Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, koukám jako blázen...

Zklidněně hormony, prosím, ....

Zákl. životní moudra jsou .. vše je jinak .... na každého jednou dojde.......

Atd, - dle libosti možno ještě doplnit.

Já jsem tu pár týdnů, studuju, učím se, je to fajn, až na některé temporérní úlety- určitých person....

Hecovat se až na peak.. to nebýt dobré..

Klídek, Bobíci .....

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
Odesláno
Jo, čtu to tady,

taky jsem slyšel názor že skůtr není motorka a když jsem byl mladší tak jsem si to i myslel.

Už jsem na diskusích zaznamenal motorasismus, autorasisimus, teď vidím hodinkorasismus a taky mazáctví členů s vysokým číslem. Viz návrh smazat a zakázat diskusi o čínských hodinkách. Smažte můj profil a všechny moje příspěvky. Nehodlám zde stoupat hierarchií, nikdy nebudu mít hodinky za padesát hadrů, jsem obyčejnej zaměstnanec a ne manažer. Vstoupil jsem někam, kam nepatřím.

chlape trochu respektu by neškodilo - díky těm "mazákům" tu je co číst i když v tom je chaos a bordel = nikdo nový až na drobné vyjímky nic nového nepřinesl a pokud nás máš čím obohatit tak sem s tím

Odesláno (upraveno)

Nehodlám zde stoupat hierarchií, nikdy nebudu mít hodinky za padesát hadrů, jsem obyčejnej zaměstnanec a ne manažer. Vstoupil jsem někam, kam nepatřím.

Posral sis to sám, navážet do sebe si nenecháme !!!! Vidím, že sis nepřečetl vůbec nic, v jednom vlákně by ses dozvěděl, jaké má kdo zaměstnání, já jsem například obyčejný invalidní důchodce. Nepovyšujeme se nad nikoho a neohrnujeme nos nad hodinkami za pár tisíc. Na srazech se nekastujeme podle toho, jaké má kdo zaměstnání, jaké má kdo hodinky. Chceme být a jsme jedna rodina, ale nesnášíme machrování někoho, kdo vstoupil na fórum například 17.12.2009, někoho kdo má tu drzost urážet člověka, který má o hodinkách rozsáhlé znalosti. Za vše si můžeš sám.

Konkrétně já jsem sledoval fórum minimálně 3/4 roku než jsem vstoupil. Před registrací jsem si VŠE přečetl znovu, abych nepůsobil jako úplné tele a začal psát nesmělé dotazy a ne velkohubé příspěvky. Aby sis přečetl fórum po Tobě nikdo nechce, protože to je nesmysl, teď je příliš velké, ale trocha studia by neškodila.

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Hele Drevaku dobre ses neuvedl jen co je pravda, ale neztracej hlavu, treba te to tady jeste bavit zacne - takovych uz tady bylo spousty - jen to proste chce trosku vic pokory a ne si myslet ze do skupiny lidi co se znaji roky musis nutne "zapadnout behem 10 minut" ;) Pokud na to vsak nemas ani cas ani chut, tak urcite najdes spoustu jinych mist kde se to treba povede..

Odesláno

to Dřevák - ještě dodám, že Tvojí největší chybou bylo a je, že sis vůbec nic nepřečetl a vše posuzuješ krátkozrace z pohledu dvou dní, viz. například Tvoje narážka na zrušení Sekce čínské hodinky, ano, to byl velice špatný nápad. V tom kvantu vláken a příspěvku se to může stát, ale kvalitní příspěvky a vlákna vysoce převyšují. Musíš číst a číst, pak pochopíš.

Odesláno

4 Drevak:

Fakt se tu nehraje na to kdo kolik ma penez nebo kdo je vetsi manazer. Trosku vic jsi se do toho obul nez je zdravo. A nekterym clenum jsi hooodne hejbnul zluci. Ja pro tvoji uvahu (mylnou) mam pochopeni, pokud mas zajem o hodinky byla by skoda kdyby jsi odesel.

Navrhuju ti omluvit se kolegum za velka usta a zacit cist, alespon par dni. Nebo si dej dneska voraz a zejtra se zaregistruj s novym nickem (pokud by omluva byla problem).

Odesláno (upraveno)

Neni to pravda. Pokud o tech hodinkach budes neco vedet (a vyhnes se fejkum) spousta lidi si to rada precte. To ze ti par lidi napise, ze s tebou nesouhlasi, to se ti stane ikdyz budes psat treba o Rolexu.

edit: Ja sice cinu nemam (mel jsem asi 2x) a chtel bych uz jen Sea-gull Tourbillon, kvuli objektivite jsem se ji v poslednich tydnech nekolikrat zastal a nikdo se mi nesmal. Nesouhlas jsem zaznamenal, ale vysmech ne. Pokud jsou tve prispevky podlozene zkusenosti a informovanosti je to neco jineho nez kdyz napise ze mas takovy ci makovy pocit jenom proto ze ho mas. To vzbudi usmev na tvari i u me.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Drevak: Ty trumpeto, kdybys sis precetl vic, nez sis na tomto nasem foru ocividne precetl, vedel bys, ze pisi z Norska a tady je o ceske klavesnice tak trochu nouze. To je tak, kdyz vejdes do ciziho lokalu a zacnes vykrikovat a sekyrovat letite stamgasty bez znalosti souvislosti. Co ocekavas, ze se stane? Nalejou Ti a zacnou Te placat po zadech? Jinak, abys mi zase neco nevkladal do ust, tady je kazdej novej vitan. Salamio se stal za dva mesice na foru hvezdou ostravske sekce. A stacilo tak malo. Trochu cist, chytre se ptat a vnimat vibrace okoli.

Odesláno

Panove, vzpominate jak jsem tu kdysi nastinil model seniority, jak jsem se kdysi podobne novacky "pridu na sraz a ty mi ukazes co mas" snazil ukaznit... Otevrene jsem tu popsal vlastni vstup na forum, pokorne nekolikamesicni cteni, na sraz jsem si troufl po nekolika mesicich a teprve pote, co jsem mel jiste penzum znalosti, znal jsem nektere cleny osobne...Tenkrat jste mi to strasne nandali...

Odesláno

Ja mel zase banana kdyz mi halprovala Wifi :guitar:

Nenadelas nic, dneskaje je to jako jit do pionyra nebo do skautu. "Nazdar kluci tak jsem tady!" :punk:

Odesláno
To Cyber , nejsou ty hrnce Made in China?

Nene, ty jsou pravý, švýcarsko, izraelsko, srbochorvatský kvality, za výhodnou cenu. Když jsem platil fakturu na 767.345,- Kč za tři kompletní sady včetně parního ekohrnce, tak jsem jako bonus dostal nerezové nože a nádherný set slánka / pepřenka. A to všechno pánové 3x !!! Tomu říkám seriozní firma. Ale tohle píšu na čínským kultovním počítači Apple, takže z toho vyplývá, že nejsem žádnej dřevní snob, a čínskému zboží se nevyhýbám. :tongue_ss:

Odesláno
Hele Drevaku dobre ses neuvedl jen co je pravda, ale neztracej hlavu, treba te to tady jeste bavit zacne - takovych uz tady bylo spousty - jen to proste chce trosku vic pokory a ne si myslet ze do skupiny lidi co se znaji roky musis nutne "zapadnout behem 10 minut" ;) Pokud na to vsak nemas ani cas ani chut, tak urcite najdes spoustu jinych mist kde se to treba povede..

Jsem tu sice úplný začátečník,ale souhlasím s Tebou.Někdy tu jsou víc silné řeči a chybí víc té pokory a slušnosti.

Odesláno
Jo, čtu to tady,

taky jsem slyšel názor že skůtr není motorka a když jsem byl mladší tak jsem si to i myslel.

Už jsem na diskusích zaznamenal motorasismus, autorasisimus, teď vidím hodinkorasismus a taky mazáctví členů s vysokým číslem. Viz návrh smazat a zakázat diskusi o čínských hodinkách. Smažte můj profil a všechny moje příspěvky. Nehodlám zde stoupat hierarchií, nikdy nebudu mít hodinky za padesát hadrů, jsem obyčejnej zaměstnanec a ne manažer. Vstoupil jsem někam, kam nepatřím.

To je pravda... Pokud jsi obyčejný zamětnanec, tak tady opravdu nemáš co dělat. Všichni jme tady elitní spolek top managerů ovládajících evropské hopodářství pomocí nastrčených ředitelů a politiků... hodinky jsou jen záminka... Je skvělé, když nováček , kdekoliv se tak stane, nastaví mazákům zrcadlo... a stejně jako všude jinde i my se takovou kritikou budeme konstruktivně zabývat a zelenáče náležitě ocenovat :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

btw: vzkaz pro starou partu: zítra je sraz na obvyklém místě, kóta 203 byla dobyta, Tvrdíkovi došla baterka v budíku, kolik třešní, tolik višní...

Odesláno

Dřeváku, nenech se nasrat, nikde v pravidlech není jistě napsáno, že se musíš chovat ke služebně starším na fóru jako devotní idiot. Že o hodinkáš víš prd Ti samozřejmě můžou tvrdit, ale to je tak všechno co si POLObozi můžou dovolit. A když nesnesou ironické poznámky, musí se holt chovat tak, aby nikdo neměl důvod je použít. Vítej!

Odesláno
Dřeváku, nenech se nasrat, nikde v pravidlech není jistě napsáno, že se musíš chovat ke služebně starším na fóru jako devotní idiot. Že o hodinkáš víš prd Ti samozřejmě můžou tvrdit, ale to je tak všechno co si POLObozi můžou dovolit. A když nesnesou ironické poznámky, musí se holt chovat tak, aby nikdo neměl důvod je použít. Vítej!

:thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno
se naplno ukazuje že s odchodem starých pardů, už potěr s číslem X tisícxsetpadesátiks, ztratil poslední zbytky humoru. Pakliže ho někdy měl :-P

...psala učitelka z první třídy co nám rozšiřuje obzory :

...parnis, MM atď nepovažujem za ani trochu zaujímavé témy na rozhovor, rovnako ani iné plagiátne aktivity, ktorých je v ríši stredu drvivá väčšina. Nebudem ale za to nikomu nadávať alebo sa mu vysmievať. Skôr mu poradím ako si rozšíriť obzor.

znalec švýcarského obchodního modelu:

...predsudky, predsudky, a ešte viac predsudky. ach jo uvidíme tak za 20 rokov ako to bude s mechanickými hodinkami . keď značky ostanú ale výroba sa presunie do Číny

historik:

...tiez si myslim ze navazat sa do vyrobcov hodiniek v cine je hlupost. ano vacsina je fake-arov ale najdu sa aj skutocny hodinari a nepodcenoval by som ich. ved niekde som cital ze hodinarska tradicia v svajciarsku tiez vznikla len preto ze tam bola vtedy lacna pracovna sila.

ekonom s číslem desettisíc a nějaký drobný:

...Tak nevím, jestli Číňani vyrábí laciný šmejdy, tohle stojí 380 000 juanů, čili 1 007 000 Kč

a to vše zpusobila má nejapná poznámka o prodeji Zepter hrnců...pánové hluboce se Vám omlouvám, pakliže se Vás dotkla. Byl to jen můj trapný humor. A ted se do mě pusttě ! Mohl by začít někdo kdo se registroval včera, třeba. :thumbsup_anim:

ja som ta "ucitelka z materskej skoly", nie som potěr, ani som sa neregistroval včera /???/, ale zareagujem. môžeš mi vysvetliť ako si na to prisiel, ze moj prispevok vyvolala tvoja poznamka o hrncoch..? narazal som na ciernobiele videnie temy a nesposobilost vedenia rozhovoru ci hadky z oboch stran. ....ale kuuuuurvachlape hrnce? no to ma ... :D

btw, vie mi niekto vysvetlit dnesne vlakno zalozene uzivatelom Cyber v casti Predaj, ktore jasne porusilo pravidla, napriek tomu tam s vedomim a za ucasti moderatora tohto fora prebiehala komunikacia niekolko hodin, naco cele vlakno zmizlo pred niekolkymi minutami /ked Cyber zhodnotil ze ok, mozeme to teda uz zmazat/?

Ak toto je sposob akym toto forum funguje, tak s tym chodte vsetci viete kam.. s odpustením aj s vasimi hrncami :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...