Návštěvník Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Proboha, jakým ženám? jestli jsem psal něco jako hovado, tak se jakýmkoli ženám omlouvám, jen to kristepane necituj. Nebo mi to napiš do SZ, ať se nemusím stydět veřejně To měla být jen blbá narážka na totoUznávám, že to bylo těžší rozšifrovat. Mi poslední dobou nějak stačí když se pobavím sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Uff, no tam jsi byl neempatický sprosťák ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Tak hotovo, vnitrni strana ruky, je to asi 15 min. cerstvy Sent from my iPhone using TapatalkSuper, mě se to líbí moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Uff, no tam jsi byl neempatický sprosťák ty Jo, to zní celkem jako já.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Mám prosbu, pokud někdo z vás má zkušenost s tetováním hřbetu ruky s ohledem na následné "větší opotřebování", pošlete mi SZ. Mám pár dotazů. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Trošku to tady oživím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Nejen olomoučákům můžu doporučit http://cruztattoo.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak se taky pochlubím.. moje první:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Tak se taky pochlubím.. moje první:-) Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Rifik: parada. Můžu se zeptat,kdo ti to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Díky:-) dělal mi to Daniel v TX5 tady u nás v Olomouci. Musím říct, že odvedl parádní práci a vypadá to ještě mnohem lépe, než jsem očekával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Nikdo nic nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Já taky ne, ale chci. Asi vím co, ale asi budu děsit lidi v bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Nikdo nic nového?Ne úplně nové, ale ještě jsem to sem nedával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) Já už mám vymyšlený další obrázek (v pořadí už šestý, moje milá mě zabije :-D), a už i domluvený termín... Bude to na tři sezení, takže začneme začátkem dubna a skončíme v druhé polovině května... Edit: hehe, mně to nějak nesedelo... Jasně že jdu na sedmý, ne šestý... To by bylo abych se nedopocital :-) Upraveno 9. února 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Ne úplně nové, ale ještě jsem to sem nedával...20170621_183120.jpgTo je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 To je co?Jsem ve znamení býka a ta písmenka jsou počáteční písmena jmen mých dcer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Nikdo nic nového?Jsem se úplně zapomněl pochlubit. No skandál! Před Vánoci umřela Ribanna. Tak na její památku. Tentokrát i jedna z procesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Ribanna výborná, líbí se mi jak to máš podle mě, laika, v stejným stylu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se