Bezous Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Na přání ještě s Alfou Spider ročník 1985. Sicura na Hirsch Andy.
Rodkopf Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Na přání ještě s Alfou Spider ročník 1985. Sicura na Hirsch Andy. Super!
honza440 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Moje skoro Rolex, ale nosím je rád. :-)Jojo, nebýt toho krátkého tahu tak jsem je nepustil:-)Ale pěkné jsou, to je pravda.
palmone1 Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 My dream car. Perfetto Na přání ještě s Alfou Spider ročník 1985. Sicura na Hirsch Andy.
guzmic Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Jojo, nebýt toho krátkého tahu tak jsem je nepustil:-)Ale pěkné jsou, to je pravda.No vida, další kdo je nosil. :-)Njn já ten tah mám taky jen tak tak, ale zkouším to nějak vymyslet, aby šly nahodit aj na větší tlapu. :-)
Lobber Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Tak po delší absenci na fóru opět zde... A ročníkově sladěný výlet do Terezíně s Omega cal: T17 ( prosím o prominutí kombinace s doutn?kem :0))). )
Wanderer Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Naši hasiči mě požádali o výpomoc při údržbě svého letitého stroje. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dělal na čestné koloně i řidiče. Řešil jsem, jaké hodinky by byly vhodné do hasičského auta, tak jsem si nechal poradit a vzal si Helvetie. A tak jsem vám to mezi ježděním i fotil, ať se můžete pokochat starými stroji...
VintageLover Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Naši hasiči mě požádali o výpomoc při údržbě svého letitého stroje. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dělal na čestné koloně i řidiče. Řešil jsem, jaké hodinky by byly vhodné do hasičského auta, tak jsem si nechal poradit a vzal si Helvetie. A tak jsem vám to mezi ježděním i fotil, ať se můžete pokochat starými stroji...Supr volba a pěkné fotky, Honzo.
daur Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Naši hasiči mě požádali o výpomoc při údržbě svého letitého stroje. Nakonec to dopadlo tak, že jsem dělal na čestné koloně i řidiče. Řešil jsem, jaké hodinky by byly vhodné do hasičského auta, tak jsem si nechal poradit a vzal si Helvetie. A tak jsem vám to mezi ježděním i fotil, ať se můžete pokochat starými stroji...Mám moc rád takové fotky, kde nevíš kam se dívat dřív. Máňa nemá chybu a Helvetie Super a díky
michalval Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Jedna rychlá, pracovní...Paráda, Máro, vzpomněl jsem si na těch pár dní, co jsem je mohl ponosit
honza440 Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 No vida, další kdo je nosil. :-)Njn já ten tah mám taky jen tak tak, ale zkouším to nějak vymyslet, aby šly nahodit aj na větší tlapu. :-)Já je koupil od Tolji Ani s tou otevřenou extenzí to nebylo nic moc. Ale třeba se na Tebe usměje štestí, občas se nějaké Lorenzy objeví na Ebayi - zkanibalizovat nějaký šrot by to chtělo, jinou šanci nevidím...Mě dnes přišel balíček z Chronoshopu, tak se teď kochám
Wanderer Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Ještě jedna z poza volantu. Dneska jsme jezdili celý den a je to paráda, když s tím frčíte pětadevadesát a ještě to nejede naplno. A taky prima pocit, když starými válečnými švýcary setřete kolegu, co machruje s hodinkama a nakonec musí naznat, že staré Helvetie ukazují fakt přesněji, jak ty jeho moderní šmuky. :-)
Dzos Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Paráda, vzpomněl jsem si na své dětství, kdy jsem snil: já chci být hasičem ! Sice to tenkrát bylo nejspíš kvůli dráčkovi Soptíkovi, ale to je jedno .
verner35 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Já je koupil od Tolji Ani s tou otevřenou extenzí to nebylo nic moc. Ale třeba se na Tebe usměje štestí, občas se nějaké Lorenzy objeví na Ebayi - zkanibalizovat nějaký šrot by to chtělo, jinou šanci nevidím...Mě dnes přišel balíček z Chronoshopu, tak se teď kochám IMG_1766_S.jpg Opravdu dobrá kombinace Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem verner35
honza440 Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Opravdu dobrá kombinace Krásné je máš, s českou datumovkou to je paráda!
dlubix Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Dennodenně ... IMG_0625.JPGCo to je za gumu prosim te?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se