African Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna 16 minutes ago, Koprisalov said: Chápu, ale úspora nějakých 6k to už za to stojí. No právě, říkám si že je budu mít do důchodku a hnedle jsem kvůli tobě v kategorii 20 a výš....
Koprisalov Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 17 hodinami, African napsal: No právě, říkám si že je budu mít do důchodku a hnedle jsem kvůli tobě v kategorii 20 a výš.... Nemáš zač
African Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Tak jsem si nechal hodit na krám ty Nordicy Steadfast 80 DC a k tomu botky Sportmachine 3 100 GW, ošahám si to a uvidíme. Oproti tomu co jsem měl, by to mělo být na míle lepší co píšou a porovnávají....no stejně vše nakonec prověří kopec, když tak budou do měsíce v prodejním vlákně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Nás letošní set-up....no, už jsme ve zdraví také doma. Teď už asi až příští rok.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února uživatelem Gustaf 2
African Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února To je radosti po patnácti letech... zrovna se jdu podívat jak to vypadá ještě letos s tím ubytováním v Rakousku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
African Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února Tohle by se mohlo někomu hodit, tak to sem dám...ski areály Salcbursko Budu mít dost času v dubnu koukám a to už bude všude tak nějak over, ale zaujal mě dost vysoko postavený Kaprun a sezona do konce května. Byl tam z Vás někdo v dubnu a dá se ještě trochu fajnově zalyžovat tam? Taky mě straší trochu videa z Youťůba, kde tam je všude strašná mrdel lidí a fronty u vleků https://www.bergfex.cz/salzburg/
African Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Nedalo mi to a hezky pěkně za plného deště... nová výbava je nová výbava Ale paráda, lyže i botky fajnově tvrdý, oproti staré výbavě tedy masakr dobrej... baví mě to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Igicz Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Tři Údolí. Pátý den ze šesti hezky. Víc štěstí než rozumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Micey Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Afriko, super a oceňuju že jsi srdcař. Aspoň tam nebylo moc lidí:) S tou Francií, kamarád se teď vrátil z Tignes, lyžování prej fajn, ale pivo na svahu 14,5 EUR? Je to možný..?
Igicz Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Nemyslím si, že bych tady viděl tak drahé pivo. Primárně po něm nekoukáme. Dovezli jsme si Plzeň a Koníčka Na svahu téměř nepijem, dáme si až na ubytku. Snažíme se něco najet, když už to tady máme takovou štreku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dzos Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Ano, je to možný. Kámoši tam teď byli, na svahu pivo za 15 E, a třeba hrachová polévka 22 E. 1 1
Micey Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Husty. Jako ja se na svahu taky neopijim, ale jedno dopoledne a jedno pred poslednim sjezdem si dam. Todle uz by pro me teda bylo silne psychicky nekomfortni, nedejboze kdyby tam sel clovek s rodinkou na obed.. zlata Italie:)
Igicz Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února 2+2 za oběd s pitím tak 200 E. Maras. Ale třeba skipas nás vyšel na 1200,- Kč/os/den, což je pecka.
African Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února My kdykoliv tam byli, ať už lézt nebo lyžovat, tak mě daleko víc než vysoké ceny vadili samotný mega nabubřelý Francouzi Ale jinak když to člověk trochu profiltruje a chytne počasí jako IgiCZ, tak tam je suprově a nemá to prostě chybu
zacik Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února ked som bol vo ValThorens cca 20 rokov dozadu, tak uz vtedy stalo pivo 6E. Takze tych 15E verim. To by som asi fakt nedal, sak za to mam v mojom rodnom Svidniku 10 piv a 5 boroviciek
Maro Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Dopi*e ku*vafix, chudák holka, ja jsem ji fakt přál aspon ten dojezd do cíle 2
African Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Hlásí deset, tak to drtím než to sleze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hopa26 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) jsem tu uz po 45 od narozeni sem jezdime a chybel sem asi jen za kovidu . vyznam se z dnesniho zazitku. mam atomic lyzicky, sx10 supercorss, kupoval jsem jeste za svobodna, tzn mam je asi 18let. dneska pod svahem testovani k2 , maj nejaky ukazky modelu. sel sem se zeptat, ze jsem to nikdy nezkousel a jestli bych mohl i ja, kdyz nejsem zavodnik. borec : "jasny, co jezdite?" rikam : " profesorskej styl s kotnikama, kolenema a nohama u sebe , kratky a dynamicky oblouk do hran, tak jak se to ucilo za komanců , a nesmim zapomenout kolem hulky obloucek. " borec:" no to sem sam zvedav, co na to reknete." sem byl skeptickej a necekal jsem od toho nic moc. lyze se mi zdala s vetsi plochou, ale ne o moc. byl sem taky podezrivavej, jestli neco ucejtim. vsechny co vypisujou moudra jsem bral bud za obr odborniky, nebo kecaly. asi jako odyz jede debata v putyce, jestli aechcanej pozna v slepem testu plzen od ambroziuse z lidlu. vic verim botam, ty mam na miru, jak mam velkou nohu a trpel sem. nechal sem si udelat lyzaky na miru. kdyz jsem jel s tema pujcenejma prknama dolu, chtelo se mi plakat krasou. ta lyze neskutecne citelna, poslusna, naszaeni do oblouku i vyjezd z nej absolutne kontrolovatelnej. prislo mi, ze to neni vubec zadna prace, strasne snadno se mi sjizdelo dolu, i mista ktera byla pod snehem se prejizdela bez neklidu nebo nuntneho pouziti sily, abych nohy udrzel u sebe. prirovnal bych to fakt jak kdyz srovnam cernou a bilou, tak ohromenj rozdil v tom vedeni i samotne jizde byl. neplatilo se nic, to jsem ani nevedel, ptal sem se na konci co jsem dluznej. zitra ( nemel je tam ) mam zamluvene jeste nejake jinaci, pry je to pohodlny styl pro vetsi oblouk, takze si vyzkousim i ten. nekdy si priznam ze se pletu a necinim to rad. tak to bylo dnes a tady. nechapal jsem vubec, jak ukrutnej vyvoj ty lyze za 17 let urazily. Ofotil sem si je a mam fakt chut si udelat radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. února uživatelem hopa26
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se