Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jojo, nebýt toho krátkého tahu tak jsem je nepustil:-)

Ale pěkné jsou, to je pravda.

No vida, další kdo je nosil. :-)

Njn já ten tah mám taky jen tak tak, ale zkouším to nějak vymyslet, aby šly nahodit aj na větší tlapu. :-)

Odesláno

Tak po delší absenci na fóru opět zde...

A ročníkově sladěný výlet do Terezíně s Omega cal: T17

( prosím o prominutí kombinace s doutn?kem :0))). )

post-35752-0-83996200-1472068591_thumb.jpg

post-35752-0-23602000-1472068703_thumb.jpg

Odesláno

Naši hasiči mě požádali o výpomoc při údržbě svého letitého stroje. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dělal na čestné koloně i řidiče. Řešil jsem, jaké hodinky by byly vhodné do hasičského auta, tak jsem si nechal poradit a vzal si Helvetie. A tak jsem vám to mezi ježděním i fotil, ať se můžete pokochat starými stroji...

Odesláno

Naši hasiči mě požádali o výpomoc při údržbě svého letitého stroje. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dělal na čestné koloně i řidiče. Řešil jsem, jaké hodinky by byly vhodné do hasičského auta, tak jsem si nechal poradit a vzal si Helvetie. A tak jsem vám to mezi ježděním i fotil, ať se můžete pokochat starými stroji...

Supr volba a pěkné fotky, Honzo. ;)

Odesláno

Mám moc rád takové fotky, kde nevíš kam se dívat dřív. Máňa nemá chybu a Helvetie :photo:  Super a díky

Odesláno

No vida, další kdo je nosil. :-)

Njn já ten tah mám taky jen tak tak, ale zkouším to nějak vymyslet, aby šly nahodit aj na větší tlapu. :-)

Já je koupil od Tolji :whistle: Ani s tou otevřenou extenzí to nebylo nic moc. Ale třeba se na Tebe usměje štestí, občas se nějaké Lorenzy objeví na Ebayi - zkanibalizovat nějaký šrot by to chtělo, jinou šanci nevidím...

Mě dnes přišel balíček z Chronoshopu, tak se teď kochám :guitar:

Odesláno

Ještě jedna z poza volantu. Dneska jsme jezdili celý den a je to paráda, když s tím frčíte pětadevadesát a ještě to nejede naplno. A taky prima pocit, když starými válečnými švýcary setřete kolegu, co machruje s hodinkama a nakonec musí naznat, že staré Helvetie ukazují fakt přesněji, jak ty jeho moderní šmuky. :-)

Odesláno

Paráda, vzpomněl jsem si na své dětství, kdy jsem snil: já chci být hasičem ! :clap: Sice to tenkrát bylo nejspíš kvůli dráčkovi Soptíkovi, ale to je jedno :).

Odesláno (upraveno)

Já je koupil od Tolji :whistle: Ani s tou otevřenou extenzí to nebylo nic moc. Ale třeba se na Tebe usměje štestí, občas se nějaké Lorenzy objeví na Ebayi - zkanibalizovat nějaký šrot by to chtělo, jinou šanci nevidím...

Mě dnes přišel balíček z Chronoshopu, tak se teď kochám :guitar:

attachicon.gifIMG_1766_S.jpg

Opravdu dobrá kombinace :)

post-10946-0-95309000-1472221610_thumb.jpg

Upraveno uživatelem verner35

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...