Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Ja vim, je leto :) 

Sleduju Lindsey a cele leto tvrde maka a pripravuje se na Milano. Ted najmula Svindala jako kouce. Premyslim ze bych koupil listky na sjezd. 

Ma nekdo nejaky zkusenosti s listkama prosim, kde nejlip koupit pripadne? 

zatim jsem nasel: https://hospitality.milanocortina2026.org/ ale nemel moc cas to zatim studovat, aby to bylo legit. 

Screenshot_20250814-101733.thumb.png.984ad0c9d40c98fc05bed08cc23fa074.png

Odesláno

Dám to sem. Holka se mi loni zblbnula do prkna. Já razím lyže. Nebudete se někdo zbavovat prkna a bot po děckách. Je začátečnice, 163 cm, noha 40. Když tak SZ. Skol!!!

Odesláno

Trochu s předstihem lyžařské sezóny, ale je nás parta osmi s děckama, tak jsem zamluvil bydlení u West Dachstein sjezdovek. Píšu proto aby jste neváhali pokud jste větší parta, máme celý barák v centru Abtenau na 5 dní leden za 20.600,-Kč s možností zrušení deset dní před odjezdem. To by jsme za tyhle prašule třeba k prasknutí přeplněném Špindlu asi horko těžko hledali 😂 Těch ubytování je všude stále dost, ale nechce váhat :cheers:

Odesláno

@African najlepsie ubytko na TOP datumy (vianoce/traja krali/Bratislavske jasne prazdniny) sa aj na Slovensku rezervuju kludne aj rok vopred. Ja jarnu lyzovacku v dolomitoch bookujem vzdy rok dopredu, tento rok mi to vyrazne preriedili ZOH, kde sa kazdy chce napakovat. Plus dodam ze zasadne necestujem do/z alp v sobotu. Takze kopec ubytovania co ponuka len od soboty do soboty mi tiez vypadne.

Odesláno
On 8/20/2025 at 3:38 PM, zacik said:

@African najlepsie ubytko na TOP datumy (vianoce/traja krali/Bratislavske jasne prazdniny) sa aj na Slovensku rezervuju kludne aj rok vopred. Ja jarnu lyzovacku v dolomitoch bookujem vzdy rok dopredu, tento rok mi to vyrazne preriedili ZOH, kde sa kazdy chce napakovat. Plus dodam ze zasadne necestujem do/z alp v sobotu. Takze kopec ubytovania co ponuka len od soboty do soboty mi tiez vypadne.

My vetšinou rodina ve 4 a čekal jsem na počasí, no a tak nějak jsme vždycky něco solidního na poslední chvíli sehnali, ale v 8 lidech ve stejném ubytování co jsem zkoušel poslední sezónu už bez šance....

• po měsíci...
Odesláno

Tak sezona sa blizi a nadisiel cas poslat moje 16 rokov stare lyziarky Atomic do prec.

Zmenil som priority, uz sa nebudem nahanat rychlostou po kopcoch, blaznit sa, s vekom prisiel rozum a lyzovacka je u mna uz o pobyte na vzduchu.

Dnes som neodolal a kupil Tecnica Mach 1 110. Mal som vzdy tvrde lyziarky, teraz uprednostnim pohodlie s tym, ze budem mat dostatocnu kontrolu. Na potulky po horskych bufetoch su podla mna akurat.

Este nejake lyze, kedze moje Atlmic GS11 taktiez idu do prec a chcel by som nieco univerzalnejsie a za dobru cenu.

Ak niekto planuje nakupovat vybavu, teraz su ceny za starsie modely fakt super.

Koniec hlasenia.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...