Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Nepíšu rozumy ale svůj názor, a ten je snad ještě doufám s tím, kam můžu a nemůžu lézt povolený nebo už jako kádr? Nemám kérku, neměl bych se vyjádřit? Sorry, ale taky chodíš třeba do hospody a vykřikuješ tam, že nemáš rád pivo, a že je hnusný, a že kdyby ho lidi tolik nechlastali, že by bylo levnejší? Asi taky ne, co? O to tu jde P.S. A nechytej mě zbytečně za slovo, že pivo rád máš, byl to příklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jak rika moje maminka: "Tetujou se jen kriminálníci a námořníci"!Tak to jsem si oddechl. U mně vše v pořádku ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Kaemkacko je hodnej kluk, ja mu v hospode v nestrezene chvili vytetuju verzatilkou na zadek medvidka Pu nebo neco takovyho a bude nas. A ze trochu vysira? vysira, co ho znam a i trochu proto ho mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Tak to jsem si oddechl. U mně vše v pořádku ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Sorry, ale taky chodíš třeba do hospody a vykřikuješ tam, že nemáš rád pivo, a že je hnusný, a že kdyby ho lidi tolik nechlastali, že by bylo levnejší? Asi taky ne, co? O to tu jde P.S. A nechytej mě zbytečně za slovo, že pivo rád máš, byl to příkladAjajaj, tady někdo neumí číst, nebo si nepamatuje pár vět zpět ale bojuje za soji pravdu. Budu si chytat za slovo koho budu chtít a kdy budu chtít. A teď k tvým otázkám , byly dvě. K té první , nekřičím a nekřičel jsem, neřekl jsem , že je tetování hnusný ani drahý ani jakékoliv jiné. Pokud to někde v mých názorech najdeš, tak prosím kde, fakt to tam nevidím. Ta druhá je blbá a spíš pro tebe utvrzující a na blbé otázky neodpovídám. Takže buď si to znovu přečti, a nebo taky nemusíš. je mi to opravdu 1. Upraveno 29. října 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Fajn, máš pravdu a omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Čerstvý ?smrťáček? od Lenny Lenert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 To byl hřích navštívit Prahu a nenechat se pokérovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jsi v dobrých rukou.Pozdravuj Jirku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Ja mam ve stredu sezeni nad prvnim navrhem, tak se tesim . Nakonec jdu k Hynkovi Polakovi do Inkmatiq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jsi v dobrých rukou.Pozdravuj Jirku... Od Toníka? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Od Toníka? :-)Jj, známe se léta, bude vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jj, známe se léta, bude vědět. Děkuje, prý jsi magor do hodinek, jó? To jsem ani nevěděl :-) Máme hotovo, Killi se stalo od výstupu moji nedílnou součástí a není dne kdybych na něj nemyslel. Čarokrásný kopec, kam ještě minimálně jednou musím, aspoň klukovi jsem to slíbil, že si ho spolu vylezeme. Chybí africké sluníčko, které nechám namalovat moji malou holku, bohužel mě to napadlo až tady, takže se brzy bude pokračovat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Dobře to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 (upraveno) Dobře to dopadlo. Dík, jsem taky happy, pěkně se mi Kili vrylo pod kůži, doslova :-) Všechno na pohodu, hojí se to a hlavně už můžu hodinky.... Upraveno 4. prosince 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Afri paráda. Plánuješ zvěčnit i jiné své zdolané kopce? Sbírám inspiraci na své další tetování ( bohužel ty má nejsou úplně na zveřejnění- hřích mládí ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Krásne Afri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Dík, jsem taky happy, pěkně se mi Kili vrylo pod kůži, doslova :-) Všechno na pohodu, hojí se to a hlavně už můžu hodinky....Tak tohle beru. Důvod, emoce, vzpomínky, všechno tam je. A dokonce si je ten kopec i podobnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Fakt hezky Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Dík kluci :-) Kuncák7, napadl mě třeba kardiogram s tvary osmitisícovek, nebo třeba i kopců které jsem viděl popřípadě vylezl, nebo tak něco. Afrika je můj druhý domov, první k?rku mám od tamtud a nejvyšší kopec tohoto krásného kontinentu nemůže prostě pod moji kůží chybět, výstup 2012 už je pouze třešnička na dortu, ale znázorňuje to hlavně Afriku jako takovou :-) u lvíčka budeme přidávat v dubnu písmenka, jelikož jsme se trochu rozrostli a možná přijde na řadu i ten kardiogram :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se