Corvus corone corone Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Tak to je nářez. Ale zase je tam spousta úzkých úseků, kde bych si to s dlouhejma prknama moc neužil. Zatím jsem jel nejdelší sjezdovku v Ainecku - 6km v kuse. Dole jsem se klepal, jak drahej pes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února (upraveno) Jednou jsme jeli s partou v Alpe d´Huez sjezdovku z Pic Blanc (v místě nejvyšší vrchol, kam se dá dostat lanovkou) 16km. V kuse teda ne. Jestli si to dobře pamatuju, tak dole to byl docela dlouhej mírnej úsek a na francouzské poměry taková širší cesta a místy fakt cesta. Nic moc zážitek, už jsme na ní pak nikdy nešli. Veselé na tom bylo, že to u výstupu z lanovky začlo takovým nějakým ledovým korytem a mnoho "lyžařů", když to tam nahoře vidělo, šlo zpátky do lanovky dolů. Jinak teda u mě je Alpe d´Huez pěkný středisko. Upraveno 11. února uživatelem geometr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února před 21 minutami, geometr napsal: Jednou jsme jeli s partou v Alpe d´Huez sjezdovku z Pic Blanc (v místě nejvyšší vrchol, kam se dá dostat lanovkou) 16km. V kuse teda ne. Jestli si to dobře pamatuju, tak dole to byl docela dlouhej mírnej úsek a na francouzské poměry taková širší cesta a místy fakt cesta. Nic moc zážitek, už jsme na ní pak nikdy nešli. Veselé na tom bylo, že to u výstupu z lanovky začlo takovým nějakým ledovým korytem a mnoho "lyžařů", když to tam nahoře vidělo, šlo zpátky do lanovky dolů. Jinak teda u mě je Alpe d´Huez pěkný středisko. Je. Tam jsme byli s kámošema před dvěma lety. Letos Tři Údolí a to se nám zdálo ještě o něco lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Jo, to jsem psal už, 3 údolí jsou u mě nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 3Udolia su uplne naj co som v zivote lyzoval. Ale vie tam byt nahovno pocasie, takze radsej Dolomiti, kde je vacsia sanca na dobre pocasie, je to vyrazne vyrazne blizsie a len o kusok horsia lyzba (napr Sestriere) V mojom domacom stredisku (Jasna) to je zhora dole cca 5km a 1000 vyskovych. Na jednu supu to december/januar nedavam, vo februari lentaktak a od marca uz s prstom v nose. V Lomnici to je zo sedla dole cca 6.5km a 1300 vyskovych, co je max na SVK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Jo, ta Francie je prostě strašnej flák cesty, to je u mě jedinej vopruz. Jinak já tam měl na počasí dycky kliku (jestli se tak dá řikat i tejdnu, kdy bylo celej tejden sice azuro, ale -20 i přes den a nahoře studenej vítr ). Ale ta parta, s kterou jsme jezdili, jeden rok zrovna v Alpe d´Huez měla celej tejden mlhu, že to fakt nešlo, takže většina tejdne jiný aktivity. Ten rok jsem zrovna nebyl. Asi to bylo tim, že jsem tam nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprisalov Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Ahoj. Rád bych se zeptal na nastavení vázání Marker M-Motion 12 GW na délku boty. Chápu, že na stupnici na desce nastavím délku boty, ale nevím, jestli se začíná od paty nebo od špičky. Měl jsem nastaveno od paty, ale přijde mi, že nejsem tak nějak uprostřed lyže. Doufám, že dotaz nevadí; nevěděl jsem, do jakého vlákna ho nahodit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 14. 2. 2025 v 15:12, Koprisalov napsal: Ahoj. Rád bych se zeptal na nastavení vázání Marker M-Motion 12 GW na délku boty. Chápu, že na stupnici na desce nastavím délku boty, ale nevím, jestli se začíná od paty nebo od špičky. Měl jsem nastaveno od paty, ale přijde mi, že nejsem tak nějak uprostřed lyže. Doufám, že dotaz nevadí; nevěděl jsem, do jakého vlákna ho nahodit. Díky Na špičce nastavíš délku (třeba315mm) boty a potom došteluješ patu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprisalov Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Před hodinou, guzmic napsal: Na špičce nastavíš délku (třeba315mm) boty a potom došteluješ patu. Jasně, díky. Stejně jsem zjistil, že mi je to jedno, jestli stojím víc vzadu nebo uprostřed, lyže mě poslouchají víceméně stejně. Největší rozdíl byl, že se mi najednou zdály dost krátké, jak jsem byl blíž u špiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února (upraveno) My měli víkend na horách a jsem upřímně rád, že jsme ho přežili Občas se nezadaří, nějáký boreček parkoval na parkovišti přes ručku a trefil kámoše auto co byl se mnou a to pěkně, takže náladu měl kámoš hnedle fuč a aby to nestačilo, moje princezna nedobrzdila a v docela velké rychlosti vjela do turniketu. Jsme ani nevěděl, že to má nějáký bezpečnostní systém a v případě nárazu to povolí To jí asi zacharánilo od nějákého průseru, takže jenom naražené ruce, které si dala reflexně před hrudník, a trochu v šoku, ale já už se z toho psychicky nedostal a bylo taky po lyžování. A člověk může milionkrát tlouct těm dětem do kebule moudra a hned je průser na světě.....vůbec jsem nepochopil co to udělala. Upraveno 17. února uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února @Corvus corone corone tak, aktualizace stavu, místo penzionu jedeme do hotelu je to sice dražší, ale zase horší cesta. Budeme ve Filzmoos přímo u sjezdovky, tam se dcera a žena rozlyžuje a potom je vezmu někam dál, kde bude víc km sjezdovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 6 hodinami, Koprisalov napsal: Jasně, díky. Stejně jsem zjistil, že mi je to jedno, jestli stojím víc vzadu nebo uprostřed, lyže mě poslouchají víceméně stejně. Největší rozdíl byl, že se mi najednou zdály dost krátké, jak jsem byl blíž u špiček. já jsem to jednou špekuloval a taky to řešil a zjistil jsem, že to u mě funguje v hlubokém sněhu, tam jsem posunul botu lehce dozadu, jinak to neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 4 hodinami, African napsal: My měli víkend na horách a jsem upřímně rád, že jsme ho přežili Občas se nezadaří, nějáký boreček parkoval na parkovišti přes ručku a trefil kámoše auto co byl se mnou a to pěkně, takže náladu měl kámoš hnedle fuč a aby to nestačilo, moje princezna nedobrzdila a v docela velké rychlosti vjela do turniketu. Jsme ani nevěděl, že to má nějáký bezpečnostní systém a v případě nárazu to povolí To jí asi zacharánilo od nějákého průseru, takže jenom naražené ruce, které si dala reflexně před hrudník, a trochu v šoku, ale já už se z toho psychicky nedostal a bylo taky po lyžování. A člověk může milionkrát tlouct těm dětem do kebule moudra a hned je průser na světě.....vůbec jsem nepochopil co to udělala. Jojo, je to radost, moje blondýnakdyž byla malá taky jednou zabrzdila přilbou o tu tyč a sedla na zadek,ale vydržely to oba já šel na pumelenici . Nechápu že dneska někdo nedá děcku přilbu a páteřák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 30 minutami, DavidLC napsal: Jojo, je to radost, moje blondýnakdyž byla malá taky jednou zabrzdila přilbou o tu tyč a sedla na zadek,ale vydržely to oba já šel na pumelenici . Nechápu že dneska někdo nedá děcku přilbu a páteřák... Tak hlavně že jste to také dali bez zranění U nás páteřák i helma samozřejmost, ale i tak tyto srážky můžou dopadnout dost blbě..... železo většinou vyhraje. Byla to drsná zkušenost a jsme rádi že to dobře dopadlo, tatínek dal večer slivovičku a také se dal do pohody 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Jarnacky za nami, snehu nastesti dost, ale teplo i ve 2 tisicich. Ve 3 tisicich to slo, jen viditelnost nic moc cely tyden a vicemene bez slunicka. Ale dobry, zase neco noveho. Pejo 3000. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Včera jsem byl po dvou letech na Kohútce, kdyby tam nebylo cca 4-6 ZŠ na kurzu, tak nás tam lyžovalo možná deset, parádně upravená sjezdovka byla ještě kolem oběda. Mám takové tušení, že jak na Bílé otevřeli novou šestisedačka, tak mají o dost míň lidí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Nám to letos nějak nevychází. Minulý týden Itálie, hnusně, příští týden Krkonoše, zase nic moc. Tento týden ve fabrice azuro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mko Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Chopok vľavo a Ďumbier vpravo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.sage Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února V 11. 2. 2025 v 14:39, geometr napsal: Jo, to jsem psal už, 3 údolí jsou u mě nejvíc. Za mne taky...ale ta cesta je peklo. Takze jsem tam 10 let nebyl Me bavi Cortina, mam to tam rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno neděle v 12:16 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:16 Mikaela Shiffrinová Neskutečné a zasloužené. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se