Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

V tom budeš mať asi pravdu, mne to síce doma nabíja ale v aute to nepoužívam, mám jednak bezdrôtový Car Play a už  mám v aute zdierky na USB-C, takže keď mi blbne bezdrôtovo, pichnem origo nabíjací kábel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

Prosím zkušenější uživatele o radu. Při příchozím hovoru je vyzvánění pěkně nahlas asi tak vteřinu a pak se ztiší téměř na nulu. Jak se mi to podařilo, netuším. A to samé se podařilo manželce na jejím telefonu. když mi dokazovala, že něco takového není možné. Jsou to 13 a 14. Zkoušel jsem už všechno, co mě napadlo a nic nezabralo. Internet také mlčí.

Odkaz ke komentáři

No, jsem sice úplnej IP blb, ale všim sem si, že tohle to udělá, když mě “zrcadlo” pozná. Když jenom leží, nebo je v tašce, a někdo mi volá, tak to huláká na lesy. Jakmile ho zvednu ke ksichtu abych se podíval kdo mi volá, pozná mě a zvonění se ztiší na sotva slyšitelný. Což je za mě docela praktický. IP15 Pro v knížkovém pouzdru. 

Odkaz ke komentáři

No přesně takhle to zvonilo taky. Jenomže teď se ztlumují i když leží v jiné místnosti a široko daleko nikdo není. Kdyby to dělal jenom jeden, tak oki, moje chyba, něco jsem domršil. Ale začali to dělat oba dva.

Upraveno uživatelem KurtCz
Odkaz ke komentáři

@KurtCzMožná je to blbost, ale zkontrolujte si nejdřív jestli Vám to nepředává vyzvánění/hovor nějakému jinému spárovanému zařízení v okolí - mac, tablet, hodinky, sluchátka, handsfree atd. Pak jestli Jste si tam v rámci "aktivit" při poslední aktualizaci oba aktivně nenechali nastavit nějaký automaticky aktivovaný režim "soustředěni/nerušit/spánek" (jako by nestačila schíza "boční přepínač vs přeškrtlý zvoneček v sw menu") - no a další vypečený zdroj vyzváněcí duchařiny prý bývá "assistive touch" (to už se mi ani nechce hledat). Jó, kde jsou ty časy kdy jabko po vybalení z krabice "prostě fungovalo" - korporátní rychlokvašky najímané dle "diversity klíče" se už nám pár let (v zoufalství že přihřáté šéfstvo na Keynote nemá co nového předvádět) předhánějí v závodech "co za pitomost z Androidu vykopírujeme dřív". Na každou se pak dle preferencí dotyčného týmu použije jiné API  "zabezpečení" i sekce předvoleb - takže i tak elementární věc jako vyzvánění je ve finále možné rozdrbat klidně na 5 různých místech :furious:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Radek124 napsal:

@KurtCzMožná je to blbost, ale zkontrolujte si nejdřív jestli Vám to nepředává vyzvánění/hovor nějakému jinému spárovanému zařízení v okolí - mac, tablet, hodinky, sluchátka, handsfree atd.

Super, díky za tipy. Byl proveden přísný křížový výslech všech přítomných. Vypnutí a zapnutí všech zařízení, které jenom vzdáleně můžou fungovat v jablečném vesmíru. Pravděpodobně to byly hodinky synovce, které po připojení na domácí wifi nějak narušili křehkou rovnováhu vzájemného sdílení všeho se vším. Každopádně po všeobecném restartu a vyhnání synovce do nevlídné noci už to zase funguje jak má. :) Možná v tom byl nevinně, ale co už, někdo to odskákat musel. :D

• Haha 3
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdar,

Pouzivate tady nekdo kryty a dalsi prislusenstvi od Peak Design? Popripade treba MagSafe, coz asi bude fungovat podobne?

Kam smeruju? V tech krytech jsou magnety, nebojite se zmagnetovani hodinek? Budu rad za kazdou zkusenost. Diky.

Odkaz ke komentáři

Dotaz na jablíčkáře 

- na TV Panasonic mám aplikaci Apple TV+, měsíční předplatné je automaticky zaplacené 

- dlouho jsem na to nekoukal, takže jsem odhlášený 

- pro přihlášení se na TV zobrazí QR kód a šestimístný řetězec, ten se musí zadat na webu link.apple.com

- už jsem to absolvoval snad 7x, pokaždé to skončí stejnou hláškou v prohlížeči. Na TV zůstává viset obrazovka s QR kódem a nadále nejsem přihlášený 

- paralelně nejsem k Apple TV+ přihlášený nikde jinde - víte někdo,  kde je zádrhel?

Screenshot_20240722_210701_Chrome.jpg

Odkaz ke komentáři

@Duke650 Přiznám se že tu unylou nudu jsem od skončení bezplatného období nespustil, ale zkus se schválně připojit "nativní" TV+ aplikací z iphonu/ipadu/macu ve stejné síti - ať poznáš jestli je problém v připojení/DNS, aktualizaci aplikace (na tom Panasonicu - místo QR kódu bych zkusil ruční připojení), nebo paradoxně právě v tom že nejsi připojený nikde jinde (potřeba prošťouchnout nějaké "ujednání", promazat cache, resetovat obsah a pod.). Klientské aplikace Apple pro smartTV jsou v ohledu hlášení chyb bohužel příšerný nedodělek a koukám že nejsi sám kdo má stejný problém.

Odkaz ke komentáři

Díky 

Přihlášení na iPadu jsem zkoušel, cajk. 

Taktéž v prohlížeči na tabletu s Androidem cajk

Na Panasonicu není možnost přihlásit se "ručně", pouze přes ten QR kód 

Nakonec jsem to dočasně obešel - k Panasonicu mám připojený "přijímač" s OS Android TV, tam ta Apple appka kromě QR kódu nabízí i možnost přímo zadat user name a PW

Prostě jsem nutně potřeboval dostat do žíly něco málo vlídného optimismu = seroš Ted Lasso 

Odkaz ke komentáři

Skúšal som googliť, ale odpoveď som nenašiel. Po pripojení telefónu na CarPlay sa mi nezobrazujú notifikácie o prichádzajúcich správach na whatsapp a telegram. Na iMessage a viber áno. Nastavenia oznámení mám rovnaké pre všetky 4 appky, ale notifikácie na whatsapp a telegram sa proste v CarPlay nezobrazia. Nechcem aby to tie správy čítalo, nechcem na ne odpovedať, proste len netuším, prečo sa tie dve appky rozhodli pri rovnakých nastaveniach nespolupracovať. Neriešili ste to niekto?

Odkaz ke komentáři

Cau vespolek. Mam prosbu ohledne sdileni polohy pres "Find my". Oba telefony mame navzajem propojene, jeden polohu sdili, ale druhy ne. Chvili pise ze zjistuje polohu, ale vzdy nakonec naskoci ,,poloha nezjistena". 

Polohove sluzby jsou zapnute, nekolikrat jsme zkouseli telefony odpojit a pak zase zapnout sdileni polohy, reset location & privacy a stale bez vysledku. 

Neni nekde potreba udelit dalsi opravneni atp.?

Diky

Odkaz ke komentáři

Ja poridil ten Peak Design a super. Jedina vec, co me obcas trosku vadi je to, ze kryt bocnich tlacitek udelali fakt tak dokonale, ze je to hodne citlive. U nekterych krytu ma clovek problem to zmacknout, tady to jde lehce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...