch hodinek mě tak nějak přišlo škoda.

tak tomu sa uz povie "brainwashed", kolego.. ale liecit sa to da :)

ja co som videl bondovky na rukach, tak to boli vsetko typkovia na mile vzdialeni predlohe. cim to asi bude.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je hloupa sablona. Nasteti tyhle balkansky manyry, ze kdo ma do p....e diru jezdi autem, az tak uplne neplati.

Je treba se oprostit od nafoukaneho vnimani MHD jako socky a mastny tyce.

Vedle sebe mam napr. zrovna babu/mamicku, co strida Vuittonky jak ja ponozky, sperky ma komplet Trinity a v MHD je denne.

bohuzial bratislava je malomesto balkanskeho typu. viac nez by sa zdalo.

myslim ze aj ako predmestie viedne zlyhava na celej ciare. proste to neporovnavaj s regulernym velkomestom. to BA najblizsich 200 rokov nebude.

ja poznam dospelych ludi - a inac sa javia uplne normalni - ktori si nesadnu do skodovky alebo do kie. spoluziacky mojej dcery nevedia ako sa kupuje listok na mhd (sukromna skola) a telefon nazyvaju ajfon (ja napr. nazyvam telefon telefonom). kym nepridu maminy v suv tankoch tak nevyjdu tri metre zo skoly a mama musi zaparkovat priamo pred vchodom..

Odkaz ke komentáři

bohuzial bratislava je malomesto balkanskeho typu. viac nez by sa zdalo.

myslim ze aj ako predmestie viedne zlyhava na celej ciare. proste to neporovnavaj s regulernym velkomestom. to BA najblizsich 200 rokov nebude.

ja poznam dospelych ludi - a inac sa javia uplne normalni - ktori si nesadnu do skodovky alebo do kie. spoluziacky mojej dcery nevedia ako sa kupuje listok na mhd (sukromna skola) a telefon nazyvaju ajfon (ja napr. nazyvam telefon telefonom). kym nepridu maminy v suv tankoch tak nevyjdu tri metre zo skoly a mama musi zaparkovat priamo pred vchodom..

We're all living in America

Odkaz ke komentáři

Giovany21> to je hloupost... např. Brno je malé, všude dojdeš pěšky, autem do centra pohodlně nevjedeš bez povolení, problematicky parkuješ, nemůžeš si dát pivo, nemáš-li garáž, tak leckdy jdeš do auta dál než na MHD atd atd.

Takže proces, kdy ženská nabalí dítě, veme kočárek, jde pro auto, kurtuje dítě, nakládá auto, rozkáládá kočárek, nakládá kočárek, hledá kde zaparkovat, platí prkovné, odkurtovává dítě, vykládá věci, skládá kočárek, kurtuje dítě do kočáru, zbytek cesty na kafe jde pěšky a to stejné repete při návratu.... je nesmysl

kdyz je to kousek, sem ochotnej jit pesky, jinak autem, do MHD v brne proste nelezu. pod vlivem alkoholu se prepravuju taxikem nebo pesky. do centra pohodlne vjedes, s trochou stesti zaparkujes i s kravou typu X5.. a fakt neznam nikoho, kdo by polovicce koupil slusny hodinky a pak ju nechal do mesta trepat salinou..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

kdyz je to kousek, sem ochotnej jit pesky, jinak autem, do MHD v brne proste nelezu. pod vlivem alkoholu se prepravuju taxikem nebo pesky. do centra pohodlne vjedes, s trochou stesti zaparkujes i s kravou typu X5.. a fakt neznam nikoho, kdo by polovicce koupil slusny hodinky a pak ju nechal do mesta trepat salinou..

Tak asi jak kdo. Ale je pravda že já to mám pěšky všude do pár minut a to bych si připadal jako debil jet autem např. z Arne Nováka na Českou (však víš jak je to centrum malé)

Odkaz ke komentáři

a fakt neznam nikoho, kdo by polovicce koupil slusny hodinky a pak ju nechal do mesta trepat salinou..

Pokud jsou Heuerky slušný, tak znáš :lol2:

Edit: pravda je ovšem, že zoufale nerada řídila...(a já ve své milované Feldě 1.6 na sedadle spolujezdce trpěl)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Asi před půl hodinkou v Intersparu v trafice,chlap asi v mým věku a na ruce Explorer I,samozřejmě že ne fíky,taky jsem s ním pokecal,není ale členem,měl docela přehled,namotal ho do toho známy z Jablonce který rolády sbírá,myslím že někdo zdejší.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...